דרוש מידע מגורים בקרית גת

מאן דאמר

משתמש מקצוען
באיזה מספר בהקוממיות?

יש שם כמה שכונות עם כל מיני סוגי אוכלוסיות.

באהוד בן גרא אוכלוסיה נורמלית יחסית.

212824

משתמש רשום
אהוד בן גרא 10
קוממיות 10
שווה להשקעה? יש פוטנציאל?

מאן דאמר

משתמש מקצוען
באיזה צד של הקוממיות זה יוצא, אתם יודעים? מכיוון דרך הדרום, או מכיוון שד' השופטים?

מאן דאמר

משתמש מקצוען
בגדול, מכיוון שד' השופטים:

בצד ימין, אחרי הסופר והמאפיה, יש שכונה של רוסים (נקראת 'רוסיה הקטנה'). שכונה סבירה.

בצד שמאל, זה שכונה יותר בעייתית, רמה סוציו אקונומית מאד נמוכה (יש שם את המוסדות של חב"ד באמצע).

תצפיתן

משתמש פעיל
לפי דעתי קניית דירה בקריית גת כמוה כרכישת דירה ברמה ד' לפני המפץ הגדול, העובדה שיש שם אלפפי דירות לחרדים שהוגרלו במחיר למשתכן וכמו גם הקרבה הגיאוגרפית יחסית למרכז מעניק לעיר את העוגן ואת הפונטיציאל להיות העיר החרדית הבאה, כמו ברמה ד' עד שלא יתחיל האכלוס בפועל הביקוש לא יבוא, אבל מבחינת נתוני הפתיחה יש לזה את כל הסיבות להצליח, לו יהי.

212824

משתמש רשום
עשיתי צילום מסךשל המפה על קומיות 41.

1726665842289.png

212824

משתמש רשום
לפי דעתי קניית דירה בקריית גת כמוה כרכישת דירה ברמה ד' לפני המפץ הגדול, העובדה שיש שם אלפפי דירות לחרדים שהוגרלו במחיר למשתכן וכמו גם הקרבה הגיאוגרפית יחסית למרכז מעניק לעיר את העוגן ואת הפונטיציאל להיות העיר החרדית הבאה, כמו ברמה ד' עד שלא יתחיל האכלוס בפועל הביקוש לא יבוא, אבל מבחינת נתוני הפתיחה יש לזה את כל הסיבות להצליח, לו יהי.
קוממיות 41 זה כן מומלץ?
זה ליד היחידות שהוגרלו במחיר למשתכ?

י. הגרשוני

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אשמח אם מישהו ידע לעזור לי.
הציעו לנו בקרית גת 2 דירות להשקעה
1. אהוד בן גירא.
2. רחוב קוממיות.
שתיהם דירת 3 חדרים, האם זה רחובות מומלצים להשקעה? איזה סוג אוכלוסיה?
תודה לעונים!
הרחובות האלו מרחק 20 דקות הליכה מהקריה החרדית
לא מתחרד

מתתיהו סגל

משתמש רשום
אני הייתי ממליץ לכל המחפש דירה להשקעה בשכונות הישנות בקרית גת, להתמקד דווקא בשכונות המתחרדים (ולוודא אכן שהם מתחרדים), כי שם תהיה עליית מחירים גבוהה אחרי אכלוס מערב קרית גת, ובתקוה שיהיה שם פינוי בינוי, אז זה יהיה ממש שכונה חרדית לכל דבר.
הבנינים המתחרדים הם משדרות גת 100 ומעלה, ובבנינים שמולם. וברח' מלכי ישראל בין המספרים 131 ועד 149, ובזוגי בין מלכי ישראל 90 ועד 106.
כמובן שמי שיכול, בוודאי עדיף לקנות בשכונות החרדיות הקיימות, קרי: רמות דוד ואתרי המקרא.

י. הגרשוני

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אני הייתי ממליץ לכל המחפש דירה להשקעה בשכונות הישנות בקרית גת, להתמקד דווקא בשכונות המתחרדים (ולוודא אכן שהם מתחרדים), כי שם תהיה עליית מחירים גבוהה אחרי אכלוס מערב קרית גת, ובתקוה שיהיה שם פינוי בינוי, אז זה יהיה ממש שכונה חרדית לכל דבר.
הבנינים המתחרדים הם משדרות גת 100 ומעלה, ובבנינים שמולם. וברח' מלכי ישראל בין המספרים 131 ועד 149, ובזוגי בין מלכי ישראל 90 ועד 106.
כמובן שמי שיכול, בוודאי עדיף לקנות בשכונות החרדיות הקיימות, קרי: רמות דוד ואתרי המקרא.
שדרות גת 100 ומעלה מהבנינים הזוגיים!!!
יש מרחק של 13 דקות הליכה בין שד' גת 100 לשד' גת 101.

כמו"כ לשים לב שיש בנינים פחות ישנים
בהם לא אמור להיות בשנים הקרובות תוכניות פינוי בינוי או תמ"א.

(:chavi:)

משתמש פעיל
@י. הגרשוני אתה מתמצא בפינוי בינוי בקרית גת?
אתה יודע מה המצב של אזור שדרות גת 60? איך האוכלוסיה נקראת שם?
ומה המחיר לדירת 2.5 חדרים?

י. הגרשוני

משתמש פעיל
עריכה תורנית
@י. הגרשוני אתה מתמצא בפינוי בינוי בקרית גת?
אתה יודע מה המצב של אזור שדרות גת 60? איך האוכלוסיה נקראת שם?
ומה המחיר לדירת 2.5 חדרים?
אני מכיר את הקריה והמתחרדים
באזורים אלו לא ידוע לי על פינוי בינוי או תמ"א 38 בשלב מאוד מתקדם

ציפורה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
איך אזור משעול שמשון?

אולי מעניין אותך גם...