יש כמה אשכולות על הנושא.תוכלו לספר לי יותר על העיר הזו וכן לתת לי מידע רלונטי?
לא שמתי לב אם ציינת את ישיבת הקיבוץ שנפתחה שם. ואת הגורים שהגיעו לדימונה ושדרגו את התחבורה במקוםיש במקום מוסדות לימוד של הקהילה כוללים בתי כנסת וכו'.
לא נעלתי את האשכול, ברור לי שיש עוד הרבה מה להוסיף.לא שמתי לב אם ציינת לישיבת קיבוץ שנפתחה שם. ואת הגורים שהגיעו לדימונה ושדרגו את התחבורה במקום
500K ודרומה מזה לדירת 3 חדרים, בנין טרומי .אפשר למצוא גם ב400:כמה עולה שם דירה?
400K ל 3 חדרים?500K ודרומה מזה לדירת 3 חדרים, בנין טרומי .אפשר למצוא גם ב400:
אולי יתחילו לקנות שם דירות ובנינים400K ל 3 חדרים?
היסטוריה! לא רחוקה, אבל היסטוריה.
כמה היום דירה 3 חדרים במצב מצויין קומה א' פינתית? (לא משופצת אבל מאד נעימה)היסטוריה! לא רחוקה, אבל היסטוריה.
תלוי מיקום וגודל.כמה היום דירה 3 חדרים במצב מצויין קומה א' פינתית? (לא משופצת אבל מאד נעימה)
הם רוצים עליה 500K השאלה אם זה ריאלי..
יש לך למכור?אולי יתחילו לקנות שם דירות ובנינים
בהחלט, כדאי לברר.תבררו טוב
מכירה כמה שגרו ועזבו
ואלה שעדיין גרים שם מתלוננים על המקום...
יש לי דירה 3 חדריםיש לך למכור?
הם מבקשים 500אם יש לך דירה למכירה במיקום טוב ונוח ולא לחוצים למכור, אפשר לבקש 500 מקסימום לא ילך אפשר להתגמש או לחילופין יעברו כמה חודשים והמחיר יעלה ויגיע לזה.
את קונה או מוכרת?הם מבקשים 500
אפשר לקרוא לזה מתווכתאת קונה או מוכרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: