משרד הבריאות מזהיר את הציבור מצריכה ומרכישה של מגבונים “KT BABY WIPES” – JDN
משרד הבריאות מזהיר את הציבור מצריכה ומרכישה של מגבונים "KT BABY WIPES" שמשווקים ללא רישיון ממשרד הבריאות
www.jdn.co.il
לפי הכתבה רק העניין שהיצרן לא מחזיק ברשיוןהאם מדובר על ממצא בעייתי כלשהו שמצאו שם ? או שהבעיה היא רק שזה ללא פיקוח ?
(הכתבה בJDN חסומה לי)
לפי הכתבה רק העניין שהיצרן לא מחזיק ברשיון
זה לא עניין של מה בכך - לא סתם דורשים פיקוח... אבל מצד שני זה לא שיש סכנה מיידית לשימוש בהם
לכי תדעי איזה חומרים יש בזה ולכן הוא מסתדר עם זה.......חבל, הם דווקא מגבונים ממש טובים. הבן שלי רגיש להרבה סוגים אבל עם זה הוא מסתדר
שטויות, זה סתם בירוקרטיה של משרד הבריאותחבל, הם דווקא מגבונים ממש טובים. הבן שלי רגיש להרבה סוגים אבל עם זה הוא מסתדר
בגדול ההתרשמות שלי גם כן כך.שטויות, זה סתם בירוקרטיה של משרד הבריאות
בדיוק כמו הבלוף הגדול של מכון התקנים
גם אצלי בדיוק אותה דבר רשום ברשיון וכו....בדקתי עכשיו באריזה של מגבונים של משנת יוסף
כתוב "ברשיון משרד הבריאות"
והיצרן הוא "ווטנפס בע"מ" ולא "טרופיקל דגיל"
מישהו יכול להסביר??
עריכה: שימו לב לתמונה של האריזה מאחורה בקישור של משרד הבריאות שהעלו פה, תאריך היצור שם: 25/10/2021
לדעתי או צריך לשנות את הכותרת או למחוק את האשכול.
שיהיה ברור לכולם שאין שום בעיה עם המגבונים של משנת יוסף
אנשים לא תמיד קוראים את כל התגובות ויחשבו שזה בעייתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: