נכתב ע"י פחם;1697015:מה ההבדל בין ex למנגה5 רגיל,כי אצלינו בקבוצה התקינו ex .?
לאיזו תיקיה אם כן?נכתב ע"י ליהיא;1697307:לא יודעת אם זה יעבוד לEX 4, אם כן זה רק להכניס לתקייה הבפנים בפנים שבכונן C.
ן לי EX5.
נכתב ע"י לו יצוייר;1697620:לאיזו תיקיה אם כן?
תודה רבה!
נכתב ע"י contrast;1697696:ליהיא, המברשת של חומרים קשיחים,
מגיע כמו מברשת אחת רצופה שכל רגע מתחלפת לחומר אחר,
נראה לי לא שימושי בעליל, או שיש איזה סוד איך להשתמש בזה?
ראיתי את זה בצמחיה במברשות הרגילות של מנגה, ושם זה דווקא חמוד שזה מגוון בסוגי העלים הצמחים וכו' תוכ"ד משיכת מכחול אחת,
אבל כאן לא עולה בדעתי איך זה יהיה שימושי...
נכתב ע"י שאול יצחק;1693812:"תזכי למצוות!" קטן עליה,
צריך להמציא משהו יותר בומבסטי.
נכתב ע"י פחם;1697015:מה ההבדל בין ex למנגה5 רגיל,כי אצלינו בקבוצה התקינו ex .?
נכתב ע"י ishai;1707622:מצטער על ההקפצה, פשוט חשוב לי לדעת באמת מה ההבדל בי מנגה 5 EX למנגה 5 PRO, ולמה זה מצדיק את ההבדל הגדול במחירים שלהם (210 דולר לEX ו48 דולר לPRO...)?
אשמח לתשובות בעניין...
נכתב ע"י ליהיא;1707696:רשום למעלה אבל אצטט שוב:
יש הבדלים בין מנגה 5 לEX5 כמו פתיחת עמודים מרובים-מצוין בשביל קומיקסים של יותר מדף אחד. אפשרי לייבא קבצים שנוצרו במנגה 4. תומך בהדפסות ספר. יש עוד כל מיני דברים שונים בביצוע פעולות אבל לא שונה משמעותית בהרבה נראה לי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: