למה שהשואב שוטף הרגילים לא יתאימו למרצפות ישנות?מתעניינת גם, האם קניתם משהו? מרוצים?
אם אתם מעוניינים, אני עושה קבוצת רכישה של דרימי 12 ב2,170 ש"ח. ודרימי 14 ב1,950 ש"ח.מתעניינת גם, האם קניתם משהו? מרוצים?
אני מתכוונת ל"בלטות", יש מצב שכך קוראים לזהאת מתכוונת למרצפות טרצו ?
הכי קל לשואב שוטף לנקות מרצפות כאלו..
יכול להיות, אני עדיין בבירורים מה עדיף. למה דרימי? מה יותר טוב, זה או טינקו?אם אתם מעוניינים, אני עושה קבוצת רכישה של דרימי 12 ב2,170 ש"ח. ודרימי 14 ב1,950 ש"ח.
אשמח לפרטים, אני בדיוק מתכננת לרכושאם אתם מעוניינים, אני עושה קבוצת רכישה של דרימי 12 ב2,170 ש"ח. ודרימי 14 ב1,950 ש"ח.
גם אני מתעניינתאם אתם מעוניינים, אני עושה קבוצת רכישה של דרימי 12 ב2,170 ש"ח. ודרימי 14 ב1,950 ש"ח.
אשמח לפרטים, אני בדיוק מתכננת לרכוש
גם אני מתעניינת
מה המחיר הרגיל של כל אחד מהם ומה הפלוסים של הדרימי 12 על פני ה-14?
בהצלחה!טוב,
הגעתי למחיר מעולה ומצוין מול ליאור מוצרי חשמל.
1900 ש"ח - לא כולל משלוח בעלות של כ-35 ש"ח, או איסוף עצמי חינם מסניף שיתואם מראש.
אבל רק מול אשת המכירות מירי ובמייל הזה בלבד:
mirilior-electric.co.il
המחיר הוא עבור דרימי H14
כמובן, משווק מורשה עם שנתיים אחריות מטעם היבואן הראשי.
אפשר להגיד שהגעתם מפרוג, סתם שהיא תבין מאיפה ההצפה של הפניות, אני לא מרוויחה מכך מאום, נטו את המחיר הטוב הזה כמו כולם.
היא זמינה במייל בין השעות 8:00-15:00
פלוסים ומינוסים כתב הניק שלפניי.גם אני מתעניינת
מה המחיר הרגיל של כל אחד מהם ומה הפלוסים של הדרימי 12 על פני ה-14?
רוב החנויות והאתרים זה 2190.14 = 2,170
אני מעוניינתאם אתם מעוניינים, אני עושה קבוצת רכישה של דרימי 12 ב2,170 ש"ח. ודרימי 14 ב1,950 ש"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: