זה מתנה?גארטל חדש...
אם זה עשוי בעבודה ידנית זה יכול להיות מתנה יקרה מאוד,זה מתנה?
לקנות את מה שאין לויש לו כמעט הכלל.
בגיל 20 ודאי שיש, אני חסידי מהארדקור ועד 19 זה בסתר ובגיל 20 קיבוץ איך שקוראים לזה אז כבר מעשנים גם בגלוי וזה יכול להיות ראיון מעולה אם הוא קנאקעראז נכון שיש כאלו שמעשנים אבל לא ברמה שקונים מצית מיוחד...
*רעיוןבגיל 20 ודאי שיש, אני חסידי מהארדקור ועד 19 זה בסתר ובגיל 20 קיבוץ איך שקוראים לזה אז כבר מעשנים גם בגלוי וזה יכול להיות ראיון מעולה אם הוא קנאקער
אבל רק קנאקער צריך מצית יקרלא רק קנאקערים מעשנים
חלילה להשוות (ולא שרצית ) ודרך אגב גלישה באינטרנט לא מסונן אפילו אברכים ואנשים בגיל העמידה שנופלים לזה, זה נעשה בסתר עד ש......... ח"ו (אם לא שרואים את זה על הפנים הכבויות שלהם שזה א"א להסתיר)*גם לגלוש בגיל 19 זה בסתר ובגיל 20 זה בגלוי?
גארטל חדש...
בהחלט. אחד האחים שלי השתוקק לגארטל עבה קנינו לו באחת ההזדמנויות (עלה 350 ש"ח) עד היום הוא עדיין נהנה מזה. הוא התלהב בצורה לא רגילה (זה כמובן צריך להתאים לבחור... יש מצב שהוא אחר ודברים כאלו לא מזיזים לו)זה מתנה?
כן אם זה עשוי מ-משי (דרך אגב אם זה גארטל רחב(18 חוטים או 26) זה מתנה מאוד יקרה)זה מתנה?
שידע'ך...... אבל דחוףףףףף [בחור חסידי בן 20 ועדיין לא נשוי?!]מחפשים רעיונות למתנת יום הולדת 20 לבחור חסידי,
רעיונות יצירתיים, יש לו כמעט הכלל.
אעביר את המסר להורים שלו...שידע'ך...... אבל דחוףףףףף [בחור חסידי בן 20 ועדיין לא נשוי?!]
זה מתנה מאלוקיםשידע'ך...... אבל דחוףףףףף [בחור חסידי בן 20 ועדיין לא נשוי?!]
זה משהו מאוד יקראם הוא מוזיקאלי אפשר לתת לו מתנה לשיר באולפן (אולי אפילו עם זמר מוכר)
ראיתי פרסום בעיתון ,כנראה קראטרעיון...
אשמח ללינק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: