זה ממש לא זול
הענין במברגות זה לא רק המוצר, זה ההטענה של הבטריות, יש מברגות שהבטריות שלהם על הפנים ואחרי קצת זמן הם מתרוקנות מאליהם, ותמיד צריך להטעין לפני השימוש עצמו.לשימוש ביתי לא חייב מקיטה/בוש אפשר גם דברים זוליםת יותר
אני קניתי מסיטי שופ משהו ב300 שח פני שנתיים והיא פשוט לא פחות ממצויינת רק לשים לב שכמה שיותר V זה יותר חזק
הפשוטות הם 10.5 וזה עולה לי יש 20
אני משתמש בה המון יחסית לבית ואני מטעין אותה פעם בחודש חודשיים למשך חצי שעה וזהו!הענין במברגות זה לא רק המוצר, זה ההטענה של הבטריות, יש מברגות שהבטריות שלהם על הפנים ואחרי קצת זמן הם מתרוקנות מאליהם, ותמיד צריך להטעין לפני השימוש עצמו.
מצוי יותר בזולות
מקפיץ - מי שיודע, זה חשוב לי במיידיאכן שנה שעברה רכשתי כזאת בערב סוכות ב570 ש"ח.
אבל שאלתי לעיל על סט משולב ב699 ש"ח, ואני די מתפלא על המחיר שהוא כאמור לסט של שנים
איפה העוקץ? זה דגם יותר חלש?
אני מצרף שוב את הקישור
אכן מעולה, זה מה שקניתי שנה שעברה ב 570 ש"ח במכירה ביתית של ערב סוכותבעבר חפרתי הרבה על מברגה טובה לשימוש ביתי ולאחר בירורים רבים הגעתי לזו
רכשתי ואני מאד מרוצהסט מקדחי אימפקט GDR10.8V עם 40 אביזרים מקוריים תוצרת Bosch | מברגות ומקדחות מקצועיות | קמחי כלי עבודה
כולל 3 סטים מקוריים של בוש מתנה! בשווי 150 ש"ח! סט מקדחי מתכת ופלדה. סט מקדחי עץ ופלסטיק וסט נוסף של מגוון סוגי ביטים כולל מוביל ביטים מגנטי. מגיע בנרתיק בד איכותי, כולל 2 סוללות עוצמתיות של 2AH לזמן עבודה ארוך במיוחד ומטען מהיר.www.workimhi.co.il
המעלות:
- חברה מצויינת - אמורה להחזיק לאורך שנים
- קומפקטית וקלת משקל - מקל מאד על העבודה
- אפקט רטיטה - חשוב מאד להברגות קשות
- אסתטית
בקיצור תענוג לעבוד איתה
על זאת גם אני המלצתי.בעבר חפרתי הרבה על מברגה טובה לשימוש ביתי ולאחר בירורים רבים הגעתי לזו
רכשתי ואני מאד מרוצהסט מקדחי אימפקט GDR10.8V עם 40 אביזרים מקוריים תוצרת Bosch | מברגות ומקדחות מקצועיות | קמחי כלי עבודה
כולל 3 סטים מקוריים של בוש מתנה! בשווי 150 ש"ח! סט מקדחי מתכת ופלדה. סט מקדחי עץ ופלסטיק וסט נוסף של מגוון סוגי ביטים כולל מוביל ביטים מגנטי. מגיע בנרתיק בד איכותי, כולל 2 סוללות עוצמתיות של 2AH לזמן עבודה ארוך במיוחד ומטען מהיר.www.workimhi.co.il
המעלות:
- חברה מצויינת - אמורה להחזיק לאורך שנים
- קומפקטית וקלת משקל - מקל מאד על העבודה
- אפקט רטיטה - חשוב מאד להברגות קשות
- אסתטית
בקיצור תענוג לעבוד איתה
מעניין..על זאת גם אני המלצתי.
קניתי לה עוד מקדחים איכותיים.
קדחתי עם מקדח של אלפן במברגה הזאת ותוך כשתי שניות נוצר לו חור עגול ויפהפה בקרמיקה
מעניין..
איזה מקדחים קנית?
570 מכרו רק את האימפקט, מה שהבאתי זה סטהבוש קומפקטית למדיי יש לה אפילו שרוך כזה לתלות על היד אבל למה לך לקנות 699 כשאפשר ב570?
אהה לגבי המברגה אני לאיודע. מהאימפקט אני מאוד מרוצה ובעקבותיי קנה עוד מישהו570 מכרו רק את האימפקט, מה שהבאתי זה סט
צודק!חשוב לדעת, גם בשימוש ביתי כדאי מאד שמברגה תהיה איכותית, כי מברגה
לא נמדדת רק באיכות שלה לאורך טווח, אלא לביצועים שלה. אז נכון שיש מברגות
שיעלו 70 ש"ח, אבל הן יתאימו במקרה הטוב להברגת רהיט של איקאה, או הברגה קלה
פה ושם, או סתם מתנה לנער...
לעניות דעתי, כדאי גם למשתמש הביתי לקנות מברגה של מקיטה או דוולט, ולהנות
ממנה גם במעט זמן שהוא משתמש בה. מספיק לבנות סוכה אחת כדי להרגיש שההפרש
היה שווה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: