מבקשת רעיון לקינוח ללי הסדר עם תפוחים

tzivi

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
רסק תפוחים

מבשלים תפוחים קלופים וחתוכים עד שמתרכך
מועכים עם סוכר
אפשר להגיש את זה ומעל נקטר/רסק של פרי אחר כמו תותים
 

תו

משתמש פעיל
עוגת רולדה תפו"ע ללא שרויה-

לגרד בפומפיה גסה 2-3 תפו"ע
לשטח את תפוחי העץ המרוסקים על נייר אפיה בתבנית, לפזר סוכר וקינמון לפי הטעם.
לשפוך מעל את בלילת הביצים הבאה:
7 ביצים להקציף בשלמותן
להוסיף 7 כפות סוכר ו 7 כפות קמח תפו"א ולערבב.
לאפות עד הזהבה.
להפוך ולצנן.
להסיר בעדינות את נייר האפיה ולגלגל לרולדה.

בהצלחה!
 

אסתטיקה

משתמש מקצוען
קריספי ורטוב - בעצם סותר זה את זה...
אבל יש לי...
לגרר תפוחים על מגרדת גסה (רצוי גרנד)
למלא 2/3 תבניות אלומניום אישיות, רצוי לדחוס מעט כי באפיה זה מצטמק.
(אפשר גם בתבנית אבל לא נחתך יפה ולכן עדיף באישי)
לכסות בניר כסף ולאפות כ1/2 שעה עד שמתרכך מעט.
בינתים להכין תערובת:
3-4 ביצים (תלוי בגודל)
1/5 1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3 כוסות שקדים/אגוזים טחונים
למרוח את התערובת על שכבת התפוחים ולהמשיך לאפות עד שנהיה שחום וקריספי.

את התערובת הלא אפויה, אם נשאר, ניתן להקפיא ולהשתמש בהמשך החג שוב.
אפשר להגיש ליד גלידה או לבד. מעולה ממש!
 

מסטיקגם

משתמש צעיר
קריספי ורטוב - בעצם סותר זה את זה...
אבל יש לי...
לגרר תפוחים על מגרדת גסה (רצוי גרנד)
למלא 2/3 תבניות אלומניום אישיות, רצוי לדחוס מעט כי באפיה זה מצטמק.
(אפשר גם בתבנית אבל לא נחתך יפה ולכן עדיף באישי)
לכסות בניר כסף ולאפות כ1/2 שעה עד שמתרכך מעט.
בינתים להכין תערובת:
3-4 ביצים (תלוי בגודל)
1/5 1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3 כוסות שקדים/אגוזים טחונים
למרוח את התערובת על שכבת התפוחים ולהמשיך לאפות עד שנהיה שחום וקריספי.

את התערובת הלא אפויה, אם נשאר, ניתן להקפיא ולהשתמש בהמשך החג שוב.
אפשר להגיש ליד גלידה או לבד. מעולה ממש!
הצלחת לענות על ההגדרה שלי
תודה שהעלית
יש לך כמויות של יחס תפוחים למלית?
 

אסתטיקה

משתמש מקצוען
יש לך כמויות של יחס תפוחים למלית?
האמת שלא.
אבל נראה לי שאפשר לחשב בערך תפוח אחד בינוני נטו, לתבנית אישית אחת.
מהציפוי יוצאת כמות מכובדת (אולי לעשרים יחידות? לא זוכרת)
אבל ממש לא בעיה אם נשאר כי אפשר להקפיא. (ועם מעט יצירתיות גם להשתמש לדברים נוספים)
 

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
עוגת רולדה תפו"ע ללא שרויה-

לגרד בפומפיה גסה 2-3 תפו"ע
לשטח את תפוחי העץ המרוסקים על נייר אפיה בתבנית, לפזר סוכר וקינמון לפי הטעם.
לשפוך מעל את בלילת הביצים הבאה:
7 ביצים להקציף בשלמותן
להוסיף 7 כפות סוכר ו 7 כפות קמח תפו"א ולערבב.
לאפות עד הזהבה.
להפוך ולצנן.
להסיר בעדינות את נייר האפיה ולגלגל לרולדה.
בהצלחה!
עשיתי היום
קל מאד
עושה רושם מצוין(לא טעמנו עדין)
תודה
 

מסטיקגם

משתמש צעיר
עוגת רולדה תפו"ע ללא שרויה-

לגרד בפומפיה גסה 2-3 תפו"ע
לשטח את תפוחי העץ המרוסקים על נייר אפיה בתבנית, לפזר סוכר וקינמון לפי הטעם.
לשפוך מעל את בלילת הביצים הבאה:
7 ביצים להקציף בשלמותן
להוסיף 7 כפות סוכר ו 7 כפות קמח תפו"א ולערבב.
לאפות עד הזהבה.
להפוך ולצנן.
להסיר בעדינות את נייר האפיה ולגלגל לרולדה.
הייתי ממלאת בריבת תפוחים
 

אסתטיקה

משתמש מקצוען
לא מחלחל לתוך התפוחים כי התערובת מתקבלת די סמיכה.
לכן גם צריך "למרוח" אותה עם כף ולא ניתן לצקת כמו בלילה נוזלית.
זה לא קשה או מעצבן, נמרח בקלות.
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יש א תאלו של בקר
0מ01.jpg
0מ02 (1).jpg
0מ02 (1).jpg
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צח

א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה