נכתב ע"י avi media;1630631:עוד תראה ששום דבר לא מובטח!
הלוואי.
נכתב ע"י avi media;1630631:עוד תראה ששום דבר לא מובטח!
נכתב ע"י avi media;1631800:בס"ד
שלחתי להם מייל כפי שאמרתי לכם...
התגובה הלחוצה שלהם לא איחרה לבוא.
התקשר נציג וחסם מיד כל מה שבקשתי,
כשהבהרתי לו שזה בעיה של עוד לקוחות ולא רק שלי
הוא ענה לי שבד"כ זה חסום לכל לקוחות אתרוג חוץ ממי שביקש "אתרי עבודה" שמיועד לבעלי חנויות שכביכול חייבים את הפריצות הזו!
אמרתי לו בשביל כמה בעלי חנויות כולם צריכים לסבול?
אולי תפתח רק בשבילי יוטיוב? והוא ענה באתרוג זה לא שייך. אמרתי לא באתרוג גם פריצות כזו לא שייכת ואין שום היתר לפתוח כזה דבר בשביל בעלי חנויות!
התשובה היתה זה לא תלוי בי! ככה זה מוגדר אצלינו.
הבהרתי לו שאני הולך עם תשובה זו לרבנים שהם יחליטו האם להחרים אותם,
הוא אמר שכל מי שזה פתוח לו ואינו צריך את התועבה הזו שיתקשר ונסגור לו.
מכיון שאני באמת מתכנן לגשת לרבנים לכן מי שעדין פתוח לו
שישלח באישי וגם שיציף אותם באיום לעזוב את החברה במיילים האלו.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> , <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> , <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה ובהצלחה
נכתב ע"י מנדי שלום;1630090:אתרוג זה לא אשליה,
זה סינון, אולי לך הייתה בעיה אבל מנגד יש המון לקוחות מרוצים
נכתב ע"י נירוש;1631279:אם עקבתי נכון, המייל הזה הוא של ה"בית דין" שדייניו ממונים מטעם אתרוג לדבריה של RUTT, אז למה אתם חושבים שפניות אליו יניבו תוצאות שונות?
נכתב ע"י רותי12;1611266:גם אני שאלתי ולא נעניתי וזה מאד דחוף
האם אפשר עם נטפרי לבנות אתרים? (ברימון יש בעיות עם זה )
כמו כן מהלגבי בלוגים?
הסינון של נטפרי זאת לא טכנולוגיהנכתב ע"י מכל הלב;1639227:לפי הנראה מכל הדרך של נטפרי: ודאי אפשר עם נטפרי לבנות אתרים.
ובכל מקרה תקבלו שירות אישי כל הזמן ויפתחו לכם את כל מה שאתם צריכים.
לגבי בלוגים גם נראה לפי האמור שבנטפרי פותחים.
כדאי לזכור שנטפרי זה טכנולוגיה הרבה יותר משוכללת מכל סוגי הסינונים שהיו עד היום.
נכתב ע"י trew;1639261:הסינון של נטפרי זאת לא טכנולוגיה
מצד שני העין האנושית ללא ספק יותר משוכללת
זוועה נוראה בחסות אתרוג!!
לאחרונה התוודעתי לסינון הגרוע ביותר של אתרוג.
יש לי מסלול עם מסלול גרפיקאים וקניות.
לאחרונה יצא לי לראות שהסינון מאד בעייתי, ולפעמים אינו מסנן תמונות מהסוג הגרוע ביותר!!
באתרוג מפרסמים ב"ד לענייני אינטרנט, שניתן להפנות אליהם תלונות. מה פתאום שהם יפרסמו כתובת שאליה יתלוננו אנשים? כי באמת לדעתי זאת כתובת פיקטיבית, ואדם שעובד מטעמם, וזו לא השערה, תוכלו להווכח בסיפור הבא.
פניתי "לבית הדין" והצגתי בפניו את הקישורים הבעייתים ואת חוסר הסינון הגם שבדף עצמו גם מופיעות מילים שמיד היו אמורות להקפיץ חסימה, ולא תאמינו לתגובה:
"לצערינו אין אפשרות סינון באתרי קניחות וגרפיקה להלבשה פנימית ובגדי -ים, ולפי פסק גדולי הדור לכאורה אסור להשתמש בהם וצריך עיון".
השבתי, לא מדובר בבגדי ים, [ואיני רוצה לפרט כאן]
והוא עונה לי: אצלי זה חסום ואיני יכל לבדוק את דבריך. אבל ידוע לי שבאתרי ביגוד קשה לסנן בגדי-ים.
השבתי לו שכדאי שיחסום לגמרי את האינטרנט שלו לגלישה, ואז לכל תלונה יוכל לומר "אצלי זה חסום" ובכך יפתור את כל הבעיות אחת ולתמיד...
והוא השיב לי: "תודה שמישהו מ'בפנים' שהוא גרפיקאי ויש לו אתרי קניות – רוצה לעזור כאן!!
אנחנו תלושים מהמציאות וניזונים רק מדיבורים.
אם תוכלו לשלוח לנו מגוון של קישורים מאתרי קניות שונים ומאתרי גרפיקה שונים
אני יוכל לגשת עם זה לרבנים הגדולים, ולהוציא דרישה מחברת הסינון, שאם איכות הסינון לא משתפרת באופן מוחלט,
אז אסור להם להודיע שיש להם פתרון הלכתי לגרפיקאים ולאתרי קניות
מי יודע אם לא זה המעכב הגדול של כל העניין, ולא מייצרים פתרון אמיתי!!!"
לאחר תלונות נוספות הוא השיב:
"אם כך פני הדברים אני מצטרף אילך לפירסום על הכשלת הרבים הגדולה בעולם, אך מאחר ואינני בקי בכל הפרטים, אני חייב לעשות הכל בישוב הדעת ולברר מה כן מסונן??"
השבתי לו, ומכאן בית הדין "התאדה". אין תגובה, ולפניותי החוזרות ונשנות על כך שהאתרים עדיין פתוחים ומכשילים את הרבים, לא זכיתי לתגובה נוספת.
זה בית דין??
פניתי בצר לי לאתרוג בעצמם, אמרתי להם שאני אמא לילדים, ומה עושים כשפתאום הם מגיעים לכאלה זוועות באינטרנט מסונן??
ולא תאמינו לתגובה שלהם. לקרוא שוב ושוב ולא להאמין:
צר לנו על המידע ששלחתם לנו.
מצד אחר יש כאן בעיה שאינה קשורה אלינו. [אז למי למען השם היא קשורה???]
ידוע ומפורסם הוא שאתרי גרפיקה ואתרי קניות הם אתרים בעייתיים ואנחנו לא פותחים אותם ללקוחות אתרוג. [אז איך פתחתם לנו??]
האתרים פתוחים רק לגרפיקאי שלוקח אחריות על עצמו, וגם ללקוח שמבקש פתיחת אתרי קניות אפילו שיש בהם בעיות. ובאחריותו בלבד. [אז תפתחו יוטיוב והכל, באחריותנו בלבד. זה באמת יכול להיות סוג חדש של סינון...]
אנחנו מקפידים מאוד, על פי הוראת הרבנים לא לתת ללקוחות לגלוש באתרים אלה, כי אם למי שיודע לשמור [איך אתם בודקים ונותנים רק "למי שיודע לשמור"?? רוח הקודש??] ולא לתת לאחרים ובפרט לילדיו לגלוש באינטרנט ללא שמירה.
כנראה שאתם לא נמנים על קבוצת הלקוחות שניתן לסמוך עליהם ולפתוח להם אתרים אלה. ואינכם נזהרים מספיק בשמירה על ילדיכם. [מעתה שנדע, שיש אפוטרופוס לעריות, ואנו כמבוגרים יודעים להשמר, וכל הבעיה היא עם הילדים...]
אי לכן, נבקשכם לשלוח אלינו נתונים מזהים כדי שנוכל לנתק אתכם מקבוצות אלה [כשיש בעיה - באתרוג לא מסננים את האתרים הבעייתיים, אלא את הגולש הבעייתי...]
או לחילופין תצהירו שאתם לוקחים אחריות ושומרים על ילדיכם.
פשוט קראתי ולא האמנתי. זו תגובה של חברה שלקחה לעצמה תפקיד רב אחריות של סינון אתרים.
בעקבות הדו שיח המביש הזה, אני עוברת לנטפרי.
נכתב ע"י bason1661;1632517:מכל ההתכתבויות כאן נראה שנתיב (שאני בתוכם) ואתרוג לא מצליחים באמת לעשות את העבודה, אמנם לא בטוח שזה באשמתם, כי לחסום ביוב ולהוציא ממנו מים מזוקקים זה לא פשוט בכלל, אז אולי א"א לאמר שהם לא עושים את המקסימום.
הבעייה היא שזה דיני נפשות, וכמו ששום מוצר בטיחותי לא מקבל אישור אם יש צד של סכנת נפשות, גם כאן זו אחריות גדולה, ואם לא מצליחים לעמוד בה, אז הרבנים המאשרים צריכים לדעת, כי הרבה אנשים יכולים להסתמך על זה שזה הרמטי (כמוני) ופתאום לגלות שיש פרצות קשות...
אל תשכחו שיתכן שגם לנוער תיתכן גישה למחשב, ואף למבוגרים, אין אפוטרופוס...
נקודה למשבה.
נכתב ע"י ספורנו;1640571:מי עוד מצטרף?
בזכותכם עוד משפחה לא תסכן את נפש ילדיה.
לפניות בנושאי חיבור/ניתוק ובירורים כספיים:נכתב ע"י ורורור;1648919:מוזר. כבר פניתי לפני שבוע, השיבו שיחזרו אלי ולא חזרו. בטלפון לא עונים.
מישהו יודע איך מצטרפים?
עדיין לא הגיע הנטסטיק?נכתב ע"י בן של מלך;1649086:צריך להבין שיש עומסים- לאו דווקא בגלל משתמשי נטפרי בלבד.
במידה ויש בעיה ניתן לנסות שוב פעם במייל או להתקשר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: