זה מכניס את המרכז לסיפור...דיווח על חיסול של בכיר בחמאס כעת
פשטעס המרכז בסיפור עוד קודם.זה מכניס את המרכז לסיפור...
איזה שיקול עומד מול הזדמנות להנחית מהלומה כל כך נצרכת - כשהיא מתאפשרת?אגב, יש מלא דרומים שאמורים לחזור ממירון (ביניהם גם בני משפחה שלי)
לא יכלו לקח את זה בסל השיקולים?
למרות שיש את היתרון של חופש במוסדות החינוך
נראה לי שבסבב הקודם שהיה רק גא"פ לא הגיעו למרכז..פשטעס המרכז בסיפור עוד קודם.
2 מפקדים בכירים של גאפ זה סיבה מספקת לדפוק אפילו את ההילולא במירון
בבעא אל עטא הם הגיעו מצויין (חגורה שחורה)נראה לי שבסבב הקודם שהיה רק גא"פ לא הגיעו למרכז..
בפעם הקודמת זה היה סבב. הפעם לכל הדעות זה הולך לכיוון של מבצע.נראה לי שבסבב הקודם שהיה רק גא"פ לא הגיעו למרכז..
גם לדעת ערוץ 13הפעם לכל הדעות זה הולך לכיוון של מבצע.
דהיינו אשדוד בפנים, עד פאתי יבנה...נכנסת התראה לירי תלול מסלול 50 ק"מ מהרצועה
זה אומר כולל אשדוד, באר שבע, גדרה (שבטווח 40 ק"מ) ועוד כל מה שנמצאה ב10 קילומטר הנוספיםשזה כיון של???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: