----------
משתמש מקצוען
בוודאי שומעים את הבומים באשדוד
בכאן 11 גם אומרים שבאשדוד יש פיצוצים חזקים.
בכאן 11 גם אומרים שבאשדוד יש פיצוצים חזקים.
גם ישראלי הודעה של כל הכתבים הישראלים כהודעה ראשונית ישראלית.ההתקפות על מוקדי שיגורי רקטות: דיווח פלשתני
גם אני ושמענו טוב מאוד.ההסלמה בדרום: צה״ל תוקף בשעה זו ברצועה • תושבי הדרום מדווחים על פיצוצים עזים
אני בלכיש, דווקא לא שמענו...
החלון היה סגור, תפתחו.גם אני ושמענו טוב מאוד.
אולי תלוי במיקום
מוכחש בחדשותתקיפות כל הזמן ברצועה
דיווח שגם אתרים של חמאס הותקפו
אמיר בוחבוט: פעם 2 ביממה האחרונה: צה״ל תקף פעילי ארגון הג׳יהאד האסלאמי הפלסטיני שהיו בעמדת שיגור.
התרברבותAmir Bohbot אמיר בוחבוט (@amirbohbot) · Twitter
https://twitter.com/amirbohbot
אני חושב כעת על חיבור הנקודות: הסיכול המשולש, תוסיפו את סיכול שתי החוליות שעמדו לשגר רקטות תוך יממה - מדובר ביכולות מטורפות של צה״ל. כשכוכבי דיבר גבוה גבוה והרוב חשבו שהרגליים שלו מתנתקות מהקרקע בזמן שראשו בחלל? אז הנה התמורות. עכשיו תדמיינו איזו יכולת מפלצתית התפתחה בצה״ל
כמה שהארגון קטן יותר קשה לחדור אליוהתרברבות
או "כוחי ועוצם ידי"
למרות שאין ספק שמדובר ביכולות בעיקר מודיעניות מטרופות
אבל חכמה גדולה מול ג'יהאד איסלאמי שלהזכיר לכולם הוא ארגון קטן בחבל ארץ הקטנה שנקראת עזה.
יש דברים יותר גדולים מזה.....
לא בזמן שיש לך עזרה ומודיעין מהפלג הרשמי חמאס, וד"לכמה שהארגון קטן יותר קשה לחדור אליו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: