מבצע "אמץ חייל" - צלצלו וקבלו שם לתפילה

כרוכית

משתמש רשום
עם ההודעה על כניסה קרקעית של צה"ל לרצועת עזה נפתח בשעה האחרונה מוקד תהילים.
אמהות מודאגות מתקשרות למוקד "אלף למטה" ומבקשות שיתפללו על בניהן יקיריהן.
נבקש מכל אחד/ת לצלצל לטלפון : 02-5811911 , לקבל שם של חייל הלוחם כעת ולפעול לזכותו בימים הבאים על ידי תפילה, אמירת תהילים וקבלות טובות זאת עד לחזרתם של כל חיילי צה"ל הביתה בבריאות ובשלום בסופו של המבצע הזה. כולנו יודעים כי ההשתדלויות הרוחניות מסוגלות יותר מכל להגנה ולשמירה ולכינון צעדיהם של חיילינו בתושיה ובבטחון.

שבת שלום ובשורות טובות!

ברכי פוזנר

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
לא עונים במספר
????

כרוכית

משתמש רשום
כנראה יש עומס של פניות. המוקד נפתח רק בדקות האחרונות על ידי נשים מתנדבות שעזבו את הסירים ורצו לטלפונים. ניסיתי כמה פעמים וענו לי לבסוף. אולי מחר יתגברו את העונות. לא להתייאש!

מוזיקאית

משתמש מקצוען
התקשרתי השניה וענו לי,
ביקשתי שמות שאלו כמה אני רוצה,אמרו לי וזהו,
עכשו להתפלל עליהם
אשריכם ישראל!!כל הנשים שבאו ככה בשעה כזו,ולכל אלה שלוקחות על עצמן דבר כזה,כל הכבוד!!

קוביה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י Art Studio;1321749:
למה לא?
לא קראתי את כל האשכול הנ"ל, אבל אני לא מוצאת שום סיבה למה לא להתפלל על החיילים. הם נמצאים כרגע במצב מסוכן וצריכים המון תפילות. חוץ מזה זה קידוש ה' עצום.
שמעתי סיפור על חייל שנפצע בעמוד הענן או בעצם אולי בעופרת יצוקה, ואברך שבמשך כל המלחמה התפלל עליו, כשהחייל נפצע הוא בא לבקרו בבית החולים, ישב לידו המון שעות. כשהבחור התעורר, הוא לא הבין מה האברך הזה עושה לידו, ואז נזכר שכאשר הם יצאו לחזית החבר שלו ביקש את שמו, בשביל שיתפללו עליו, והוא לא רצה לתת, צחק על כל הענין, בסוף הצליח החבר להוציא ממנו את השם.
וכך במשך כל ימי הלחימה התפלל עליו האברך והחייל לא ידע כלל שיש מישהו שמתפלל עליו. הוא נפצע קשה אך בניסים יצא בחיים. אח"כ ב"ה התאושש ונראה לי שבסוף גם חזר בתשובה:):) לא בטוח אבל מה שבטוח שקידוש ה' גדול היה כאן, והצלת נפש מישראל.

חביבה

משתמש מקצוען
המוקד סגור כעת ניתן להתקשר מחר בין 9.00-ל.1.00 (כך ענתה לי נציגה במוקד קבלת הודעות)

Art Studio

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני בדיוק בדעה שצריך להתפלל עליהם וללמוד לזכותם, ובאשכול הנ"ל רציתי בסך הכל את מספר הטלפון של המוקד. היו שניסו "להסביר" כמה זה "גרוע"...
ברור שלקחנו גם אנחנו שם מהמוקד.

אבל אולי בזכות מילה בסלע והאשכול המדהים שהיא פתחה, ננסה לדון לכף זכות...

YBS

משתמש צעיר
D I G I T A L
שלחתי אליהם מייל, אנו צריכים כמות גדולה של שמות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה