אני חושבת שתמיד ניתן להצטרף לקבוצה כלשהי ביותר זול.פליז.....
מישהו יודע לענות לי על זה?
ממש לאחרונה קיבלתי מייל לא זוכרת ממי, שהיא מארגנת עכשיו קבוצה נראה לי בכמעט אלף ש"ח יותר זול.
אני חושבת שתמיד ניתן להצטרף לקבוצה כלשהי ביותר זול.פליז.....
על פי כללי הפורום פרסום קבוצת רכישה נחשב כפרסום לכל דבר, על כל המשתמע מכךזה דווקא בשורה טובה שאתה לא ראית את העמוד,
כי אולי כמוך יש עוד רבים,
ולכן אני מציע לך לפרסם את התאגדות הקבוצה בעוד מקומות [אא"ר, פמ"ג] ויתכן ותצליחו להגיע ל10 קונים..
וואו, לא ידעתי. סליחה ממש.על פי כללי הפורום פרסום קבוצת רכישה נחשב כפרסום לכל דבר, על כל המשתמע מכך
פרסום מבצעים - מטבע הדברים עוזר לא רק לרוכשים, אלא בעיקר למוכרים.וואו, לא ידעתי. סליחה ממש.
אבל אני לא מבין כל כך מה ההבדל בין פרסום מבצעים שנועד לעזור לכולם לדעת בשביל לא לשלם יקר לבין קבוצה כזו בשביל לא לשלם יקר?
יש דרך אחרת להיעזר באתר בכדי להתאגד לקבוצת רכישה כלשהי?
אין שום סיבה להיכנס ללחציםפליז.....
על המבצע של פונטביט
חייב להחליט עד מחר
באתר הזה יש חבילות מוקאפים ענקיות, איכותיות ובזול. קניתי משם כמה פעמים.מוקאפים! איזה אתר הכי מוצלח ומשתלם?
אלו שני אתרים ששייכים לאותה חברה אבל עם מודל עסקי שונה.זה כמו אונווטו??? אני מקבלת את כל מה שיש באונווטו???
אני מביןעל פי כללי הפורום פרסום קבוצת רכישה נחשב כפרסום לכל דבר, על כל המשתמע מכך
יש עכשיו מבצע 40% הנחה: https://www.fontsim.com/יש איזה קוד קופון לפונטסים?
הקופון כבר פג באתרמסתיים היום: כל הפונטים של ליה בחצי מחיר!
ליה ברץ היא קליגרפית ומעצבת פונטים מוכשרת. באתר שלה תמצאו פונטים איכותיים וייחודיים שלא נמצאים במקום אחר.
⚠ מבצע בלאק פריידיי, 50% הנחה על כל הפונטים - מסתיים היום! (20.12)
לקבלת ההנחה יש להכניס את הקופון BF2023 במהלך הרכישה
לרכישה באתר: https://liafonts.com/
עכשיו דיברתי איתה, היתה טעות, עכשיו הוא פעילהקופון כבר פג באתר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: