מבצע מבצעי פוקס- מועדון DREAM CARD - מתעדכן

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מה המבצעים עכשיו בדרים קארד? קיבלתי מייל וכל התמונות חסומות...
מבצע לכרטיס אשראי

1639906148764.png

בתוקף בין 12.12.2021-25.12.2021, בתשלום בכרטיס האשראי DREAMCARD VIP בלבד,

מבצעים רגילים

1639906280783.png

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

שקדי

משתמש מקצוען
הצטרפתי עכשיו למועדון של dream card ואחרי כמה ימים לvip.

א. אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק "עובד" המועדון, נקודות, מבצעים וכו' כי אני ממש לא מכירה ולא מתמצאת.

ב. מאד חששתי להצטרף ל-vip כי אני לא מעונינת בעוד כרטיס אשראי, אבל הסוכן שכנע ואמר שאם לא מתקשרים להפעיל את הכרטיס, לא אצטרך לשלם דמי מנוי אחרי השנה חינם, אבל בכל אופן אזכה להנחות. מישהו עשה כך וזה עבד לו? ואם כן, איך זוכים במבצעים אם לא משלמים באשראי שלהם?

תודה

לחמניה טריה

משתמש פעיל
מעניין אותי אם זה נכון...
לפני כמה חודשים התקשרו להציע לי לחדש את הכרטיס אשראי ה-VIP של דרים כארד (אחרי שהיה לי ובטלתי אותו)
ואני אקבל שוב את ה-200 ש"ח מתנה,
לי זה היה נשמע קצת מוזר כי לא שמעתי על זה אז אמרתי להם שאני רוצה לבדוק ואם כן אני אחזור אליהם, ניסו לשכנע וכו'...
זה נכון? משהו שמע על זה?

רבקי סנדרס

משתמש חדש
מעניין אותי אם זה נכון...
לפני כמה חודשים התקשרו להציע לי לחדש את הכרטיס אשראי ה-VIP של דרים כארד (אחרי שהיה לי ובטלתי אותו)
ואני אקבל שוב את ה-200 ש"ח מתנה,
לי זה היה נשמע קצת מוזר כי לא שמעתי על זה אז אמרתי להם שאני רוצה לבדוק ואם כן אני אחזור אליהם, ניסו לשכנע וכו'...
זה נכון? משהו שמע על זה?
כן חברה עשתה וקבלה כולל שנה חינם

סייבר

משתמש מקצוען

א. אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק "עובד" המועדון, נקודות, מבצעים וכו' כי אני ממש לא מכירה ולא מתמצאת.

ב. מאד חששתי להצטרף ל-vip כי אני לא מעונינת בעוד כרטיס אשראי, אבל הסוכן שכנע ואמר שאם לא מתקשרים להפעיל את הכרטיס, לא אצטרך לשלם דמי מנוי אחרי השנה חינם, אבל בכל אופן אזכה להנחות. מישהו עשה כך וזה עבד לו? ואם כן, איך זוכים במבצעים אם לא משלמים באשראי שלהם?

תודה
המועדון שווה, יש צבירת נקודות, זה ממש כמו כסף- נראה לי שקל לנקודה, ומצבירה של שלושים נקודות או משהו כזה אפשר להשתמש בנקודות.
לגבי האשראי, נראה לי - אבל אני לא בטוחה, שהמבצעים שמיועדים רק למי שמחזיק אשראי VIP זה רק לאלו שמשלמים בפועל עם האשראי, אחרת לא נראה לי שניתן לממש את המבצע.
תבדקי את זה.

שקדי

משתמש מקצוען

תודה

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

אמא לשלוש...

משתמש פעיל

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר להיעזר בך?
אני רוצה לבדוק אם אני מקבלת מהם דיוורים
מתי היה המייל האחרון ששלחו מדרים כארד?
תודה
בשמחה
אתמול
1644824988990.png

5 הטבות למחזיקי כרטיס האשראי
למשל 70 אחוז על קולקציה בפוקס (עד 500 שח)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה