תתפלא אבל לדעתי דוקא ירד, בגלל הפסקת השטיפה של הכלים בכיור!וחשבון המים? בכמה הוא עלה?
המדיח להבדיל משטיפה ידנית פועל עם שטיפה בלחץ, בלי הרבה מים!
תתפלא אבל לדעתי דוקא ירד, בגלל הפסקת השטיפה של הכלים בכיור!וחשבון המים? בכמה הוא עלה?
מים אין לי בעיה מ"ר מקום למדיח עולה הרבה יותר 25 אלף שקל.וחשבון המים? בכמה הוא עלה?
הדחה מלאה ב-6 ליטרוחשבון המים? בכמה הוא עלה?
לא צריך ארון מיוחד, צריך נקודת מים+ביוב וחשמל, אפשר גם לשים במרפסת לצורך העניין.האם צריך ארון מטבח מיוחד למדיח? או שהוא בא בארון שמתחת לכיור?
אפשר לקבל את שם הדגם?דוקא אני ג"כ משפחה ברוכה בלעיה"ר, וכבר קרוב לשנה שקניתי מדיח וחתכתי את הסיפור של החד-פעמי, רכשתי מלא צלחות פלסטיק רב פעמיות, והמדיח פשוט תענוג, לצלחות בדר"כ אני עושה את התכנית הכי קלה ויוצא נקי ומצוחצח להפליא בלי לשטוף.
אפילו סירים מתנקים בדר"כ אם כי אותם אני עושה בתכנית של 70 מעלות. מאז נלקח מביתנו פרק השטיפות [פרט לחלבי].
והמדיח עצמו ג"כ עלה גרושים בסביבות 1000 ש"ח
המקום שאת תופסת ליד הכיור רוב היום עולה יותרמים אין לי בעיה מ"ר מקום למדיח עולה הרבה יותר 25 אלף שקל.
שמעתי שמשרד הבריאות לא מתיר במטבחים ציבוריים להשתמש בכלים כאלו, כי בחריצים שנוצרים מצטבר לכלוך שקשה להסרהדוקא אני ג"כ משפחה ברוכה בלעיה"ר, וכבר קרוב לשנה שקניתי מדיח וחתכתי את הסיפור של החד-פעמי, רכשתי מלא צלחות פלסטיק רב פעמיות, והמדיח פשוט תענוג, לצלחות בדר"כ אני עושה את התכנית הכי קלה ויוצא נקי ומצוחצח להפליא בלי לשטוף.
אפילו סירים מתנקים בדר"כ אם כי אותם אני עושה בתכנית של 70 מעלות. מאז נלקח מביתנו פרק השטיפות [פרט לחלבי].
והמדיח עצמו ג"כ עלה גרושים בסביבות 1000 ש"ח
יש כל מיני דברים שאסורים במטבחים ציבוריים ולא מיישמים אותם במטבח הביתי.שמעתי שמשרד הבריאות לא מתיר במטבחים ציבוריים להשתמש בכלים כאלו, כי בחריצים שנוצרים מצטבר לכלוך שקשה להסרה
אני קניתי את זה בקו אבל כשקניתי בדצמבר 20 לפני 11 חודש שילמתי 1030 ש"ח.אפשר לקבל את שם הדגם?
יתכן!שמעתי שמשרד הבריאות לא מתיר במטבחים ציבוריים להשתמש בכלים כאלו, כי בחריצים שנוצרים מצטבר לכלוך שקשה להסרה
מדיח על השיש יכול להיכנס מתחת לכיור מטבח עם מעקף מיוחד לביוב. כמובן שצריך למדוד לפני כדי לא להתאכזבלא צריך ארון מיוחד, צריך נקודת מים+ביוב וחשמל, אפשר גם לשים במרפסת לצורך העניין.
מתחת הכיור הגודל הסטנדרטי לא ייכנס
לאהאם יעלו גם מחירי המפות ניילון והשקיות?
מה הכונה בקו?אני קניתי את זה בקו אבל כשקניתי בדצמבר 20 לפני 11 חודש שילמתי 1030 ש"ח.
שילמתי גם עוד 199 ש"ח לברימאג על רכישת אחריות של 7 שנים, שבא לי לשימוש השבוע לתיקון החייישן דלת!
גם חשבון החשמל?תתפלא אבל לדעתי דוקא ירד, בגלל הפסקת השטיפה של הכלים בכיור!
המדיח להבדיל משטיפה ידנית פועל עם שטיפה בלחץ, בלי הרבה מים!
כנראה התייקר טיפטיפונת לא מורגש, (קח בחשבון שרוב ההדחות אני עושה בתכנית הפשוטה של 30 מעלות שלא מצריך כמעט חימום).גם חשבון החשמל?
תלחץ על התיבה בקו ותגיע לדגם בקישורמה הכונה בקו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: