בקשת תפילה מבטיחים לעדכן בבשורות טובות בלי נדר! שמעון בן ברכה לרפואה שלמה!

נדיר

משתמש צעיר
שלום!
כל מי שמכין חלות מפתח, ועוד לא הפריש חלה,
מאוד רוצים להגיע ל 1,000 הפרשות חלה לזכות שמעון בן ברכה
עד שבת.
מי שיכול שיכתוב לי כאן/ בפרטי/ במייל
nadir41179 בג'ימייל.
לציין כמה הפרשות יש לכם, ורק מי שבאחריות...., ואתם יודעים שעוד לא ספרו אותו לאלף.
תודה.
תודה לכל המשתתפים,
ותודה גם לכל מי ששולח לי למייל.

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
קראתי. רפו''ש

פרחונית108

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
גם אני קראתי עליו תהילים
רפואה שלימה בקרוב ממש!!!
דרך אגב מה מצבו כעת?

נדיר

משתמש צעיר
שלום!
כל מי שמכין חלות מפתח, ועוד לא הפריש חלה,
מאוד רוצים להגיע ל 1,000 הפרשות חלה לזכות שמעון בן ברכה
עד שבת.
מי שיכול שיכתוב לי כאן/ בפרטי/ במייל
nadir41179 בג'ימייל.
לציין כמה הפרשות יש לכם, ורק מי שבאחריות...., ואתם יודעים שעוד לא ספרו אותו לאלף.
תודה.

נדיר

משתמש צעיר
השתתפתי ושלחתי מייל. כמה הפרשות חלה כבר נאספו?
תזכו למצוות!
לגבי המספר, עוד לא דברתי עם מי שמרכז את מספר מפרישי החלה, אבל לדעתי כבר די קרוב ליעד,
אין על העם המתוק הזה:).
בעז"ה אעדכן כשיהיה מספר מדויק. (כנראה אחרי שבת, כי עד אז עוד אוספים.)

נערך לאחרונה ב:
פרק קכ:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל ד' בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי: ב) ד' הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה: ג) מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה: ד) חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים: ה) אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר: ו) רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם: ז) אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה