הי ,אני גם קופצת כאן על הגל .
מהי שורה התחתונה של הדיון הזה ?
האם ניתן לצפות במבחני חוץ של תלמידו י"ב בסמינרים (עשו בי"א חוצים ואמרו שכבר יש תוצאות ) ?
ב"ה יש לי קוד משתמש וסיסמא גם לאתר משרד החינוך על שמי ועל שם הבת/התלמידה וכן בפורטל הורים ניסיתי ,נרשמתי קטד משתמש סיסמא והכל ..ואין שם ציונים ? בבגרויות כותבים לי שהיא לא עשתה בגרויות ובאקסטרני גם לא נותן כלום .
אם יש למישהיא מידע ,יעזר לי ביותר ובטח לעוד רבות סקרניות !!!
תודה רבה
אפשר לראות מלפני 20 שנה????האם ניתן לראות את תוצאות הציונים של מבחני החוץ דרך האתר?
בדיוק היום הסתכלתי.איפה אפשר לראות ציוני מבחנים שהיו בתש"פ?
באמת? הלך לך?בדיוק היום הסתכלתי.
את מתקשרת למספר 6552*
ומדגישה להם שאת לא יכולה לקבל הודעה לפלאפון, ומבקשת שישלחו לך מייל.
יבקשו ממך כזיהוי שם הורים ות.ז של אחד מהם, וכמובן גם את שלך.
תהיי מול המחשב כדי שתוכלי לאשר שהמייל הגיע.
אחרי שמגיע לך הקישור, את נכנסת בפנים, קובעת לעצמך סיסמה, ואז מקבלת מייל נוסף עם קוד זיהוי.
בסוף את נכנסת עם שניהם לאתר וראה ציונים.
זה בדיוק מה שעשיתי. כרגע יש לי ביד קוד משתמש וסיסמא, אבל באתר אין שום ציונים של חוצים, רק של בגרויות. אם משהי הצליחה לראות ציונים של חוצים מתש"פ, אני אשמח אם היא תעדכן איך רואים את זה.בדיוק היום הסתכלתי.
את מתקשרת למספר 6552*
ומדגישה להם שאת לא יכולה לקבל הודעה לפלאפון, ומבקשת שישלחו לך מייל.
יבקשו ממך כזיהוי שם הורים ות.ז של אחד מהם, וכמובן גם את שלך.
תהיי מול המחשב כדי שתוכלי לאשר שהמייל הגיע.
אחרי שמגיע לך הקישור, את נכנסת בפנים, קובעת לעצמך סיסמה, ואז מקבלת מייל נוסף עם קוד זיהוי.
בסוף את נכנסת עם שניהם לאתר וראה ציונים.
אני ראיתי ציון של חוץ בהיסטוריה. בעמוד הרגיל. היה כתוב רק עצמאי.זה בדיוק מה שעשיתי. כרגע יש לי ביד קוד משתמש וסיסמא, אבל באתר אין שום ציונים של חוצים, רק של בגרויות. אם משהי הצליחה לראות ציונים של חוצים מתש"פ, אני אשמח אם היא תעדכן איך רואים את זה.
מה זה אומר עצמאי?בעמוד הרגיל. היה כתוב רק עצמאי.
זה הופיע לך בעמוד שלך , זה קשור לאקסטרני?שזה לא מבחן שלהם, אלא של החינוך העצמאי
איפה בדיוק זה מופיע? הסתכלתי בציונים ולא מופיע שם כלום.אני ראיתי ציון של חוץ בהיסטוריה. בעמוד הרגיל. היה כתוב רק עצמאי.
f hb
איפה בדיוק זה מופיע? הסתכלתי בציונים ולא מופיע שם כלום.
גם אני לא מצאתי כלום שם רק ציונים של בגרויות.... אבל ביינתים זה כבר הגיע לסמינר שלנו, אז תחכו עוד קצת ויביאו לכם לסמינר.f hb
איפה בדיוק זה מופיע? הסתכלתי בציונים ולא מופיע שם כלום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: