כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע מבחני חו"ץ - סאלד

קופצנית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כנראה מי שעשתה חוצים בעבר- זה לא מעודכן.
אחותי עשתה השנה חוצים ויש ציונים לה ולחברותיה
לי- שעשיתי לפני איזה X שנים (כן, אני קשישה...)- יש ציונים רק בבגרות בעיצוב אופנה וטקסטיל- למדתי תפירה בסמינר...

פרנסה משמים

משתמש רשום
הי ,אני גם קופצת כאן על הגל .
מהי שורה התחתונה של הדיון הזה ?
האם ניתן לצפות במבחני חוץ של תלמידו י"ב בסמינרים (עשו בי"א חוצים ואמרו שכבר יש תוצאות ) ?
ב"ה יש לי קוד משתמש וסיסמא גם לאתר משרד החינוך על שמי ועל שם הבת/התלמידה וכן בפורטל הורים ניסיתי ,נרשמתי קטד משתמש סיסמא והכל ..ואין שם ציונים ? בבגרויות כותבים לי שהיא לא עשתה בגרויות ובאקסטרני גם לא נותן כלום .
אם יש למישהיא מידע ,יעזר לי ביותר ובטח לעוד רבות סקרניות !!!
תודה רבה

קופצנית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הי ,אני גם קופצת כאן על הגל .
מהי שורה התחתונה של הדיון הזה ?
האם ניתן לצפות במבחני חוץ של תלמידו י"ב בסמינרים (עשו בי"א חוצים ואמרו שכבר יש תוצאות ) ?
ב"ה יש לי קוד משתמש וסיסמא גם לאתר משרד החינוך על שמי ועל שם הבת/התלמידה וכן בפורטל הורים ניסיתי ,נרשמתי קטד משתמש סיסמא והכל ..ואין שם ציונים ? בבגרויות כותבים לי שהיא לא עשתה בגרויות ובאקסטרני גם לא נותן כלום .
אם יש למישהיא מידע ,יעזר לי ביותר ובטח לעוד רבות סקרניות !!!
תודה רבה

זה אכן לא מומר אוטומטית
אבל מי שרוצה להשלים- מגיעה עם ציוני החוץ לאקסטרני- והם ממירים ליחידות וצריך להשלים פחות.

שרית מושקוביץ

משתמש צעיר
אשמח גם לקבל מידע, אם מישהי הצליחה לראות את הציונים של מבחני החוץ של שנה שעברה (יש לי קוד משתמש וסיסמא באתר של משרד החינוך)
תודה.

B.F.

משתמש חדש
גם אני כאן סקרנית... אולי בכל אופן יש כאן מישהי שיודעת איך ניתן לראות ציוני חוצים כי אני יודעת שישנה אפשרות כזאת רק כרגע אני לא מצליחה לראות אלא רק ציוני בגרויות.

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
איפה אפשר לראות ציוני מבחנים שהיו בתש"פ?
בדיוק היום הסתכלתי.
את מתקשרת למספר 6552*
ומדגישה להם שאת לא יכולה לקבל הודעה לפלאפון, ומבקשת שישלחו לך מייל.
יבקשו ממך כזיהוי שם הורים ות.ז של אחד מהם, וכמובן גם את שלך.
תהיי מול המחשב כדי שתוכלי לאשר שהמייל הגיע.
אחרי שמגיע לך הקישור, את נכנסת בפנים, קובעת לעצמך סיסמה, ואז מקבלת מייל נוסף עם קוד זיהוי.
בסוף את נכנסת עם שניהם לאתר וראה ציונים.

דסולישה ❤

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בדיוק היום הסתכלתי.
את מתקשרת למספר 6552*
אחרי שמגיע לך הקישור, את נכנסת בפנים, קובעת לעצמך סיסמה, ואז מקבלת מייל נוסף עם קוד זיהוי.
באמת? הלך לך?

BestMe

משתמש פעיל
כל הציונים הגיעו גם לבתי הספר?
אפשר להתקשר למורה לבקש?

שרית מושקוביץ

משתמש צעיר
בדיוק היום הסתכלתי.
את מתקשרת למספר 6552*
זה בדיוק מה שעשיתי. כרגע יש לי ביד קוד משתמש וסיסמא, אבל באתר אין שום ציונים של חוצים, רק של בגרויות. אם משהי הצליחה לראות ציונים של חוצים מתש"פ, אני אשמח אם היא תעדכן איך רואים את זה.

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
זה בדיוק מה שעשיתי. כרגע יש לי ביד קוד משתמש וסיסמא, אבל באתר אין שום ציונים של חוצים, רק של בגרויות. אם משהי הצליחה לראות ציונים של חוצים מתש"פ, אני אשמח אם היא תעדכן איך רואים את זה.
אני ראיתי ציון של חוץ בהיסטוריה. בעמוד הרגיל. היה כתוב רק עצמאי.

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
שזה לא מבחן שלהם, אלא של החינוך העצמאי

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה