מבחני אדם מילא - יש טיפים ודוגמאות

progitm

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אשמח לקבל טיפים ודוגמאות לשאלות
למבחן זה , מכל הבא ליד...

תודה.

שרית ו

משתמש מקצוען
אם חשוב לך באמת לעבור כדאי לך לפנות למכון נועם בתל אביב,
הם מכינים מעולה.

הכי חשוב להגיע רגועה ושבעה, אחרי לילה עם שינה טובה.

progitm

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אם חשוב לך באמת לעבור כדאי לך לפנות למכון נועם בתל אביב,
הם מכינים מעולה.

הכי חשוב להגיע רגועה ושבעה, אחרי לילה עם שינה טובה.

חשוב לי לעבור...
אבל אין לי מספיק זמן ללכת ללמוד וזה זימון לעוד רגע...
לכן אם יש דברים נגשים באינטרנט וכו'..

אשמח.

וטייפ האחרון - אקח לתשומת ליבי:)

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
זה מחולק להמון תחומים:
  • כתיבה ידנית-מענה לשאלות כלליות על עצמך ועל תכונותייך.
  • כתיבה ספרותית-נותנים לך תמונות ואת כותבת עליהן סיפור קצר.
  • סוג של מבחן פסיכולוגי- מתחלקים לקבוצות ומקבלים משימות לבנות גשר מלגו ואח"כ לפרק אותו, המשימה משתנה באמצע העבודה והפסיכולוגיות עוקבות לראות איך את זורמת עם שינויים בעבודה, איך והאם את עומדת באתגרים, איך את בעבודת צוות, מה אומרים עליך תנועות הגוף שלך-כולל הרגליים...הם מסתכלים על כל פיפס...
  • שאלות בע"פ-שואלים אותך שאלות בקשר לעבודה בה את מעוניינת למה את רוצה דווקא את החברה הזו ואת העבודה הזו-חשוב לענות תשובות משכנעות עם תוכן ולא סתם סיסמאות...זה מאוד משפיע על ההחלטה שלהם בסוף...
  • מבחן פסיכוטכני על המחשב קצוב בזמן-זה את יכולה למצוא דוגמאות ברשת-כל מיני השלמות של סדרות ע"פ ההגיון ותרשימי זרימה וכו'... הענין הוא לראות איך את מתמודדת בלחץ זמן כמה שאלות ענית נכון וכמה הספקת.
  • אנגלית-זה הקטע הכי קשה לטעמי-יש לך על המסך קטע בהבנת הנקרא ואח"כ שאלות אמריקאיות על התוכן שלו.זה גם קצוב בזמן ואת צריכה להיות סופר מרוכזת כדי לענות נכון ולהשלים אותו בזמן.
טיפים:
תנסי להיות טבעית ושהלחץ לא ישפיע עלייך, תהיי פעילה ודינמית בקבוצה, דברי, עני, העלי נושאים-הם רוצים לראות שיש לך בטחון עצמי ויש לך מה למכור, תעבדי בעקביות, התמדה ורוגע וכמובן המון תפילה לס"ד, שינה טובה וארוחה טובה לפני. המון הצלחות!!

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
מבחנים פסיכוטכניים יש ספרים עם דוגמאות,
אפשר למצוא בספריות, אולי גם ברשת.

בנוגע לאנגלית לדעתי זה הכי קל :p:p:p:p:p
הטיפ שלי - אם הקטע והשאלות מופיעים באותו עמוד, עדיף לקרוא קודם את השאלות ואז לחפש את התשובות בקטע, יש הרבה שאלות שאפשר למצוא את התשובה בקריאה מרפרפת ולא חייבים לקרוא הכל.

progitm

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה מחולק להמון תחומים:
  • מבחן פסיכוטכני על המחשב קצוב בזמן-זה את יכולה למצוא דוגמאות ברשת-כל מיני השלמות של סדרות ע"פ ההגיון ותרשימי זרימה וכו'... הענין הוא לראות איך את מתמודדת בלחץ זמן כמה שאלות ענית נכון וכמה הספקת.
  • ....
טיפים:
תנסי להיות טבעית ושהלחץ לא ישפיע עלייך, תהיי פעילה ודינמית בקבוצה, דברי, עני, העלי נושאים-הם רוצים לראות שיש לך בטחון עצמי ויש לך מה למכור, תעבדי בעקביות, התמדה ורוגע וכמובן המון תפילה לס"ד, שינה טובה וארוחה טובה לפני. המון הצלחות!!

תודה על הפרוט...
הם כתבו לי רק אבחון קוגניטיבי למשך שעתיים.
זה אומר רק הפסיכוטכני או משהו אחר?

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
תודה על הפרוט...
הם כתבו לי רק אבחון קוגניטיבי למשך שעתיים.
זה אומר רק הפסיכוטכני או משהו אחר?

אין לי מושג...
לי היה אבחון של כמעט 4 שעות-בוקר שלם.

progitm

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
ב'ה הגענו לשלב
אבחון אישיותי התנהגותי - מרכז הערכה
יש למשהו קצת טיפים מה זה ואיך עוברים את זה טוב?
חושבת שזה כולל הסתכלות של פסיכולוג על ביצוע משימה, נכון?

אשמח לכל מידע - על התוכן
ועל דרכי ההתמודדות הנכונים ...

תודה רבה!

לא אני

משתמש סופר מקצוען

לא אני

משתמש סופר מקצוען
יש מישהי שהיתה / יודעת / מכירה ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה