אם חשוב לך באמת לעבור כדאי לך לפנות למכון נועם בתל אביב,
הם מכינים מעולה.
הכי חשוב להגיע רגועה ושבעה, אחרי לילה עם שינה טובה.
זה מחולק להמון תחומים:
טיפים:
- מבחן פסיכוטכני על המחשב קצוב בזמן-זה את יכולה למצוא דוגמאות ברשת-כל מיני השלמות של סדרות ע"פ ההגיון ותרשימי זרימה וכו'... הענין הוא לראות איך את מתמודדת בלחץ זמן כמה שאלות ענית נכון וכמה הספקת.
- ....
תנסי להיות טבעית ושהלחץ לא ישפיע עלייך, תהיי פעילה ודינמית בקבוצה, דברי, עני, העלי נושאים-הם רוצים לראות שיש לך בטחון עצמי ויש לך מה למכור, תעבדי בעקביות, התמדה ורוגע וכמובן המון תפילה לס"ד, שינה טובה וארוחה טובה לפני. המון הצלחות!!
תודה על הפרוט...
הם כתבו לי רק אבחון קוגניטיבי למשך שעתיים.
זה אומר רק הפסיכוטכני או משהו אחר?
רק על המחשב או גם פסיכולוגי וכו'...?אין לי מושג...
לי היה אבחון של כמעט 4 שעות-בוקר שלם.
תודה, אבל אני מחפשת עכשיו את השאלות והטיפים ליום הערכה(אבחון אישיותי התנהגותי ),
עכשו גם אני אשמח.אשמח לקבל טיפים ודוגמאות לשאלות
למבחן זה , מכל הבא ליד...
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: