אם את באמת יראת שמים, זה חד משמעית שאלה לרב, ואפילו בשביל ההרגשה,, אם לא הייתי עושה את זה בברכת הרב שלי הייתי אוכלת את הלב, ביותר מהזדמנות אחת...אתם כן חושבות/ממליצות שניתן ללמוד דרך הפתוחה ולצנזר עצמאית?
אם את באמת יראת שמים, זה חד משמעית שאלה לרב, ואפילו בשביל ההרגשה,, אם לא הייתי עושה את זה בברכת הרב שלי הייתי אוכלת את הלב, ביותר מהזדמנות אחת...אתם כן חושבות/ממליצות שניתן ללמוד דרך הפתוחה ולצנזר עצמאית?
אין לי מושג מי את, מאיפה את באה, מה המטען הרוחני שלך, עם איזה סוגיות השקפתיות התמודדת בחיים שלך.אז רגע התבלבלתי
אתם כן חושבות/ממליצות שניתן ללמוד דרך הפתוחה ולצנזר עצמאית?
אם את באמת יראת שמים, זה חד משמעית שאלה לרב, ואפילו בשביל ההרגשה,, אם לא הייתי עושה את זה בברכת הרב שלי הייתי אוכלת את הלב, ביותר מהזדמנות אחת...
תודה רבה על העזרהאם את באמת יראת שמים, זה חד משמעית שאלה לרב, ואפילו בשביל ההרגשה,, אם לא הייתי עושה את זה בברכת הרב שלי הייתי אוכלת את הלב, ביותר מהזדמנות אחת...
100%אין לי מושג מי את, מאיפה את באה, מה המטען הרוחני שלך, עם איזה סוגיות השקפתיות התמודדת בחיים שלך.
אין שום דרך שבה אני יכולה אפילו להתחיל לשקול את התשובה.
שאלת אם יש מורכבות?
כן, יש.
מה עושים?
התשובה תלויה בעשרות גורמים.
אין 'לא' או 'כן' אחיד לכולם.
זה המעשה הכי חכם שאת יכולה לעשות, כי תוכלי להיות בטוחה בכל תשובה שעשית את הדבר הנכוןאפנה את השאלה לרב
לא מחפשים רב שיתיר....,(לא בקטע לחנך, פשוט המשפט הזה לא מנוסח הכי טוב...)אם כי אני מתקשה לחשוב על רב שיתיר לי
זה גם חכם מאוד!! שוב, מנסיון, כמה שיותר מידע יותר טוברציתי לגשת מוכנה עם כמה שיותר מידע
אולי את צודקת אבל מי שצתחילה תואר של מינימום 3 שנים, באמת יכולה לבנות על זה לדעתך?אני רוצה להזכיר שוב את האופציה של לימודים בזום בכל המכללות החרדיות.
אף אחד לא מתחייב על העתיד, אבל סביר להניח שזה יישאר פה איתנו כאופציה.
אל תפסלי מראש.
כשאמרתי שאני מתקשה לחשוב על רב שיתיר לי התכוונתיזה המעשה הכי חכם שאת יכולה לעשות, כי תוכלי להיות בטוחה בכל תשובה שעשית את הדבר הנכון
לא מחפשים רב שיתיר....,(לא בקטע לחנך, פשוט המשפט הזה לא מנוסח הכי טוב...)
אבל אעודד אותך שאני אפילו לא העזתי לרצות ללמוד את זה מרוב שהייתי בטוחה בלא, האמת, שאלתי רק כדי לדעת שאת שלי עשיתי, ונסיתי אבל כל הזמן הדחקתי את הרצון שלי כדי להיות מוכנה לאכזבה, והייתי כל כך מופתעת, אבל את רואה שבסוף זה היה כן!
לפעמים יש לנו תחושה שהרב הוא בצד השי של המתרס, וזה לא נכון, הוא לא מרויח שום דבר מלהגיד לנו לא
ההבדל ביננו נובע 1. מהעובדה שהוא לא מעורב רגשית בעניין. 2. יש לו דעת תורה שמקנה פרספקטיבה רחבה וראש ישר!!!
זה גם חכם מאוד!! שוב, מנסיון, כמה שיותר מידע יותר טוב
לקבל פתרון -בכל מקרה. כי גם אם הוא אומר לך לא ללמוד את זה -זה פתרון, אין שמחה כהתרת הספקות= נכון לכאן ולכאן. רק להאמין שזה הכי טוב בשבילך באמת גם אם הוא אומר לך לרדת מהעץ של התואר, כמה שזה קשהאבל אני מבינה מהסיפור שלך שכן ניתן להסביר את הסיטואציה
ולקבל או שלא פיתרון
מאוד תלוי מה סוג הקורס לדעתי...מבחן עם חומר פתוח, יותר קשה או יותר קל?
איך מתכוננים- גם תוכנית וגם טכנית?
אפשר לשאול איזה קורסים?לנו היו שני מבחנים כאלה, האחד היה ממש בסדר, קראתי את החומר קודם וצ'יק צ'ק סיימתי והציון היה חבלז.....
ועוד מבחן עם חומר פתוח קשההההההההה
אין מצב על הכל זה כמויות מטורפות!מה שכן- אם זה בא בחשבון לעבור על כל החומר לפני- זה פצצה!
מה התחום עליו את מדברת?אפשר לשאול איזה קורסים?
לא הבנתי...מה התחום עליו את מדברת?
קורסים בשפה/שמיעה
מה את לומדת?לא הבנתי...
שאלתי באיזה קורס המבחן היה קל ועבר לך בהצלחה ובאיזה לא
לא מוכרות לי הקטגוריות של שפה/ שמיעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: