יש מצב שאי אפשר יותר להירשםםם???????אני מנסה להירשם לבחינה בחשבונאות ולא מצליחה
צריכה עזרה דחוף
אמור להיות כתוב באתר עד מתי אפשריש מצב שאי אפשר יותר להירשםםם???????
יש לך את המייל שלה??אמור להיות כתוב באתר עד מתי אפשר
בכל מקרה אולי תנסי לפנות למייל של איילת חוברה
מאד אנושית
ayelethu2#taxes.gov.ilיש לך את המייל שלה??
אני יודעת שאפשר היה לשלם עד ל15/01/2024 אבל כנראה שהייתי צריכה להירשם לפני התאריך האחרון של התשלום
תודה רבה. שלחתיayelethu2#taxes.gov.il
לא זוכרת כברתודה רבה. שלחתי
אבל ממה שזכור לך ההרשמה צריכה להיות יותר מחודש לפני הבחינה? כי התשלום חודש לפני...
מתחשבים בדרךהייי
נגשתי לבחינה האחרונה בקיץ 2024 היום
יש לי שאלה האם משהי יודעת אם לדוגמא שאלת ביקרות התחלק ל3 וחלק א בתוכו התחלק לשתים אם עשיתי דרך נכונה ברובה רק תוצאה סופית לא בטוח שטובה ב100% האם יורד לי עלכל הסעיף כי לא הגעתי לתשובה סופית
או שמתחשבים בדרך ונותנים עליה ניקוד
דבר שני אותו דבר בעלות המכר היה סעיף שהיה שווה 7 נקודות רוב הדרך היתה לי טובה חוץ מהמדדים האם יורידו על כל הסעיף הזה ששוה 7 אחוז
או התחשבו בדרך שעשיתי וינתנו ניקוד חלקי
האם משהי יודעת נתקלה ונבחנה במועדים קודמים איך זה עובד בדיוק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: