אוכל מקסיקני -
לא כולם מכירים ולא כולם אוהבים
האוכל שלהם מתובל בתבלינים עזים וחריפים
לא את כל מצרכי היסוד שלהם יש להשיג בארץ
א הרוב יש -
טורטיות לסוגיהם
קמח תירס
שעועית שחורה
רטביי סלסה חריפים בטירוף ועוד ועוד
נתחיל עם הכנת "קערות טורטייה" ומפעם לפעם נוסיף מתכון ככל שיהיה לי חשק/אומץ להכין.
במקור אוכלים בתוך הקערות האלה סלטים ללא הרבה נוזלים
סלט אבוקדו וירקות
סלט טאקו (כמו זה שצילמתי)
אנחנו יכולים להגיש סלטים חיים
סלט ביצים
כבד קצוץ ועוד
איך מכינים :
לוקחים חבילת טורטיות בקוטר לא הכי גדול
מחממים תנור 20 מעלות
מכינים קערות או תבניות קטנות חסינות אש
אפשר אפילו תבנית מאפנס גדולה מסיליקון
מורחים את הטורטייה בשמן זית ודוחסים אותה יפה לתוך השקעים
אופים עד שמשחים בחלק העליון
חולצים מהתבנית רק כשקצת מתקרר
ממלאים בכל סלט שרוצים - ומותר לאכול גם את הקערה
לא כולם מכירים ולא כולם אוהבים
האוכל שלהם מתובל בתבלינים עזים וחריפים
לא את כל מצרכי היסוד שלהם יש להשיג בארץ
א הרוב יש -
טורטיות לסוגיהם
קמח תירס
שעועית שחורה
רטביי סלסה חריפים בטירוף ועוד ועוד
נתחיל עם הכנת "קערות טורטייה" ומפעם לפעם נוסיף מתכון ככל שיהיה לי חשק/אומץ להכין.
במקור אוכלים בתוך הקערות האלה סלטים ללא הרבה נוזלים
סלט אבוקדו וירקות
סלט טאקו (כמו זה שצילמתי)
אנחנו יכולים להגיש סלטים חיים
סלט ביצים
כבד קצוץ ועוד
איך מכינים :
לוקחים חבילת טורטיות בקוטר לא הכי גדול
מחממים תנור 20 מעלות
מכינים קערות או תבניות קטנות חסינות אש
אפשר אפילו תבנית מאפנס גדולה מסיליקון
מורחים את הטורטייה בשמן זית ודוחסים אותה יפה לתוך השקעים
אופים עד שמשחים בחלק העליון
חולצים מהתבנית רק כשקצת מתקרר
ממלאים בכל סלט שרוצים - ומותר לאכול גם את הקערה