משחזר מידע
משתמש סופר מקצוען
סטומרת שלא ניסיתבWD באתר בצרפתית מזמינים שינויים בfirmware ומורידים אותו מעודכן
רק בקשת מאיזה צרפתי שיעשה לך את העבודה
אבל הוא לא יודע
ני ני
סטומרת שלא ניסיתבWD באתר בצרפתית מזמינים שינויים בfirmware ומורידים אותו מעודכן
זה התשובה שקיבלתי בפורום אוצר החכמה.אינך מורשה ע"פ הגנת אוצה"ח להביא דיסק משלך
יש את זה ועוד.הבעיה שאני לא מצאתי דיסק קשיח בגודל של מעל 1TB שיש לו כניסה אחרת.
יש לי אוצר החכמה שקורס הרבה פעמים (לא רק שלי מכיר עוד כמה) הבעיה כנראה בחיבור (לא בזיכרון שיש בריווח גם בדקתי שאני מחזק את החיבור זה חוזר), החיבור של הדיסק הוא כזה
צפה בקובץ המצורף 680262
ואני רוצה להחליף את זה לחיבור כזה שלדעתי הוא יותר מסיבי
צפה בקובץ המצורף 680264
איזה מארז אתם ממליצים משהו חזק.
תודה.
מציאון ועודפים - כונן קשיח חיצוני Western Digital My Passport Ultra WDBBKD0030BWT 3TB USB 3.0 - צבע לבן
מציאון ועודפים - כונן קשיח חיצוני Western Digital My Passport Ultra WDBBKD0030BWT 3TB USB 3.0 - צבע לבן למכירה ברשת קי.אס.פי.ksp.co.il
מעניין מה שאתה אומר כי אני חשבתי שהבעיה בחיבור ולא בכבל.חוץ מהפתרונות שכתבתי לך לעיל, יש פתרון להחליף פעם בקצת זמן את הכבל לכבל חדש.
דווקא הסתכלתי, אבל זה שונה (יש לי כזה דיסק קשיח וזה כניסה שונה) אני לא יודע מה אתה מתכוון אותו הדבר, אבל אני חושב שעיקר הבעיה שהכניסה מורכבת משני כניסות של USB 0.2 וUSB 0.3 ולכן זה רופף, אם זה יהיה חתיכה אחת כמו זה (כמצ"ב) זה לא יעשה בעיות. מניסיון של דיסק קשיח אחר שיש לי אותו שנים.זה גם אותו סגנון כניסה תסתכל טוב...
מעניין מה שאתה אומר כי אני חשבתי שהבעיה בחיבור ולא בכבל.
דווקא הסתכלתי, אבל זה שונה (יש לי כזה דיסק קשיח וזה כניסה שונה) אני לא יודע מה אתה מתכוון אותו הדבר, אבל אני חושב שעיקר הבעיה שהכניסה מורכבת משני כניסות של USB 0.2 וUSB 0.3 ולכן זה רופף, אם זה יהיה חתיכה אחת כמו זה (כמצ"ב) זה לא יעשה בעיות. מניסיון של דיסק קשיח אחר שיש לי אותו שנים.
צפה בקובץ המצורף 681149
שים לב של האוצר זה בנוי משני חיבורים והשני מאחד זה הרבה יותר יציב וחזק.
אתה צודק עכשיו אני שם לב.תשים לב שיש את הכיפוף של הברזל באמצע, רק הפסלטיק מסתיר את גודל הכיפוף אז זה נראה יותר קטן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: