חלבי מארזים אישיים מתי שרק תרצו לפנק

משתפת במארזי ארוחת בוקר שיצאו השבוע לפנק.
יש מבחר רחב של מארזים בהרכבה אישית לבחירה ❤️

במארז:
פוקאצ'ת הבית עם ירקות (לא צילמתי הפעם , אבל שמתי תמונה של זה מפעם אחרת)
בייגל שומשום
תפו"א מוקרם
פסטה שמנת פטריות
סלט עלי בייבי עשיר עם פיצוחים ורוטב שום
ארנצ'יני גבינות עם רוטב עגבניות בצד
גבינת שמנת ושמן זית
מיץ תפוזים סחוט
ולקינוח - שמרים גבינה :)



צפה בקובץ המצורף 1725696צפה בקובץ המצורף 1725700צפה בקובץ המצורף 1725701
וואו נראה טעים בטירוף! לא פחות מהטעם המגרה, מרשים האריזה, האסתטיקה, הניקיון!
 

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@תתתתת נראה טעים ומגרה כרגיל...

אפשר הוראות הכנה לפסטה שמנת?
וגם מתכון לעוגת גבינה?
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
הכל נראה וואו!

מה זה הלחם המצורף?
 

שוגי של תלמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נראה מושלם!! מתאים לי עכשיו לשלוח למישהו...
אשמח לדעת כמה עולה מארז?
זה לאדם אחד, נכון?
איזה כשרות זה?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נראה מושלם!! מתאים לי עכשיו לשלוח למישהו...
אשמח לדעת כמה עולה מארז?
זה לאדם אחד, נכון?
איזה כשרות זה?
המארז אישי, יש גם מארזים זוגיים :)
כשרות בד"ץ עד"ח
תפני אלי בפרטי TEHILALI3020 שטרודל...
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
@תתתתת נראה טעים ומגרה כרגיל...

אפשר הוראות הכנה לפסטה שמנת?
וגם מתכון לעוגת גבינה?
תודה!
פסטה שמנת פטריות/ תהילה אביטן

החומרים:

חבילת פסטה (500 גרם)

50 גרם חמאה

בצל בינוני קצוץ דק / רצועות (איך שאוהבים)

2 שיני שום (לא חובה)

1 חבילת פטריות שמפיניון טריות חתוכות

מיכל שמנת מתוקה (32 או 38 אחוז שומן)

2 כוסות חלב

תיבול: כפית מלח, חצי פלפל שחור, קצת אגוז מוסקט (לא חובה)

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה עפ"י ההוראות שעל האריזה, מעבירים למסננת שמים 2 כפות שמן ומערבבים.
2. בסיר ממיסים את החמאה ומוסיפים את הבצל, לאחר שמזהיב מוסיפים את השום והפטריות ומטגנים למשך כמה דקות.
3. שופכים את השמנת מתוקה ,החלב והתבלינים ומבשלים על להבה בינונית למשך 5 דק'.
4. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומערבבים.
5. ניתן לפזר מעל גבינה צהובה ולאפות על 200 מעלות למשך 10 דק' עד הזהבה.
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
וגם מתכון לעוגת גבינה?

עוגת שמרים גבינה​

(מתכון של ניקי ב)

החומרים​

קילו קמח רגיל
2 כפות שמרים יבשים
140 ג' סוכר (חצי כוס + שתי כפות)
2 כפיות שטוחות מלח
250 ג' חמאה רכה מאוד
3 חלמונים
2 כוסות חלב חמים

מילוי גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%
2 חלמונים
200 ג' סוכר (כוס)
2 כפות אבקת אינסטנט וניל

ביצה טרופה להברשה


אופן ההכנה:​

1 לפני הכל לקחת חיתול או חולצת טריקו לשים את הגבינה במרכז לסגור לשק קטן ולתלות מעל הכיור, לסנן את הנוזלים מהגבינה כשלוש שעות.
אחרי שלוש שעות לשים את הגבינה בקערה להוסיף את החלמונים, סוכר ואבקת אינסטנט וניל לערבב לעיסה אחידה.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק רך וחלק, לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח עד שהבצק שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק ל 4 חלקים כל חלק לרדד למלבן, לעשות חתכים משני הצדדים לשים במרכז מהמילוי לכל האורך, להרים פעם מצד ימין פעם מצד שמאל כמו שתי וערב עד שסוגרים את כל הבצק עד הסוף. בתמונות הכל מפורט.

4. לשים כל עוגה בתבנית אינגליש קייק להתפיח כ 20 דקות.

5. בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

6. להבריש את העוגות עם ביצה לאפות כ 30 דקות או עד שהעוגה זהובה ויפה.
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מתכון בבקשה
תפו"א מוקרם / תהילה אביטן
החומרים:
החומרים לכ-8 מנות:
  • 10-15 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים
  • 2 בצלים
  • 50 ג' חמאה
  • סלסילת פטריות טריות
  • 1 חבילה שמנת 38% שומן
  • כוס חלב
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל (אבקת מרק פטריות - למי שאוהב)
  • גבינה צהובה מגורדת

    אופן ההכנה:
  • מחממים תנור לחום 180 מעלות.
  • חותכים את הבצל לרצועות, מעבירים לסיר ומטגנים בחמאה עד הזהבה.
  • כשהבצל מזהיב שופכים את הפטריות פנימה, חתוכות לפרוסות דקות, ומטגנים כ-5 דק.
  • שופכים פנימה את השמנת והחלב.
  • כותשים שום, מכניסים אותו לסיר ומוסיפים מעט מלח ופלפל ואבקת מרק פטריות אם תרצו, ומכבים את האש.
  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות או סירות. מסדרים את החתיכות בתבנית ושופכים על תפוחי האדמה את בלילת השמנת.
  • מפזרים גבינה צהובה מעל ומעבירים לתנור למשך 30 דק'.
    בתאבון!
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מתכון בבקשה
סלט עלי בייבי
עלי בייבי
חצאי עגבניות שרי
פטריות טריות חתוכות לפרוסות
בצל סגול פרוס לרצועות דקות
אפשר להוסיף: זיתים, קוביות חלומי או גבינה בולגרית מוגררת.
תיבול: שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס, בזיליקום יבש, דבש, סילאן, ואבקת שום.
בתאבון
 

וחי בהם!!!!

כל זמן מלעבט זאל זיין גלעבט!!!!
מנוי פרימיום
הכל פה חלבי
לאשתי אסור לאכול חלבי
יש לכם גם ערכות מפנקות מפרווה?
תודה רבה!
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הכל פה חלבי
לאשתי אסור לאכול חלבי
יש לכם גם ערכות מפנקות מפרווה?
תודה רבה!
כן, תוכל לפנות אלי באישי לקבלת הצעה לתפריט פרווה.
TEHILALI3020 שטרודל...
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה