חלבי מארזים אישיים מתי שרק תרצו לפנק

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
משתפת במארזי ארוחת בוקר שיצאו השבוע לפנק.
יש מבחר רחב של מארזים בהרכבה אישית לבחירה ❤️

במארז:
פוקאצ'ת הבית עם ירקות (לא צילמתי הפעם , אבל שמתי תמונה של זה מפעם אחרת)
בייגל שומשום
תפו"א מוקרם
פסטה שמנת פטריות
סלט עלי בייבי עשיר עם פיצוחים ורוטב שום
ארנצ'יני גבינות עם רוטב עגבניות בצד
גבינת שמנת ושמן זית
מיץ תפוזים סחוט
ולקינוח - שמרים גבינה :)



1722229452336.jpg
1722229452345.jpg
1710351635725.jpg
 

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
וואו
נראה מושלם
:)
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נראה מגרה ממש!
כל הכבוד!

בפורום שלנו חובה לכתוב מתכונים.
נשמח לקבל.
(אני באופן אישי אשמח למתכון של הארנצ'יני גבינות)
ארנצ'יני גבינות

החומרים:
1 כוס אורז ריזוטו (אורז עגול)
1.5 כוסות מים
1.5 כוסות חלב
חצי כוס שמנת מתוקה
30 ג' חמאה
מלח
כף גדושה שמנת חמוצה
קוביות מוצרלה או גבינה צהובה

לציפוי:
ביצים
פירורית זהב / פירורי פנקו

אופן ההכנה:
מטגנים את האורז בחמאה, מוסיפים חצי מכמות המים ומבשלים עד צמצום מוחלט, מוסיפים חצי מכמות החלב וממשיכים בבישול עד לצמצום.
מוסיפים את יתרת המים ושוב עד צמצום, מוסיפים את יתרת החלב , וכשהנוזלים מצטמצמים מוסיפים שמנת מתוקה ומלח.
מערבבים ומכסים לעוד כ-5 דקות. כל התהליך בלהבה נמוכה בסיר מכוסה.
מכבים את הלהבה (אם מרגיש לכם שהאורז דביק מדי תוסיפו מעט חלב ותערבבו).
מחכים כ-20 דקות עד שהאורז מצטנן.
מוסיפים כף גדושה שמנת חמוצה וחצי כוס מוצרלה או גבינה צהובה מגוררת ומערבבים.
האורז צריך לצאת דביק ורטוב.
לכדרר כדורים בינוניים ולהכניס בכל קוביית מוצרלה או גבינה צהובה.
לטבול כל כדור בביצה ולגלגל בפירורים.
לטגן בשמן בינוני עד לקבלת גוון זהוב / שחום מכל הכיוונים.

ניתן להגיש על מצע של ירקות, או לזלף טחינה גולמית וסילאן , או רוטב עגבניות עשיר, וכמובן הולך טוב גם עם רוטב צ'ילי.
 

100 אחוז

משתמש פעיל
וואו.
מגרה ממש.
לא הייתי מתנגדת לקבל...
הכל אסטתי, יפה (וכנראה גם טעים לא פחות.)
 

think about it

משתמש מקצוען
@תתתתת מדהים!
הכל יפה כל כך, נראה טובבב
איזה כיף ללקוחות שלך:D

מוכנה לשתף מה התיבול שזרית מעל הפוקאצ'ות?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
@תתתתת מדהים!
הכל יפה כל כך, נראה טובבב
איזה כיף ללקוחות שלך:D

מוכנה לשתף מה התיבול שזרית מעל הפוקאצ'ות?
תודה :)
כייף לשתף פה.

על הפוקאצ'ות מרחתי תערובת של שמן זית עם תבלינים: בזיליקום יבש, מלח גס, פפריקה, טיפה אורגנו.
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
ארנצ'יני גבינות

החומרים:
1 כוס אורז ריזוטו (אורז עגול)
1.5 כוסות מים
1.5 כוסות חלב
חצי כוס שמנת מתוקה
30 ג' חמאה
מלח
כף גדושה שמנת חמוצה
קוביות מוצרלה או גבינה צהובה

לציפוי:
ביצים
פירורית זהב / פירורי פנקו

אופן ההכנה:
מטגנים את האורז בחמאה, מוסיפים חצי מכמות המים ומבשלים עד צמצום מוחלט, מוסיפים חצי מכמות החלב וממשיכים בבישול עד לצמצום.
מוסיפים את יתרת המים ושוב עד צמצום, מוסיפים את יתרת החלב , וכשהנוזלים מצטמצמים מוסיפים שמנת מתוקה ומלח.
מערבבים ומכסים לעוד כ-5 דקות. כל התהליך בלהבה נמוכה בסיר מכוסה.
מכבים את הלהבה (אם מרגיש לכם שהאורז דביק מדי תוסיפו מעט חלב ותערבבו).
מחכים כ-20 דקות עד שהאורז מצטנן.
מוסיפים כף גדושה שמנת חמוצה וחצי כוס מוצרלה או גבינה צהובה מגוררת ומערבבים.
האורז צריך לצאת דביק ורטוב.
לכדרר כדורים בינוניים ולהכניס בכל קוביית מוצרלה או גבינה צהובה.
לטבול כל כדור בביצה ולגלגל בפירורים.
לטגן בשמן בינוני עד לקבלת גוון זהוב / שחום מכל הכיוונים.

ניתן להגיש על מצע של ירקות, או לזלף טחינה גולמית וסילאן , או רוטב עגבניות עשיר, וכמובן הולך טוב גם עם רוטב צ'ילי.
הרי פעם כבר העלית את זה
והכנו את זה בחנוכה כמדומני היה אחד הדברים!!!
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
ארנצ'יני גבינות

החומרים:
1 כוס אורז ריזוטו (אורז עגול)
1.5 כוסות מים
1.5 כוסות חלב
חצי כוס שמנת מתוקה
30 ג' חמאה
מלח
כף גדושה שמנת חמוצה
קוביות מוצרלה או גבינה צהובה

לציפוי:
ביצים
פירורית זהב / פירורי פנקו

אופן ההכנה:
מטגנים את האורז בחמאה, מוסיפים חצי מכמות המים ומבשלים עד צמצום מוחלט, מוסיפים חצי מכמות החלב וממשיכים בבישול עד לצמצום.
מוסיפים את יתרת המים ושוב עד צמצום, מוסיפים את יתרת החלב , וכשהנוזלים מצטמצמים מוסיפים שמנת מתוקה ומלח.
מערבבים ומכסים לעוד כ-5 דקות. כל התהליך בלהבה נמוכה בסיר מכוסה.
מכבים את הלהבה (אם מרגיש לכם שהאורז דביק מדי תוסיפו מעט חלב ותערבבו).
מחכים כ-20 דקות עד שהאורז מצטנן.
מוסיפים כף גדושה שמנת חמוצה וחצי כוס מוצרלה או גבינה צהובה מגוררת ומערבבים.
האורז צריך לצאת דביק ורטוב.
לכדרר כדורים בינוניים ולהכניס בכל קוביית מוצרלה או גבינה צהובה.
לטבול כל כדור בביצה ולגלגל בפירורים.
לטגן בשמן בינוני עד לקבלת גוון זהוב / שחום מכל הכיוונים.

ניתן להגיש על מצע של ירקות, או לזלף טחינה גולמית וסילאן , או רוטב עגבניות עשיר, וכמובן הולך טוב גם עם רוטב צ'ילי.
תודה רבה, הכל נראה ממש טוב!
מעניין אותי להבין מה הרעיון של הנוזלים באורז בכמה נגלות, למה לא לשים את הכל בבת אחת?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
תודה רבה, הכל נראה ממש טוב!
מעניין אותי להבין מה הרעיון של הנוזלים באורז בכמה נגלות, למה לא לשים את הכל בבת אחת?
האורז סופג לאט לאט את הנוזלים ונהיה רך, זה זן אחר מהסוג אורז שמכינים בד"כ, כמות העמילן שבו שונה ולכן גם אופן ההכנה שונה.
 

ב. רוזנפלד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@תתתתת איזה מגרה!
נראה אסתטי נעים לקבל. ונעים לפנק מישהו עם כזה משלוח!
אשמח למתכון של הרוטב שום.
תודה רבה
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
@תתתתת איזה מגרה!
נראה אסתטי נעים לקבל. ונעים לפנק מישהו עם כזה משלוח!
אשמח למתכון של הרוטב שום.
תודה רבה

רוטב שום
  • 5 כפות מיונז
  • כף חומץ
  • מלח פלפל שחור (לפי הטעם)
  • כף מים
  • 2 שיני שום
  • מעט אורגנו

    טוחנת את כל הרכיבים עם מוט בלנדר, ושומרת בקופסא במקרר.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה