gilacadlergmail.comהייאת יכולה בבקשה לכתוב את המייל שוב?
ומכיון שאא לפרסם מיילים תשימי במקום שטרודל כוכבית וכו
תודה רבה
gilacadlergmail.comהייאת יכולה בבקשה לכתוב את המייל שוב?
ומכיון שאא לפרסם מיילים תשימי במקום שטרודל כוכבית וכו
תודה רבה
כל מילה נכונה!!!לא ממש מסכימה.
ברור שלימודים זה חשוב מאוד.
אבל כאחת שמגיל 12 מתאפרת כל שבת. ומתנה ליומולדת זה ללכת ולקנות עוד אביזרים, ויש לי מזוודה בבית בלי ללמוד...
אחרי הכל אני מכירה את עצמי הרבה יותר טוב מהמאפרת, אני יודעת איך אני אוהבת עצמי (ואיך בעלי אוהב... ) ומה יחמיא לי הכי שיש.
חוץ מזה תמיד אפשר לראות סרטונים ולגלות עוד רעיונות וגימיקים, ותמיד אפשר לעשות סיבוב בפארם ולמצוא עוד סיוג של... שמשתלב עם...
צריך יד טובה (וגם לא קריטי, צריך יד מאומנת וזה מספיק) והרבה מעוף ויצירתיות.
מסכימה לגמרי עם ההמלצה על מברשות!!
אבל זה לא המחירים... אני קניתי של מאק, כל אחת בין 150 ל200 לפחות...
אבל אני חושבת שגם מייק אפ של מאק, ופיקסר של מאק יעשו עבודה יפה...
אם תרצי יש לי כמה סרטונים טובים שממש מלמדים.... אני חושבת ששווה לראות סרטונים של כמה מאפרות,
זה מלמד המון!! ולהתנסות כמובן....
עזבי תוצאה...כל מילה נכונה!!!
כמובן לא מכלילה מאפרות מטורפות עם מוצרים מקצועיים,
אבל לפי החשבון שלי ב3 החתונות שהתאפרתי אצל מאפרת - יכולתי לקנות מוצרים אלופים, ויחד עם מעקב אחרי סרטונים, התוצאות הכי שוות!!
ויש לך את זה לשלושים חתונות לפחות + שבת שבת + סתם שבא לך להיות יפה ולא להוציא כסף...זה גם תלוי במחירים, כי על חתונה של חברה, בד"כ לא תוציאי יותר מ 200 שקל למאפרת,
ולקנות נגיד מייקאפ טוב ושתי מברשות ושימר מוצלחים
כבר עולה לך לפחות פי שתים ויותר.
אני קניתי עכשיו את החמישיה של סמאשבוקס ב230 (שזה זוללל) ומרוצה בטרוף!זה גם תלוי במחירים, כי על חתונה של חברה, בד"כ לא תוציאי יותר מ 200 שקל למאפרת,
נכון, אבל המייק אפ והמברשות וכו' יספיקו ל5 חתונות לפחות... (הרבה יותר, וחגים וכו'... בעיניי הוצאה שווה, לא משהו לערב אחד... אבל באמת כדאי קודם לברר על חברות ולא סתם להוציא כסף, כמו שאני עשיתי בכמויות...)זה גם תלוי במחירים, כי על חתונה של חברה, בד"כ לא תוציאי יותר מ 200 שקל למאפרת,
החמישיה
יש לי 2 של אסתי ביטון - שווים!!!!@הכל לטובה!! איזה סרטונים עוד יש לך?? ראיתי את של צביה ליבו, מעיין קרני וגילי אדלר..
אם יש לך עוד סרטונים של מאפרות אחרות אשמח לקבל במייל..
מארז של חמש מברשות נוחות וכפיות,מה זה החמישיה ?
אשמח גם!!אולי יש למשהי סרטונים של מאק?
זה חברה טובה??מארז של חמש מברשות נוחות וכפיות,
יש אותם עכשיו גם בסופר פארם במחיר הזה (לא להיבהל מהעיצוב, הוא סתם ילדותי, המברשות מקצועיות מאוד...)
smashbox | סופר-פארם
בקטגוריית smashbox מחכים לך מגוון מוצרים ומבצעים, לרכישה וקבלה במגוון אפשרויות: איסוף אקספרס מהסניף תוך 3 שעות, איסוף למחרת או במשלוח עד הבית, לאתר סופר-פארם אונליין >>shop.super-pharm.co.il
מצוינת,זה חברה טובה??
נחשבת חברה מעולה ברמה הבינלאומית, למרות שלא התנסיתי...זה חברה טובה??
אולי,עדה לזורגן יותר טובה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: