מתכנתת בנשמה
משתמש צעיר
מי זו? ואיך אפשר ליצור איתה קשר?יעזור לך מבני ברק?
מאפרת שאיפרה אותי אותי לחתונה במשפחה יותר יפה ועמידדד ממאפרת שלקחתי לחתונה של עצמי... והשקעתי אז זה אומר הרבה.
מי זו? ואיך אפשר ליצור איתה קשר?יעזור לך מבני ברק?
מאפרת שאיפרה אותי אותי לחתונה במשפחה יותר יפה ועמידדד ממאפרת שלקחתי לחתונה של עצמי... והשקעתי אז זה אומר הרבה.
קצת קשה היום למצוא כאלה שלוקחות כזה מחירברור המחיר שההיא כתבה קודם בין 350-400 זה מהיקרות
יש כאלה שלוקחות גם 150-250
ריקי ליקר: 0528692079ריקי ליקר מאפרת מטורף!!
אם את רוצה מספר, תעדכני ואני אביא לך.
שמחה פרץ א - ל - ו - פ - ה - !!!!היא מירושלים?
אני צריכה מישהי מירושלים
אנחנו הרבה בנות
אשמח למספר
@בחור חושב ???רבקי אשואל ממודיעין עילית!!!!
אלופההההההההההה ברמותתתתתתת
לפי האצבע ש"נדבקה" למקלדת, נראה שזאת בת.@בחור חושב ???
אני מקווה שזה אמא שלך או אחותך...
משום מה זה כל פעם מחדש צורם לי לראות את זה.לפי האצבע ש"נדבקה" למקלדת, נראה שזאת בת.
גם לי, מאד
מבית שמש?חני ברינר0587600244 ליגה!!!-מנסיון של כ 12 איפורים אצלה!!
חיה אמסטרדם0583200244-מטורפת בקנה מידה שווה כל שקל בשביל נסיעות(הבת של חני ברינר)
מספר טל יש?נחמי גולדברג,
אלופה!
מבית שמש
לא,מאשדודמבית שמש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: