מאפים מאפינס---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
קצת לאיזון המנות הבריאות שהעליתי היום.
פשוט שלא ניפול חלילה יותר מדי לצד הבריא :)



"מה קרה לזאת עם מאפינס בשבועיים האחרונים? קודם מאפינס קוואקר ועכשיו עוד..."

שאלה טובה!

מה באמת?

זה מתחיל מזה שהבנות יוצאות מהבית בבוקר לשעות ארוכות.
אמא שלהן קמה טרוטת עיניים בשעה 7. מעירה אותן ופונה למטבח.
עושה מה שעושה והמשהו הזה מביא לכך ש:
כל יום ממתינה להם שקית אוכל עם לחמניה מאפה בית, כל אחת לפי דרישתה [עם זיתים, חלילה זיתים, המון שומשום, רק פרג בבקשה, בייגל, לא אני רוצה לחמנית שום וכו']
אבל הן הרבה שעות מחוץ לבית וזה לא מספיק.
אז לי ליד השקית עם הלחמניה מאפה בית, כל אחת לפי דרישתה [עם זיתים, חלילה זיתים, המון שומשום, רק פרג בבקשה, בייגל, לא אני רוצה לחמנית שום וכו'] ממתינה להן עוד שקית. אחת לכל אחת.
ובה יש-
עוגיות מאפה בית,
או עוגה,
או רוגעלאך
או-
???

נכון!
יופי של ניחוש-
מאפינס.

והאמת-
למדתי שזה הכי נח
אחד בשקית. משביע מספיק.
וטעים.

"אבל מה, כל יום אותו דבר?"

לא.
מה פתאום.

וכך התחילו לצוץ כאן כל מיני מאפינס.
כמו זה למשל:

והיום הצטרפו לחגיגה עוד 2 סוגים.

1. מאפינס קפוצ'ינו

ותודה לאמא שלי, שאין עליה באמת, על המתכון
[כששלחתי לה מייל וביקשתי את המתכון זה מה שהיא כתבה לי:
What????????????????????youre taking a recipe from me????????????
[...Hello mashiach


IMG_0884_800x600.jpg


מתכון ל 18 יחידות בגדול בינוני:

3 ביצים
1 ו 1/4 כוסות סוכר
2 כפיות אבקת קפה נמס מומסות ב-2 כפית מים חמים
2 כוסות קמח
1 כפית א.אפיה
2/3 כוס שמן
2/3 כוס מים קרירים
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שוקולד צ'יפס

מערבבים את כל הרכיבים במיקסר בוו של הבחושות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מרפדים תבנית שקעים במנג'טים וממלאים כל שקע בבלילה עד לגובה 2/3.

180 מעלות ג-20 דקות עד שהמאפינס יציבים וקפיציים למגע.

הצעת שדרוג, תוספת שלי למתכון:
זיגוג:
1 שקית אבקת סוכר [100 גרם]
1 כפית אבקת קפה נמס מומס ב- 1 כפית מים חמים.

מערבבים בקערה עד שמתקלת קרם אחיד ולא סמיך כזה שניתן למרוח בקלות ממש, יחסית נוזלי.
מורחים בכפית על כל מאפינס.
IMG_0891_800x600.jpg



2. מאפינס שוקולד
רכים, עסיסיים וכל כך טעימים....
IMG_0882_800x600.jpg


מתכון ל- 22 מאפינס בינוניים

4 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס ריצ' גולמי
1/2 כוס מים
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס [או אגוזים קצוצים- לא חובה]

מערבבים את כל הרכיבים במיקסר בוו של הבחושות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מרפדים תבנית שקעים במנג'טים וממלאים כל שקע בבלילה עד לגובה 2/3.

180 מעלות ג-20 דקות עד שהמאפינס יציבים וקפיציים למגע.
IMG_0883_800x600.jpg


עוד מאפינס בעז"ה בשבוע הבא.


ולמי שדואג לאמא טרוטת העיניים, וידוי קטן. 7:10 האמא הזו מכריזה "אתן מעכשיו באחריות עצמכן, שימו לב לשעון" וכבר חוזרת לישון.
 

אמא יש רק אחת

משתמש מקצוען
קצת לאיזון המנות הבריאות שהעליתי היום.
פשוט שלא ניפול חלילה יותר מדי לצד הבריא :)



"מה קרה לזאת עם מאפינס בשבועיים האחרונים? קודם מאפינס קוואקר ועכשיו עוד..."

שאלה טובה!

מה באמת?

זה מתחיל מזה שהבנות יוצאות מהבית בבוקר לשעות ארוכות.
אמא שלהן קמה טרוטת עיניים בשעה 7. מעירה אותן ופונה למטבח.
עושה מה שעושה והמשהו הזה מביא לכך ש:
כל יום ממתינה להם שקית אוכל עם לחמניה מאפה בית, כל אחת לפי דרישתה [עם זיתים, חלילה זיתים, המון שומשום, רק פרג בבקשה, בייגל, לא אני רוצה לחמנית שום וכו']
אבל הן הרבה שעות מחוץ לבית וזה לא מספיק.
אז לי ליד השקית עם הלחמניה מאפה בית, כל אחת לפי דרישתה [עם זיתים, חלילה זיתים, המון שומשום, רק פרג בבקשה, בייגל, לא אני רוצה לחמנית שום וכו'] ממתינה להן עוד שקית. אחת לכל אחת.
ובה יש-
עוגיות מאפה בית,
או עוגה,
או רוגעלאך
או-
???

נכון!
יופי של ניחוש-
מאפינס.

והאמת-
למדתי שזה הכי נח
אחד בשקית. משביע מספיק.
וטעים.

"אבל מה, כל יום אותו דבר?"

לא.
מה פתאום.

וכך התחילו לצוץ כאן כל מיני מאפינס.
כמו זה למשל:

והיום הצטרפו לחגיגה עוד 2 סוגים.

1. מאפינס קפוצ'ינו

ותודה לאמא שלי, שאין עליה באמת, על המתכון
[כששלחתי לה מייל וביקשתי את המתכון זה מה שהיא כתבה לי:
What????????????????????youre taking a recipe from me????????????
[...Hello mashiach


צפה בקובץ המצורף 1037807

מתכון ל 18 יחידות בגדול בינוני:

3 ביצים
1 ו 1/4 כוסות סוכר
2 כפיות אבקת קפה נמס מומסות ב-2 כפית מים חמים
2 כוסות קמח
1 כפית א.אפיה
2/3 כוס שמן
2/3 כוס מים קרירים
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שוקולד צ'יפס

מערבבים את כל הרכיבים במיקסר בוו של הבחושות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מרפדים תבנית שקעים במנג'טים וממלאים כל שקע בבלילה עד לגובה 2/3.

180 מעלות ג-20 דקות עד שהמאפינס יציבים וקפיציים למגע.

הצעת שדרוג, תוספת שלי למתכון:
זיגוג:
1 שקית אבקת סוכר [100 גרם]
1 כפית אבקת קפה נמס מומס ב- 1 כפית מים חמים.

מערבבים בקערה עד שמתקלת קרם אחיד ולא סמיך כזה שניתן למרוח בקלות ממש, יחסית נוזלי.
מורחים בכפית על כל מאפינס.
צפה בקובץ המצורף 1037808


2. מאפינס שוקולד
רכים, עסיסיים וכל כך טעימים....
צפה בקובץ המצורף 1037809

מתכון ל- 22 מאפינס בינוניים

4 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס ריצ' גולמי
1/2 כוס מים
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס [או אגוזים קצוצים- לא חובה]

מערבבים את כל הרכיבים במיקסר בוו של הבחושות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מרפדים תבנית שקעים במנג'טים וממלאים כל שקע בבלילה עד לגובה 2/3.

180 מעלות ג-20 דקות עד שהמאפינס יציבים וקפיציים למגע.
צפה בקובץ המצורף 1037810

עוד מאפינס בעז"ה בשבוע הבא.


ולמי שדואג לאמא טרוטת העיניים, וידוי קטן. 7:10 האמא הזו מכריזה "אתן מעכשיו באחריות עצמכן, שימו לב לשעון" וכבר חוזרת לישון.
מפנקתתתת!!
נס שהילדים שלי לא פה..:rolleyes:
 

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@hbecker המתכונים נראים מצוינים,אפשר להכין באינדליש קייק ולא במאפינס?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker המתכונים נראים מצוינים,אפשר להכין באינדליש קייק ולא במאפינס?
כן. בהחלט

רק משהו אחד לא הבנתי:
את כל הטוב הזה את מכינה בין 7 ל-7.10?
תרגיעי אותי בבקשה שלא... :rolleyes:
על החתום,
טרוטת עיניים.
אוי,לא

בין 7-7:10 אני מכניסה לחמניות לשקית וליד כל שקית עוד שקית עם משהו נוסף- מאפה כלשהו.
וגם חותכת סלט לאחת הבנות שלוקחת איתה.
 

איידי וייס

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ניתן להכין בחושות עם בלנדר יד או מטרפה ידנית?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אפשר לשאול איך את שמה את העיסה במאפיינס, כך שלא יישפך ויצא אסתטי?
שקית זילוף

וכשיש שוקולד צ'יפס בעיסה זה יותר מסובך כי הם נתקעים אחד בשני וסותמים את היציאה מהשקית ואז אני שמה בכפות בזהירות, או שמה בכלי של ליטר עגול וקצת מכווצצ'ת ויוצרת מעין פיה ומשם שופכת
יש לי גם בקבוק לחיץ כמו משל טחינה אבל זה מתאים רק בלי תוספות [אגוזים, שוקולד צ'יפס וכיוצ"ב]
 

מה שבטוח

משתמש מקצוען
קצת לאיזון המנות הבריאות שהעליתי היום.
פשוט שלא ניפול חלילה יותר מדי לצד הבריא :)



"מה קרה לזאת עם מאפינס בשבועיים האחרונים? קודם מאפינס קוואקר ועכשיו עוד..."

שאלה טובה!

מה באמת?

זה מתחיל מזה שהבנות יוצאות מהבית בבוקר לשעות ארוכות.
אמא שלהן קמה טרוטת עיניים בשעה 7. מעירה אותן ופונה למטבח.
עושה מה שעושה והמשהו הזה מביא לכך ש:
כל יום ממתינה להם שקית אוכל עם לחמניה מאפה בית, כל אחת לפי דרישתה [עם זיתים, חלילה זיתים, המון שומשום, רק פרג בבקשה, בייגל, לא אני רוצה לחמנית שום וכו']
אבל הן הרבה שעות מחוץ לבית וזה לא מספיק.
אז לי ליד השקית עם הלחמניה מאפה בית, כל אחת לפי דרישתה [עם זיתים, חלילה זיתים, המון שומשום, רק פרג בבקשה, בייגל, לא אני רוצה לחמנית שום וכו'] ממתינה להן עוד שקית. אחת לכל אחת.
ובה יש-
עוגיות מאפה בית,
או עוגה,
או רוגעלאך
או-
???

נכון!
יופי של ניחוש-
מאפינס.

והאמת-
למדתי שזה הכי נח
אחד בשקית. משביע מספיק.
וטעים.

"אבל מה, כל יום אותו דבר?"

לא.
מה פתאום.

וכך התחילו לצוץ כאן כל מיני מאפינס.
כמו זה למשל:

והיום הצטרפו לחגיגה עוד 2 סוגים.

1. מאפינס קפוצ'ינו

ותודה לאמא שלי, שאין עליה באמת, על המתכון
[כששלחתי לה מייל וביקשתי את המתכון זה מה שהיא כתבה לי:
What????????????????????youre taking a recipe from me????????????
[...Hello mashiach


צפה בקובץ המצורף 1037807

מתכון ל 18 יחידות בגדול בינוני:

3 ביצים
1 ו 1/4 כוסות סוכר
2 כפיות אבקת קפה נמס מומסות ב-2 כפית מים חמים
2 כוסות קמח
1 כפית א.אפיה
2/3 כוס שמן
2/3 כוס מים קרירים
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שוקולד צ'יפס

מערבבים את כל הרכיבים במיקסר בוו של הבחושות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מרפדים תבנית שקעים במנג'טים וממלאים כל שקע בבלילה עד לגובה 2/3.

180 מעלות ג-20 דקות עד שהמאפינס יציבים וקפיציים למגע.

הצעת שדרוג, תוספת שלי למתכון:
זיגוג:
1 שקית אבקת סוכר [100 גרם]
1 כפית אבקת קפה נמס מומס ב- 1 כפית מים חמים.

מערבבים בקערה עד שמתקלת קרם אחיד ולא סמיך כזה שניתן למרוח בקלות ממש, יחסית נוזלי.
מורחים בכפית על כל מאפינס.
צפה בקובץ המצורף 1037808


2. מאפינס שוקולד
רכים, עסיסיים וכל כך טעימים....
צפה בקובץ המצורף 1037809

מתכון ל- 22 מאפינס בינוניים

4 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס ריצ' גולמי
1/2 כוס מים
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס [או אגוזים קצוצים- לא חובה]

מערבבים את כל הרכיבים במיקסר בוו של הבחושות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מרפדים תבנית שקעים במנג'טים וממלאים כל שקע בבלילה עד לגובה 2/3.

180 מעלות ג-20 דקות עד שהמאפינס יציבים וקפיציים למגע.
צפה בקובץ המצורף 1037810

עוד מאפינס בעז"ה בשבוע הבא.


ולמי שדואג לאמא טרוטת העיניים, וידוי קטן. 7:10 האמא הזו מכריזה "אתן מעכשיו באחריות עצמכן, שימו לב לשעון" וכבר חוזרת לישון.
מישו גילה לך שאני מחפשת בנרות מתכונים טובים למאפינס (פרצוף חשדן)?
זה כי צריך שיהיה עוגה במקפיא אבל אי אפשר להפשיר תבנית אינגליש קייק שלמה בשביל שתי פרוסות...
אבל תגידי, ממש מטריד אותי
באמת את שולחת אותן רק עם לחמניה ומאפה, כאילו, בלי חלבון?
איך למען ה' הן שבעות ככה? ועוד לכל היום?
:(
תחכימיני?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מישו גילה לך שאני מחפשת בנרות מתכונים טובים למאפינס (פרצוף חשדן)?
זה כי צריך שיהיה עוגה במקפיא אבל אי אפשר להפשיר תבנית אינגליש קייק שלמה בשביל שתי פרוסות...
אבל תגידי, ממש מטריד אותי
באמת את שולחת אותן רק עם לחמניה ומאפה, כאילו, בלי חלבון?
איך למען ה' הן שבעות ככה? ועוד לכל היום?
:(
תחכימיני?
הן אוכלות חלבונם בצהריים ובערב.
הגדולה לוקחת לעבודה סלט שאני חותכת לה+ חלבון- טונה או גבינה מלוחה [כתבתי שאני חותכת לה סלט]
הקטנה באה הביתה בצהריים ואוכלת חלבון ובערב שוב חלבון

@hbecker אשמח לדעת איך את שומרת עליהם ? בקופסא? עוטפת?
בשקית פס סגור במקפיא
 

*מירב*

משתמש צעיר
קצת לאיזון המנות הבריאות שהעליתי היום.
פשוט שלא ניפול חלילה יותר מדי לצד הבריא :)



"מה קרה לזאת עם מאפינס בשבועיים האחרונים? קודם מאפינס קוואקר ועכשיו עוד..."

שאלה טובה!

מה באמת?

זה מתחיל מזה שהבנות יוצאות מהבית בבוקר לשעות ארוכות.
אמא שלהן קמה טרוטת עיניים בשעה 7. מעירה אותן ופונה למטבח.
עושה מה שעושה והמשהו הזה מביא לכך ש:
כל יום ממתינה להם שקית אוכל עם לחמניה מאפה בית, כל אחת לפי דרישתה [עם זיתים, חלילה זיתים, המון שומשום, רק פרג בבקשה, בייגל, לא אני רוצה לחמנית שום וכו']
אבל הן הרבה שעות מחוץ לבית וזה לא מספיק.
אז לי ליד השקית עם הלחמניה מאפה בית, כל אחת לפי דרישתה [עם זיתים, חלילה זיתים, המון שומשום, רק פרג בבקשה, בייגל, לא אני רוצה לחמנית שום וכו'] ממתינה להן עוד שקית. אחת לכל אחת.
ובה יש-
עוגיות מאפה בית,
או עוגה,
או רוגעלאך
או-
???

נכון!
יופי של ניחוש-
מאפינס.

והאמת-
למדתי שזה הכי נח
אחד בשקית. משביע מספיק.
וטעים.

"אבל מה, כל יום אותו דבר?"

לא.
מה פתאום.

וכך התחילו לצוץ כאן כל מיני מאפינס.
כמו זה למשל:

והיום הצטרפו לחגיגה עוד 2 סוגים.

1. מאפינס קפוצ'ינו

ותודה לאמא שלי, שאין עליה באמת, על המתכון
[כששלחתי לה מייל וביקשתי את המתכון זה מה שהיא כתבה לי:
What????????????????????youre taking a recipe from me????????????
[...Hello mashiach


צפה בקובץ המצורף 1037807

מתכון ל 18 יחידות בגדול בינוני:

3 ביצים
1 ו 1/4 כוסות סוכר
2 כפיות אבקת קפה נמס מומסות ב-2 כפית מים חמים
2 כוסות קמח
1 כפית א.אפיה
2/3 כוס שמן
2/3 כוס מים קרירים
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שוקולד צ'יפס

מערבבים את כל הרכיבים במיקסר בוו של הבחושות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מרפדים תבנית שקעים במנג'טים וממלאים כל שקע בבלילה עד לגובה 2/3.

180 מעלות ג-20 דקות עד שהמאפינס יציבים וקפיציים למגע.

הצעת שדרוג, תוספת שלי למתכון:
זיגוג:
1 שקית אבקת סוכר [100 גרם]
1 כפית אבקת קפה נמס מומס ב- 1 כפית מים חמים.

מערבבים בקערה עד שמתקלת קרם אחיד ולא סמיך כזה שניתן למרוח בקלות ממש, יחסית נוזלי.
מורחים בכפית על כל מאפינס.
צפה בקובץ המצורף 1037808


2. מאפינס שוקולד
רכים, עסיסיים וכל כך טעימים....
צפה בקובץ המצורף 1037809

מתכון ל- 22 מאפינס בינוניים

4 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס ריצ' גולמי
1/2 כוס מים
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס [או אגוזים קצוצים- לא חובה]

מערבבים את כל הרכיבים במיקסר בוו של הבחושות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מרפדים תבנית שקעים במנג'טים וממלאים כל שקע בבלילה עד לגובה 2/3.

180 מעלות ג-20 דקות עד שהמאפינס יציבים וקפיציים למגע.
צפה בקובץ המצורף 1037810

עוד מאפינס בעז"ה בשבוע הבא.


ולמי שדואג לאמא טרוטת העיניים, וידוי קטן. 7:10 האמא הזו מכריזה "אתן מעכשיו באחריות עצמכן, שימו לב לשעון" וכבר חוזרת לישון.
מגרהה
 

chaya91

משתמש צעיר
@hbecker תודה על המתכון!
שאלה, כל עוגה בחושה בעצם שאני רגילה לעשות באינגליש קייק ניתן לעשותה בתבניות מאפינס?
וכן במידה ואין לי את התבנית הנ"ל, יש חלופה?
תודה מראש :)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה