עוגות/עוגיות מאפינס בציפוי אגוזים - קל קל וטעים ומריח בכל הרחוב.

RAME

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי צריכה תשובות למה מעדיפה לשאול את כל השאלות קודם ההכנה שלא יהו לי פשלות
מה זה אומר מאפינס גדולים
מה הגודל?

איך מונעים אתזה ?
רוצה להכין ולא רוצה פשלות
(או שכך זה אמור לצאת

המאפינס שמה אותם מתחת לתבנית תנור ח"פ?(באפיה)
וגם אם יש י טוסטר אובן זה גם 180 מעלות לחצי שעה?
 

פרקטית

משתמש מקצוען
איך מונעים אתזה ?
רוצה להכין ולא רוצה פשלות
(או שכך זה אמור לצאת
נראה לי שזה הסגנון. תראי את כמות הקמח במתכון היא ממש מכובדת.
אבל אולי אחרות כאן שהכינו יספרו איזה מרקם יצא להם.
 

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מה אומרים על טעם וריח??
כיון שאת לא ממציאת המתכון הרשתי להביא גם את הצד הפחות מתלהב.
אבל שתדעי שמתכון עוגת הגבינה-כושי שלך הפכה לשם דבר
ואפילו בת השלוש שואלת אם הכנתי "רוחי בחבוחי" לשבת....
 

RAME

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי
אבאלה ואמהלה אחד הטעימים!!והקלים
כבר אעלה תמונה
שאלה :האם זה אמור לצאת מרקם של סופלה סוג של נוזלי קצת או יותר עוגתי?
כי אם עוגתי אז יצא לי סופלה ועשיתי 35 דקות(בטוסטר אובן 180 מעלות) מה לעשות לשים לעוד זמן? אבל מצד שני הציפוי יתייבש בתנור לעוד זמן
דחוף מה התשובה
 

חוה קוה

משתמש פעיל
כיון שאת לא ממציאת המתכון הרשתי להביא גם את הצד הפחות מתלהב.
אבל שתדעי שמתכון עוגת הגבינה-כושי שלך הפכה לשם דבר
ואפילו בת השלוש שואלת אם הכנתי "רוחי בחבוחי" לשבת....
תוכלי בבקשה להפנות אותי לעוגת הגבינה-כושי הזאת?
תודה
 

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
תוכלי בבקשה להפנות אותי לעוגת הגבינה-כושי הזאת?
תודה
מומלץ ביותר!!!
 

RAME

משתמש מקצוען
למישהי יש את המספר של @רוחי בלבוחי
חיבת לשאול אותה על העוגה
או רוחי בלבוחי עצמך אם את רואה תעני לי על הקטע של המרקם סופלה דחוףף
לא יכולה להתקדם ככה
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי
אבאלה ואמהלה אחד הטעימים!!והקלים
כבר אעלה תמונה
שאלה :האם זה אמור לצאת מרקם של סופלה סוג של נוזלי קצת או יותר עוגתי?
כי אם עוגתי אז יצא לי סופלה ועשיתי 35 דקות(בטוסטר אובן 180 מעלות) מה לעשות לשים לעוד זמן? אבל מצד שני הציפוי יתייבש בתנור לעוד זמן
דחוף מה התשובה
מרקם עוגתי!! ממש לא סופלה.
וסורי שרק עכשיו פשוט לא הגעתי לכאן עד לרגע זה.
והמספר שלי.... שמור במערכת ;)
 

RAME

משתמש מקצוען
מרקם עוגתי!! ממש לא סופלה.
וסורי שרק עכשיו פשוט לא הגעתי לכאן עד לרגע זה.
והמספר שלי.... שמור במערכת ;)
דייי באסה יצא לי מרקם סופלה ממש לא עוגתי ועוד הוספתי זמן ז"א עשיתי על אחד מהם ניסיון ואפיתי אותו סה"כ 50 דקות 180
מה עוד צריך לעשות??.
עוד זמן ?או אולי יותר גבוה במעלות? אם כן למה בגלל שזה טוסטר אובן?
כי הוא ברמה של תנור נראה לי(חברת סאוטר)
(אולי הבעיה במרקם כי עשיתי לפי הכתוב
דחוףף עזרה
 

RAME

משתמש מקצוען
דייי באסה יצא לי מרקם סופלה ממש לא עוגתי ועוד הוספתי זמן ז"א עשיתי על אחד מהם ניסיון ואפיתי אותו סה"כ 50 דקות 180
מה עוד צריך לעשות??.
עוד זמן ?או אולי יותר גבוה במעלות? אם כן למה בגלל שזה טוסטר אובן?
כי הוא ברמה של תנור נראה לי(חברת סאוטר)
(אולי הבעיה במרקם כי עשיתי לפי הכתוב
דחוףף עזרה
מה מציעים לעשות?
 

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
הכנתי גם. יצא נחמד. לא יותר.
תודה רוחי על המתכונים, תמשיכי להביא עוד. כי כמו שאמרת על טעם וריח....
 

RAME

משתמש מקצוען
הכנתי גם. יצא נחמד. לא יותר.
תודה רוחי על המתכונים, תמשיכי להביא עוד. כי כמו שאמרת על טעם וריח....
איך יצא לך מרקם עוגתי או מרקם סופלה(נוזלי)
אם עוגתי אז איך אפית בתנור רגיל או טוסטר אובן?
ועל כמה מעלות
כי לי יצא מרקם סופלה כמו שכתבתי
למה? ומה עלי לעשות עכשיו?
 

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איך יצא לך מרקם עוגתי או מרקם סופלה(נוזלי)
אם עוגתי אז איך אפית בתנור רגיל או טוסטר אובן?
ועל כמה מעלות
כי לי יצא מרקם סופלה כמו שכתבתי
למה? ומה עלי לעשות עכשיו?

יצא לי מרקם עוגתי קצת מתפורר- אוכלים עם כפית.
אפיתי בתנור רגיל נראה לי על 180 מעלות. (אם לא כתוב במתכון אחרת.)
אולי תנסי לאפות עוד קצת על טורבו אם יש את האופציה בטוסטר אובן להשלמת האפייה.
 

RAME

משתמש מקצוען
יצא לי מרקם עוגתי קצת מתפורר- אוכלים עם כפית.
אפיתי בתנור רגיל נראה לי על 180 מעלות. (אם לא כתוב במתכון אחרת.)
אולי תנסי לאפות עוד קצת על טורבו אם יש את האופציה בטוסטר אובן להשלמת האפייה.
אפיתי לעוד איזה 20 דקות (סה"כ 50 דקות) עדין יצא מרקם נוזלי מעט
אני מפחדת עוד לאפות כי אז הציפוי יתייבש
אני בפשלה מטורפת!!
(בינתיים זה במקרר מחכה לתשובה שלכם מה לעשות
 

RAME

משתמש מקצוען
אפיתי לעוד איזה 20 דקות (סה"כ 50 דקות) עדין יצא מרקם נוזלי מעט
אני מפחדת עוד לאפות כי אז הציפוי יתייבש
אני בפשלה מטורפת!!
(בינתיים זה במקרר מחכה לתשובה שלכם מה לעשות
אף אחד :(
 

RAME

משתמש מקצוען
דיי אף אחד לא עוזר לי
@רוחי בלבוחי אני מחכה בקוצר רוח כזה מלאא זמן לתשובה
ואת לא עונה ...
בינתיים שמתי את אחד מהם בתנור על 250 מעלות למשך עוד 20 דקות(שלפני זה היה בתנור של 180 למשך 35 דקות)(והלמעלה נשרף מעט)
סהכ 55 דקות(כמעט שעה חלק 180 וחלק 250
אבל עדיין זה לא מרקם עוגתי
תני לי עיצה
 

מלכת שבא

משתמש מקצוען
הכנתי אתמול, יצא מהמם. תודה!
אגב הכנתי בתבניות מאפינס קטנות, מילאתי שני שליש + הציפוי והם עלו על גדותיהם.
אז אולי כדאי למלא רק חצי.
 

RAME

משתמש מקצוען
דיי אף אחד לא עוזר לי
@רוחי בלבוחי אני מחכה בקוצר רוח כזה מלאא זמן לתשובה
ואת לא עונה ...
בינתיים שמתי את אחד מהם בתנור על 250 מעלות למשך עוד 20 דקות(שלפני זה היה בתנור של 180 למשך 35 דקות)(והלמעלה נשרף מעט)
סהכ 55 דקות(כמעט שעה חלק 180 וחלק 250
אבל עדיין זה לא מרקם עוגתי
תני לי עיצה
מה יהיה...
 

RAME

משתמש מקצוען
תעשי על 180 במשך כ 40 דקות ובע''ה זה יצא מעולה אין סיבה שלא.
לאפות אותם על עוד 40 דקות נוספות או שיהיה סה"כ 40 דקות?
ז"א הם היו בתנור 35 דקות רק להוסיף עוד 5 דקות?
לעוגה לא נותנים מכה של 200+ מעלות.
מה נעשה שחיכיתי לתשובה אז ניסיתי בכוחות עצמי
אכן טעיתי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה