זה מזכיר לי כשהיינו בכיתה ח' , המחנכת בקשה מכל בנות הכיתה לכתוב משהו וספרה לנו שהיא נותנת לגרפולוגית...זה קשקוש בגרוש.
והנה אבחון שמתאים ל-99% מהאנשים בעולם:
אתה מאוד חזק ומאמין בעצמך, אם כי לפעמים יש לך רגעי חולשה.
אדם מאוד חברותי, אך נוטה לא ליצור קשר בקלות .
אתה אדם מאוד מאוד שונה מאחרים ומהסביבה שלך.
אתה אדם עם הרבה יכולות, אם כי לא תמיד מודע אליהם.
אתה אדם טוב לב במיוחד, אם כי נוטה לפעמים לפעול מעט בגסות שאחר כך מצטערים עליה...
אני יכולה לערוך עלייך אסטרולוגיה בלי להכיר אותך.
רוצה לראות?
כאלו בשם מיכל אוהבות את המשפחה שלהן, אוהבות לעזור, אלא אם כן מגיע הזמן שהן מרגישות מנוצלות ואז מגיבות חזק. ברוב הזמן הן שלוות ומקבלות, אבל יש תקופות שהן סוערות יותר. בעלות לב חם, אבל לא נותנות שינצלו אותן. נעימות שיחה, חכמות, יודעות לפתור בעיות.
השבוע תרגישי תזוזה לטובה בזוגיות. ותרגישי תנודות ביחסים שלך עם אחד הקרובים לך מהמשפחה.
בדיוק אני, אחד לאחדערבה בוכייה - מלנכוליה
אנשי עץ הערבה הבוכייה הם מקסימים אבל יש בהם סוג של עצב. חסרי מנוחה וקפריזיים. הם יכולים להיות מושפעים מהסביבה אבל לא קל לחיות איתם, הם תובעניים מאוד. יש להם קשיים באהבה אבל בדרך כלל הם מוצאים שותף שמעגן ומקרקע אותם.
אנשי עץ האלה הם בעלי יופי קריר
אנשי עץ הארז הם בעלי יופי נדיר
אנשי עץ האשוח הם בעלי טעם יוצא דופן, מעוררי כבוד
אנשי עץ האשור הם בעלי טעם טוב, חשוב להם מאוד איך שהם נראים
אנשי עץ הבוקיצה הם בעלי מראה נעים, מקפידים מאוד על לבושם.
ליבנה – השראה
אנשי עץ הליבנה הם אנשים נמרצים, מושכים, אלגנטיים,
אנשי עץ המילה מושכים באופן יוצא מן הכלל
ערבה בוכייה - מלנכוליה
אנשי עץ הערבה הבוכייה הם מושכים מאוד,
אני באופן אישי מצאתי את עצמי בכל עץ וגזע.. אני חושב על עצמי למשל שאני נאמן, בעל חוש צדק מפותח, עצמאי, צנוע, זקוק לשקט ואיזון, קשה לי לסלוח על טעויות, משקיע ביחסים, עומד על שלי, מסתפק במועט, מורכב מאד - וכו' וכו' וכו' .אנשי עץ הערמונים הם בעלי יופי בלתי-רגיל
יופי אני שמחה...פותח האשכול, עשית לנו יופי של "חג לאילנות"....
עד שנה הבאה, אולי יגלו עוד מינים של עצים...נדע לשנה הבאה
צודקת!!!!!עד שנה הבאה, אולי יגלו עוד מינים של עצים...
גם לפני 1500 שנה היו אנשים שנולדו בכל התאריכים האלו, ולא כל העצים האלו היו ידועים...
יופי אני שמחה...
תגלי לנו כיצד ביצעת את התוכנית???נדע לשנה הבאה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: