בואי נשאל טכניתמותר, חופי רחצה אסור עדיין.
כל חניונים החופים היו סגורים.
אני יכולה להגיע עם אוטובוס מירושלים לטיילת בטבריה?
בואי נשאל טכניתמותר, חופי רחצה אסור עדיין.
כל חניונים החופים היו סגורים.
למה לא?בואי נשאל טכנית
קישור להזמנת אתרים ברט"גאפשר קישור?
איך מגיעים לשם?הפרדס והנחל אשדוד-אחד המקומות היפים.
הוא כזה גדול שגם אם כל אשדוד יבואו הוא עדין יהיה ריק.
משום מה מגיעים לשם רק חרדים.
אנחנו הולכים לשם לפחות פפעם בשבוע-טוב זה בטווח ה100 מטר מבהית שלי-
מה יש שם?
כוורות דבורים, לא להתחיל איתם-כן?
פרדס ענק של תפוזים וקלמנטינות-עכשיו זה אחרי הקטיפה ולכן הם הפקר. חווית קטיף מהממת.
נחל לכיש
גשר עד הלום
שדה שיבולים ענק.
חלזונות, חיפושיות, חגבים, פריחה מדהימה של שומר, חרציות, פרג, ו...גם ענבים מצאנו שם.
מאהלים של בדואים, מלאות כבשים וכבשיםרועים באחו (רק לא להתקרב מידי כי הבדואים מתעצבנים-וזו גם סוג של חוויה.
התקרבנו מידי לכבשים והוא צעק עלינו ולא הסכמנו ללכת, אז הוא שחרר עלינו 3 כלבים (אח"כ אמרו לי שהם לא נושכים) בכל אופן תדעו שאם עושים כאילו מרימים על כלב אבן-הוא בורח-זה הטבע שלו. אז זה מה שעשינו וזו היתה סוג של חוויה. אבל אם אתם עם ילדים קטנים פשוט-עמדו מרחוק.
יש שם המון מסלולים-כבר עשינו 5 פעמים כל פעם ממקום אחר.
מקום שווה להצטלם בו.
לדעתי בין המקומות היפים בארץ והוא גם מאוד מגוון.
ויש שם גם גשר מגניב, ומן יער כזה, ויש שם רכבת, וקוביות חציר לצילומים.
וזה חינם.
בואי נשאל טכנית
מכירה את אשדוד? ברעיון זה מהכניסה הדרומית, אפשר להתחיל את הטיול לאורך כל כביש אס.איך מגיעים לשם?
לגמרי כן.
יש מספר נסיעות ביום.
[/QUOTE
יש מירושלים קו 961 שעובר דרך רחוב בר אילן צומת אשכול, כל חצי שעה בערך, ונוסע דרך הבקעה לטבריה בערך כשעתיים ועשר דקות, גם הדרך יפה לא כמו הקוים שעוברים בכביש 6 שפחות מעניין, אוטובוס בדר"כ לא מלא
איפה את גרה? כי אני כמוך!!! פשוט באשדוד יש מקומות יפה בטווח ה100 מטר מהבית.ורק אצלינו יש קורונה?
חוששים ליסוע באוטובוס, הולכים ברגל כדי להימנע..
הרבנים אמרו לא להחזיר את הגנים כדי שיהיה אפשר לטייל?
(אולי אני מדברת מתוך קינאה כי אני עובדת ואין לנו רכב )
גם לי יש מקומות נחמדים ב100 מטר אבל גם לא יוצאת יותר מידיאיפה את גרה? כי אני כמוך!!! פשוט באשדוד יש מקומות יפה בטווח ה100 מטר מהבית.
לא רק אצליכם. אבל אכן במרבית הישובים בארץ אין קורונה. והם לא צריכים להמתין לכולם כדי לחזל"ש.ורק אצלינו יש קורונה?
אבל אם הולכים לכל מיני מקומות שבאים לשם גם אנשים שגרים בישובים עם הדבקות?לא רק אצליכם. אבל אכן במרבית הישובים בארץ אין קורונה. והם לא צריכים להמתין לכולם כדי לחזל"ש.
וזה שונה לחלוטין ישובים שבהם אנשים נדבקים בימים אלו לבין ישובים שמעל חודש אין חולים (ויש לא מעט כאלו)
כך שזה שגן (בעיקר אם הוא באזור אדום) לא ושמורת טבע כן זה הגיון פשוט...
לגבי תחבורה ציבורית ברור שזו סוגיה אחרת. לא הייתי ממהרת לסוע בה (אני מכירה מישהו שנדבק באוטובוס)
וואו נשמע נחמד !!אנחנו בגולן, יש מעט מאד מטיילים והכל פתוח ושגרתי (יש שמורות שצריך להזמין אבל יש כאלו שפתוחות באופן גורף). אין כמעט מסכות.... אבל באמת מרגיש שמעולם לא היתה פה קורונה וכמובן כל כך הרבה אויר וכל כך מעט אנשים התחושה שבאמת אפשר להקל. מזג האויר נפלא, המים שוצפים.
ממש בא להשאר. אבל דוחקים בי לחזור לשגרה, החיידר כבר נפתח, המעון גם, הישוב שלנו נקי ובעלי רוצה לחזור ללמוד באופן מלא (אמנם עדיין מהבית) אני עובדת בכל מקום שהוא כך שזה באמת לא משנה.
מי שרוצה ללגום קצת אויר לפני חזל"ש לגמרי ממליצה. הילדים באורות.
שאלתי על הכינרת כי זה החלום שלי כבר שבוע שלםגם לי יש מקומות נחמדים ב100 מטר אבל גם לא יוצאת יותר מידי
פוחדת מאנשים
דיברתי על אלה שנוסעים באוטובוסים לכנרת....
יורדים בחשש מהאוטו, מסתכלים לכל הכוונים ואם ריק אז ריק. אם לא אז נזהרים מכל גורם אנושי.אבל אם הולכים לכל מיני מקומות שבאים לשם גם אנשים שגרים בישובים עם הדבקות?
ורק אצלינו יש קורונה?
חוששים ליסוע באוטובוס, הולכים ברגל כדי להימנע..
הרבנים אמרו לא להחזיר את הגנים כדי שיהיה אפשר לטייל?
(אולי אני מדברת מתוך קינאה כי אני עובדת ואין לנו רכב )
ככל שידוע לי בוטלה המגבלה על 100 מטר מהבית לא?תלוי מאוד איפה את גרה, ואני שאלתי את הרופא אם זה אפשרי לנסוע או שזה סיכון גבוה מידי, אז הוא אמר שאם אין אנשים באזור ולא יושבים שם על שום מקום אז אין בעיה (נשאל לגבי מישהו בסיכון גבוה) אז אם ניסע ניקח איתנו כיסאות מתקפלים וספרי לחיטוי מתמיד כמובן מסכות וכל אמצעי זהירות אחר ונהנה בטבע ואת הילד אני לא שולחת למטפלת כי זה שונה מהותי!
ויש לנו רכב, באוטובוס לא הייתי נוסעת.
לא מדברים וזו בדיוק הבעיה!ככל שידוע לי בוטלה המגבלה על 100 מטר מהבית לא?
וכבר הרבה פחות מדברים לא לצאת מהבתים או שאני לא מעודכנת?
ככל שידוע לי בוטלה המגבלה על 100 מטר מהבית לא?
וכבר הרבה פחות מדברים לא לצאת מהבתים או שאני לא מעודכנת?
אתמול נסעתי לסיבוב באוטו בעיר שאני גרה בה עברנו ליד איזה פארק כולל טיילת וגן משחקים.
שבשגרה אנחנו הולכים לשם המון
אבל הוא תמיד כמעט ריק
הצצתי כי רציתי לקחת את הילדים לשם לסיבובי אופניים וכו
והוא היה מפוצץ!!!!!!
מלא אנשים במתקנים ומלא אנשים בטיילת משהו הזוי.
מקום שהוא תמיד שכוח לגמרי....
הגיעה משטרה ופחזרה את כולם
ועדיין נשארו אנשים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: