אשמח לקבל גם l0527699628@יש לי מאגר תמונות ושכפולים את יכולה ליצור איתי קשר.. תכתבי מייל שלך
אשמח גם
a29664432ֳאין לכתוב כתובת מייל
אשמח ממש גם
MIRI7119907
וכו'
תזכי למצוות
אשמח גם לקבל במייל 2086841אין לכתוב כתובת מייל
אשמח גם למיל- BRURITPROGאין לכתוב כתובת מייל
תודה רבה!!!
אשמח גם yossi40 שטרודל גימייל
שלחתי
אשמח גם
a29664432ֳאין לכתוב כתובת מייל
אשמח גם מאדדד
אוכל להעזר גם?
איזה סוג מאגרים זה?
ארכיוני?
אפשר עדיין? rchel608 שטרודל גימייל נקודה קוםאשמח גם אני לקבל את הציורים לפרשת השבוע ahpollakשטרודל גימייל וכו'
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבהיש לי מאגר תמונות ושכפולים את יכולה ליצור איתי קשר.. תכתבי מייל שלך
היי אשמח לקבל גם moriel7684 גימייליש לי מאגר תמונות ושכפולים את יכולה ליצור איתי קשר.. תכתבי מייל שלך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: