מִזְנָבְתִּי, אייך? (שאלה למומחי הניקוד, חגי פאהן, וכל המומחים הנוספים...)

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
שבוע לפני חתונתי, נכנסתי לחנות המזנבות לבדוק האם מזנבתי חזרה מתחנת שיפוץ המזנבות. וכמו שאני מניח את זנב רגלי בפתח החנות, אץ אלי הזבן הקטן מתוך הררי המזנבות תוך שהוא מזנב בחסיד עטור זנבות שחורות וארוכות ובישר לי, שמנהל החנות מר מזנבסקי החליט להזדנב לארנקי פעם נוספת היות ודרשתי הזדנבות או זנבודים שאינם כלולים במחירון הזנבות הקבוע.
בלית ברירה הגשתי לו את זנב משכורתי, קיפלתי את זנבי ויצאתי. זנב מחשבה מהדהד לי בראש, "הוי ראש לשועלים ואל תזדנב לאריות".
הרגע קלטתי שאתה ליטאי בן ליטאי בן ליטאי.
אם נניח, רק נניח, היה לך איזה סבא חוסיד - ויהי זה חסיד מנצ'ס! - היית יודע שיש יצרני שטריימלים, ואין חנויות...

רחשי הלב

משתמש מקצוען
הרגע קלטתי שאתה ליטאי בן ליטאי בן ליטאי.
אם נניח, רק נניח, היה לך איזה סבא חוסיד - ויהי זה חסיד מנצ'ס! - היית יודע שיש יצרני שטריימלים, ואין חנויות...
תתעדכן. היום מוכרים שטריימלאך באושר עד.... צפיתי בתמונות מזעזעות משם.

RACHELIZ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
ראיתי ב"יש" בעקיטשעס ואפילו אחד לבן…

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
תתעדכן. היום מוכרים שטריימלאך באושר עד.... צפיתי בתמונות מזעזעות משם.
אושר עד... הבית.

בקיצור, אני רוצה לקרוא לחיבור קטן שאני כותב: אייך, מזנבתי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה