ההיגיון אומר שזה לכל מי שמפוטר ממרץ והלאה.
יש לי חבר שפוטר בתחילת שנה - ינואר, התייצב במרץ, ומקבל דמי אבטלה עד היום בגלל הארכת דמי אבטלה בחוק החדש.
ההיגיון אומר שזה לכל מי שמפוטר ממרץ והלאה.
איזה מסמכים ?בלשכת התעסוקה אין צורך להציג שום מסמך רק להצהיר
רק בביטו"ל מבקשים מסמכים.
עובד שמקבח דמי אבטלה צריך לשלם ביטוח לאומי כאדם ללא הכנסה או שדמי האבטלה נחשבים
כהכנסה? (מהחודש השלישי והלאה...)
בבקשה תשובה רק ממי שיודע בודאות, זה חשוב לי מאד!
לפי הידוע לי מהדמי אבטלה מורידים כל חודש דמי ביטוח לאומי, כך שלכאורה לא צריך לשלם דמי ביטוח לאומי.
חזרתי לעבודה לשבוע ומיד הוצאתי שוב לחל"ת,שימו לב כלל החוזרים לעבודה שלא דיווחו בעצמם לביטוח לאומי ממשיכים לקבל...
הבעיה היא שאח"כ צריך להחזיר הכל וזה מצטבר לסכומים לא מבוטלים, קחו לתשומת לבכם והזדרזו לדווח..
הדיווח בלשכת התעסוקה או על ידי המעסיק לא תמיד מספיק.
גמר חתימה טובה
חזרתי לעבודה לשבוע ומיד הוצאתי שוב לחל"ת,
מקום העבודה דווח על חזרה ויציאה נוספת, הבט"ל ממשיך לשלם ברצף,
מה עלי לעשות? הם ידרשו ממני חזרה?
תודה רבה!!!!
צריך לדווח באתר שלהם גם ע"י העובד, לא מספיק המעסיק.
אחרי שתדווחי -
אמור להווצר חוב, אותו ניתן לשלם באשראי.
גם אני קיבלתי כזה מיילהיום קיבלתי מייל משירות התעסוקה שאני צריכה לעדכן את הפרטים האישיים בכדי שאמשיך לקבל את דמי האבטלה.
אני נכנסת לקישור שצורף להודעה, ממלאת את הפרטים, צריך לכתוב שם את ההשכלה ומקום הלימודים וכו'. ולמרבה הפלא האפשרויות של מקום הלימודים הם רק במוסדות אקדמיים (צריך לבחור מתוך רשימה שנפתחת. אין שם את האפשרות הפשוטה 'סמינר וולף'...)
מה עושים??????
תדלגיהיום קיבלתי מייל משירות התעסוקה שאני צריכה לעדכן את הפרטים האישיים בכדי שאמשיך לקבל את דמי האבטלה.
אני נכנסת לקישור שצורף להודעה, ממלאת את הפרטים, צריך לכתוב שם את ההשכלה ומקום הלימודים וכו'. ולמרבה הפלא האפשרויות של מקום הלימודים הם רק במוסדות אקדמיים (צריך לבחור מתוך רשימה שנפתחת. אין שם את האפשרות הפשוטה 'סמינר וולף'...)
מה עושים??????
תדלגי
אצלי כבר עבר הימי זכאות ואני זכאי רק מתוך חוק הקורונה, לעני"ד אין צורך להגיש פרטים בשירות התעסוקה, זה כבר לא קשור אליהם, אך ורק לחוק הקורונה שנותן אבטלה עד 06/2021"חשוב לדעת שעדכון הפרטים הוא תנאי מחייב עבור המשך זכאותך לקבלת קצבה מהביטוח הלאומי"
... עדכון זה אם משהו השתנה..."חשוב לדעת שעדכון הפרטים הוא תנאי מחייב עבור המשך זכאותך לקבלת קצבה מהביטוח הלאומי"
(מתוך ההודעה. ההדגשה שלי)
יש ופותח עוד מקום לטקסטאין שם "אחר"?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: