מי תלה פה פיתה איש תלה פה פיתה
עכשיו נראה אתכם אומרים את זה מהר בלי טעויות....
יש לזה המשך
מי תלה פה פיתה נוס פן אככה
מי תלה פה פיתה איש תלה פה פיתה
עכשיו נראה אתכם אומרים את זה מהר בלי טעויות....
לא הכרתי את ההמשךיש לזה המשך
מי תלה פה פיתה נוס פן אככה
לא הכרתי את ההמשך
מה הפירוש?
לזה התכוונתי, ויש לזה המשך, אבל לפני כן קצת בשינוי גרסה,אחד, כי אחרי הראשון, הבטן כבר לא ריקה!
@חמדהלהלוביץ שימי לב זה מ 2020 לפני שנתיים !חחחח
אני מסוקרנת. מה התוכנית???
למה הקפצת את זה זה עלה שוב לאיש את רעהואוף
חשבתי יש תוכנית לנופש המשפחתי+שיר וכל התפאורה
באסוש
ברגע שכתבת בנושא זה עולה בחזרה לאחר שזה עמד בנושאים של שנת 2020 ואנשים רואים ומגיביםלא ממש הבנתי
מזכיר לי שאותם אנשים עלו פעם למטוס..יהודי אמריקאי וערבי אכלו פיתה...
תמשיכו לבד
לא נכון. אני הייתי שם.מזכיר לי שאותם אנשים עלו פעם למטוס..
אז הטייס צועק במיקרופון "חברה לרדת, זה לא בדיחה!"
זה הולך, בקורונה הטעם של הפלאפל נהיה טעים פחות, בגלל שהמוכרים שטפו ידיים.לאחרונה הטעם של הפלאפל השתנה.
פשוט, המוכרים התחילו לשטוף ידיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: