נראה לי שבמכבי זה עולה 200500 לחודש
נראה לי שבמכבי זה עולה 200500 לחודש
מענין לבדוק את זהנראה לי שבמכבי זה עולה 200
את מתכוונת לאזומפיק כנראהנראה לי שבמכבי זה עולה 200
תכלס יש פה מישהי שלקחה אזומפיק
ויכולה לשתף כמה ירדה, תופעות וכו'
תכלס יש פה מישהי שלקחה אזומפיק
ויכולה לשתף כמה ירדה, תופעות וכו'
איך אישרו לכם את האוזמפיק אם אין לכם רקע סוכרתי?אני ברוך השם ללא רקע סוכרתי ואני לוקח את האוזמפיק כחודש וחצי, ירדתי משהו כמו 5 קילו, אמנם זה עדיין לא מדד כי אני אוחז כרגע במינון של 0.5 אבל בהחלט אני כבר היום נהנה משיפור עצום בהרגשת הרעב ובתחושת השובע, התופעות לוואי לא נורא בכלל אבל הבנתי שזה מאוד אינדוודואלי, והמחיר בכללית הוא 224 ש"ח.
זה כבר נכנס סל הבריאות גם ללא סוכרתיים.איך אישרו לכם את האוזמפיק אם אין לכם רקע סוכרתי?
קיבלתי מהרופא מרשם בלי שום בירוקרטיות מיותרות אולי בגלל שאני עם BMI של מעל 35, ובאמת אני מכיר חבר שהוא בקופ"ח מאוחדת שהיה צריך טופס 29 ג' רק כדי לקבל מרשם ועם המרשם והכל הוא עוד משלם מחיר מלא 448 וה BMI שלו גבוה.איך אישרו לכם את האוזמפיק אם אין לכם רקע סוכרתי?
עכשיו במאוחדת לא צריך 29ג'. (נכון ללפני שבוע). bmi 31 ומשלם 290קיבלתי מהרופא מרשם בלי שום בירוקרטיות מיותרות אולי בגלל שאני עם BMI של מעל 35, ובאמת אני מכיר חבר שהוא בקופ"ח מאוחדת שהיה צריך טופס 29 ג' רק כדי לקבל מרשם ועם המרשם והכל הוא עוד משלם מחיר מלא 448 וה BMI שלו גבוה.
קיבלת הדרכה לתזונה מסוימת בזמן הזריקות? אשמח לפירוט. תודה על השיתוףקיבלתי מהרופא מרשם בלי שום בירוקרטיות מיותרות אולי בגלל שאני עם BMI של מעל 35, ובאמת אני מכיר חבר שהוא בקופ"ח מאוחדת שהיה צריך טופס 29 ג' רק כדי לקבל מרשם ועם המרשם והכל הוא עוד משלם מחיר מלא 448 וה BMI שלו גבוה.
לפי bmiהיי
לפי מה נותנים?
איך אני יוכלה לדעת אם אני זכאית גם?
אל תתלהבו מידי לא זה לא עוזר בכלל.
חבל על הכסף...
לא לכולם זה עוזר.
לא משהו מיוחד, ודווקא שאלתי את הדיאטנית והיא אמרה שאפשר לשלב כל תפריט אפשר אפילו להמשיך ולאכול את האוכל שהיית רגיל לאכול רק שאמור להיות שהתאבון והרעב יורדים וכך אוכלים פחות כמויותקיבלת הדרכה לתזונה מסוימת בזמן הזריקות? אשמח לפירוט. תודה על השיתוף
במינון של?סוף סוף אני שומעת עוד אחד שלא עוזר
חשבתי שאנחנו היחידים
אזומפיק כבר כמה חודשים סוכרתי ושמן לא עוזר כלום בקושי לסוכר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: