!אני הייתי הולכת על המעובד
אבל מקררת חזרה את הצבעים
כדי להיות יותר נאמנה למקור
שאלת קיטבגאם לא שהפכו את זה לשאלה אף אחד לא היה חושב שיש בעיה,
שאלה איז טרייף...
למה הכוונה?ובצד ימין נראה שפשוט לא גמרו את הפוטושופ...
תבקשי ממנה לעבד עם צבעים יותר דומים למקורקודם כל תודה לכל העונים.
השאלה שנשאלה לא מדברת ספציפית על הזר הזה
(במקרה של הזר הזה הלקוחה היתה שותפה -בתמונות- בשלבי ההכנה וראתה תמונות מקורויות בלבד
ובסיום הכנתו ,הוזמנה צלמת(שהיא גם שכנה) לצלם . היא צילמה ועיבדה) ועכשיו השאלה היא לגבי העתיד
מה יותר נכון לעשות? האם לשלוח ללקוחות שמבקשים לראות דוגמאות -תמונות מקצועיות ומעובדות למרות שיש לפעמים סטייה בצבעים או שלקוחות עלולים לכעוס?
הבנתם? אז ב"ה אף אחד לא כעס ,והזר המהמם צבר תגובות נלהבות ביותר .
שוב תודה לכם על עזרתכם ביעוץ.
נכון!בתמונה המעובדת, הזר לא נראה מונח על הקופסא.
הוא נראה באויר.
זאת אומרת רואים שהוא היה מונח על משהו אחר, והוסיפו את הקופסא מתחתיו בעיבוד
לא הבנתי מה לא נראה אמיתי-זו תמונה מקורית לגמרי....מכירים את זה שאומרים: ''אבל במציאות זה היה יותר יפה''
זה נראה בדיוק ככה.
התמונה המקורית ג"כ לא נראית אמיתית. התאורה/זווית/צבעים
לא נראה לי מפריע אף אחד לא בוחן בזכוכית מגדלת היכן הפרח מסתיים.צפה בקובץ המצורף 751593
מעבר בשקיפות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: