דרוש מידע לשכת התעסוקה בביתר - חתימה עבור אבטלה

ר"ד

משתמש צעיר
הייתי שם אתמול לחתום פעם שלישית,
פשוט סיוט!!!! הם פשוט מכריחים לקחת את העבודה, והזהירו אותי שיחתמו על סירוב מה שאומר שאפסיק לקבל קיצבה, על אף שהציעו עבודות פשוט לא לעניין,
מישהו יכול לייעץ לי מה עונים להם??
הבנתי שזה ספציפית בביתר אני מכירה כאלו שחתמו אבטלה בערים אחרות ובקושי הציעו להם עבודות, רב הפעמים הם רק החתימו אצבע ועברו הלאה, וכמובן שלא לחצו עליהם כך.
אשמח לתגובות מה עושים איתם

הר

משתמש מקצוען
לא מסרבים להם,
לוקחים את המשרה מתקשרים להתעניין, אפשר להגדיל לעשות ולבוא לראיון, ואז לתת למעסיק להוריד את זה, כלומר לתת למעסיק להבין שזה לא מתאים....
בלשכה עצמה לא אומרים מילה, שבוע אח"כ באים, אומרים שיצרנו קשר ולא חזרו אלינו.
בד"כ זה עובד.

מה שאני

משתמש מקצוען
בזמנו בלשכת ב"ב כתבו עלי שסירבתי להצעות עבודה אבל ביטוח לאומי המשיך לשלם

תלמיד מירושלים

משתמש צעיר
לא מסרבים להם,
לוקחים את המשרה מתקשרים להתעניין, אפשר להגדיל לעשות ולבוא לראיון, ואז לתת למעסיק להוריד את זה, כלומר לתת למעסיק להבין שזה לא מתאים....
בלשכה עצמה לא אומרים מילה, שבוע אח"כ באים, אומרים שיצרנו קשר ולא חזרו אלינו.
בד"כ זה עובד.
לא בביתר אותי שלחו למכולת!! בשכונה והמכולתניק חתם שלא מתאים והוא יצר קשר איתו לשמוע למה אני לא מצאתי פיתרון חוץ מהצהרה שאני לומד מקצוע

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה