דרוש מידע לרוכשי רוטשילד באחיסמך (גני איילון)

מצב
הנושא נעול.

מקוריות

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בנוגע למינהל הבעיה בעינה עומדת. התחילו (!) לעבוד על פתרונה.
לדברי ראש העיר פיתוח המדרכות וכו' לא יעכב קבלת טופס 4!

בנוגע למורות עדיף מורות עם נסיון מהשכונה, ובהחלט יש!
כמובן שלא צריך לקחת מורות מהשכונה אם הן בדיעבד אבל חייבים לתת הזדמנות ולבדוק אותן קודם.
סביר להניח שמתוך עשרות רבו של מורות בשכונה ניתן למצוא כמה וכמה מורות מעולות.

מטפלות/משפחתונים: העירייה הבטיחה לעזור למי שתרצה לפתוח משפחתון. אבל קצת מוקדם לדבר לפני שיודעים מתי יהיה האכלוס. יש סיכוי טוב שהוא לא יהיה לפני תחילת שנה"ל.
א"כ מה המינהל יכול לעכב?
הרי יש טופס 5

מקוריות

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

nensy

משתמש צעיר
א"כ מה המינהל יכול לעכב?

העירייה כפופה למינהל מהרבה סיבות וכל זמן שהמינהל מורה לה לא לאשר טופס 4 היא לא יכולה ללכת נגדו.

ב"ה במינהל אומרים שהם מסירים את ההתנגדות שלהם ולכן חברת חשמל חזרה לעבוד בשטח.
זו בהחלט בשורה טובה אבל עדיין יקח כשלושה חודשים עד סיום העבודות, אישורים, קבלת טופס 4 וסידור המשכנתאות.
בנוסף כפי שכבר פורסם לפני חודשים [וגם הועלה כאן בפורום] המינהל כבר דיבר בעבר ואחר כך חזר בו. בואו נקוה שהפעם הם יעמדו במילתם

חיה .ר.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
דיברתי הלילה אם אחד מהאחראים על ועד הדיור והוא הודיע לי שיורידו את האיסור להשכיר או למכור משבע שנים למקסימום שלש שנים ויתכן שאף פחות אם זה מעניין מישהו אז יש לכם סקופ
וכן הוא טוען ששנת הלימודים תתחיל באחיסמך ומי שיקבל במהירות משכנתא זה יהיה עוד לפני
בתקווה שלא יהיה עוד תקלות לא צפויות

בן כספית

משתמש חדש
רבותי לא הייה מעולם שום תיכנון למסירת הדירות לפני תקופת החגים אב אלול.... ידיד שלי צילצל בעניין הגנים והבתי ספר וההסעות הצפויות כבר לפני חצי שנה, וזה ההודעה שהוא קיבל בצורה לא רישמית ,ולי אישית זה הייה ידוע מזמן ,וכל התירוצים על מינהל וכולו, הכל שקר וכזב לא הייה שום תוכנית לאכלס קודם

שיר השירות

משתמש מקצוען
ומי שרוצה להשכיר לפני תום התקופה?
איך יכולים לאכוף את זה?

נערך לאחרונה ב:

nensy

משתמש צעיר
גם לאכלוס הראשוני?
אכן. מדובר על תחילת האכלוס
זה השערה או מידע מבוסס שנמסר?
אצלי הכל מידע מבוסס
ומי שרוצה להשכיר לפני תום התקופה?
איך יכולים לאכוף את זה?
יכולים. יהיו אחראים על הענין הזה. בהמשך נדע יותר.

nensy

משתמש צעיר
דיברתי הלילה אם אחד מהאחראים על ועד הדיור והוא הודיע לי שיורידו את האיסור להשכיר או למכור משבע שנים למקסימום שלש שנים ויתכן שאף פחות
מידיעה ברורה זה לא נכון!
תבררו בועד
בואו נשמור על הפורום כמספק מידע אמין ולא לבלבל בין רצוי ומצוי....

חיה .ר.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
מידיעה ברורה זה לא נכון!
תבררו בועד
בואו נשמור על הפורום כמספק מידע אמין ולא לבלבל בין רצוי ומצוי....
בועד הרישמי ודאי שיגידו לך שזה לא נכון כי הם רוצים לשמור על הסגנון של האנשים שלא ישכירו וימכרו לאנשים שלא לרוח השכונה אבל אחרי שנתיים מקסימום שלש שכבר השכונה תתבסס אז זה מה שיהיה
אין לי מושג מה הידיעה שלך אבל אני שוחחתי עם מי שמחליט לא עם עסקן כזה או אחר
ביקשתי ממנו אם אפשר לכתוב את שמו שהוא אמר לי את זה
הוא כמעט חטף שבץ שאמרתי לו שזה התפרסם
בקיצור אין מקום יותר אמין ממי שאמר לי את זה

שלום לכולם

משתמש רשום
מישהו היה כבר בפרוטוקול מסירה? אם כן אשמח לקבל פרטים כמה זמן זה לוקח, מה בדיוק מראים, ואם יש עוד משהו שצריך לדעת קודם. ואגב-בהזדמנות הזאת תודה לכל מי שרושם מידע עדכני ומחכים, זה עוזר לכולם...

שיר השירות

משתמש מקצוען
אכן. מדובר על תחילת האכלוס

אצלי הכל מידע מבוסס

יכולים. יהיו אחראים על הענין הזה. בהמשך נדע יותר.
איך?? זה השאלה,
איך אפשר לאכוף דבר כזה.?
כי אם בא לי להשכיר מי ימנע את זה ממני
(מילא למכור יש הערת אזהרה בטאבו)

חושב! כותב

משתמש רשום
עריכה תורנית
למישהו יש מספר טלפון של מטפלת לתינוקים או משפחתון באחיסמך?
יש לי המלצה חמה על מטפלת מסורה ואכפתית שתפתח משפחתון באחיסמך, ואמורה להתאכלס בגל הראשון. אינני יכול לפרסם את שמה כי ללא ביקשתי ממנה רשות לכך, אך אתן את פרטיה למבקשים בהודעה פרטית.

מדמד

משתמש רשום
בגליון האחרון של מקור מוסמך הייתה שם פרסומת של מעון באזור

אפשר לבדוק את זה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה