דרוש מידע לרוכשי רוטשילד באחיסמך (גני איילון)

מצב
הנושא נעול.

Mmillit

משתמש פעיל
http://www.atzuma.co.il/ganeiayalon
העצומה בעיצומה.....
הפרסום היחיד ביינתים הוא בפרוג ויש כבר 18 חתימות.
אשמח שתעבירו למי שאתם מכירים שקנה בפרויקט שלב א
מידיעה היחידם שיש להם אפשרות לזרז את האיכלוס

זה הפועלים ועירית לוד

לגבי מיעוט החתימות זה ברור .

כידוע רוב הגדול של הרוכשים אלו משפחות מציבור הלומדים והפרומרים שאין להם מחשב כלל וגם אם יש מחשב ודאי ללא אינטרנט (אפי' מסונן) .

Mmillit

משתמש פעיל
זה שכונה נפרדת.
בלוד יש גם ערבים ובנינים מוזנחים זה ממש לא קשור.

מי אמר?
וזה מתחיל ב2 ונגמר ב......
יש דין יסודי בהלכה אומדנא דמוכח.

וכל בר דעת מבין שאין הבדל בין 32 או 34 דיריים .במיוחד שאלו דירות ענק שרק משפחות מרובות ילדים היו רוכשים אותם .

אתם מסכימים למכור את הדירה בגלל שיש עוד שני דיירים ?

כעת מדובר על שני דיריים.

אבק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

וכל בר דעת מבין שאין הבדל בין 32 או 34 דיריים .במיוחד שאלו דירות ענק שרק משפחות מרובות ילדים היו רוכשים אותם .

כעת מדובר על שני דיריים.
למה שני דיירים?
זה 4 בקומה

מקוריות

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

כעת מדובר על שני דיריים.
זה מתחיל כך
השאלה איפה זה נגמר.
כל שכן יגיד רק אני רק אני

Mmillit

משתמש פעיל
אם כפי שנכתב כרגע זה בלי מדרגות בתוך הדירה וככה זה יקבל טופס 4 אין סיכוי להתלונן על זה בעירייה.
ה' ירחם

להתלונן בעיריה זה מסירה ממש .

מוסר ממונם של ישראל .נפסק בהלכה בשולחן ערוך שמורידים ולא מעלים.

רחמים יש כאן עשרות משפחות שזו התקווה היחידה שלהם לקורת גג .

מהיכרות אישית השקיעו את כל הונם והונם להגיע לדירה.

התבלבלתם...

קריצה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
את הטופס 4 העיריה נותנת

והיא יכולה להחליט להעלים עין או לסמוך על ערביות .

כמו שעושים במקומות אחרים.
השאלה היא האם הקבלן מסר את כל הטפסים, בלי זה העירייה לא יכולה גם אם היא מאוד רוצה

מקוריות

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
את הטופס 4 העיריה נותנת

והיא יכולה להחליט להעלים עין או לסמוך על ערביות .

כמו שעושים במקומות אחרים.
כן,
זה גם אני יודעת.
הבעיה שיש כאן בעיות קצת יותר מורכבות.
אז אנא מה שאין לו מידע ברור שלא יכתוב
וגם אם כותב שלא יכתוב ידיעה ברורה

אני וביתי

משתמש מקצוען
ה' ירחם

התבלבלתם...
ח"ו לא התכוונתי שילכו לעירייה אלא שאם העירייה אישרה את זה כך לא יעזור תלונה בעירייה.

AdlerA

משתמש רשום
D I G I T A L
ה' ירחם

התבלבלתם...

אני לא מבין אותך?
כמה אתה מוכן לתרום למען יהודי שתהיה לו דירה? 50,000 ש״ח של ירידת ערך? לצערי לי אין את הסכום הזה,
אני השקעתי את כל הוני ואוני ועדיין... למה שבהינף יד יהיה לכך היתר גורף? (בהדגשה שכל מקרה לגופו בשיתוף כל הדיירים ואולי בתנאים מסויימים הכל טוב).

בן אדם נכנס להרפתקה לא מחושבת על דעת חוסר התחשבות בהיותה פוגע בשאר הדיירים, למה מצפים?

העניין הוא פשוט אי יכולת להבין את מה שאנשים אומרים פה שזה מהווה פגיעה, אולי זה תלוי באופן שכל אחד גדל או חונך בו כאשר דברים מסויימים מפריעים לאחד ולשני לא ולכן כל הוויכוח הזה הוא עקר

אבק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני לא מבין אותך?
כמה אתה מוכן לתרום למען יהודי שתהיה לו דירה? 50,000 ש״ח של ירידת ערך? לצערי לי אין את הסכום הזה,
אני השקעתי את כל הוני ואוני ועדיין... למה שבהינף יד יהיה לכך היתר גורף? (בהדגשה שכל מקרה לגופו בשיתוף כל הדיירים ואולי בתנאים מסויימים הכל טוב).

בן אדם נכנס להרפתקה לא מחושבת על דעת חוסר התחשבות בהיותה פוגע בשאר הדיירים, למה מצפים?

העניין הוא פשוט אי יכולת להבין את מה שאנשים אומרים פה שזה מהווה פגיעה, אולי זה תלוי באופן שכל אחד גדל או חונך בו כאשר דברים מסויימים מפריעים לאחד ולשני לא ולכן כל הוויכוח הזה הוא עקר

אף מחיר דירה במודיעין עילית או בבני ברק לא צנח בעקבות פיצולי דירות
וכמו שהסברנו כבר חמישים פעם

כשאדם מחלק דירה לשתי זוגות עם שלש ילדים במקום להשכיר למשפחה אחת עם עשר ילדים
הוא לא מפריע לאף אחד
לכל הבעיות יש פיתרון אם לא שמתחבא מאחור מניע שנקרא צרות עין

נ.ב. אף אחד לא דיבר על תרומה, בסך הכל ביקשו לא לגזול מהשני את המגיע לו על פי ד"ת

נערך לאחרונה ב:

Mmillit

משתמש פעיל
אני לא מבין אותך?

לא ידוע על ירידת ערך של 50 אל"ש.בגלל פיצול בבנין רב קומות. גם לא בירושלים בבנינים שהדירות עולים שם 3 מליון ₪ .תברר אצל מתווכים שמבינים בתחום.

אין התר גורף אבל תבררו וזה מה שכל בתי הדין והדיינים בארץ פוסקים היום בפיצול דירה בבניה רוויה.ולכך הם עשו כדין וכיושר

ברור שהמשפחות שנכנסו להרפתקה הזו מאוד מאוד לא היו מעונינים בה .אבל מה לעשות שזו האפשרות היחידה! לקורת גג למשפחתם באפשורת הכלכלית שיש להם.
ברצון רב הם היו מוותרים על הכאב ראש העצום של דירה בטבאו משותף .רק אם היה להם אפשרות .....

דולה ומשקה

משתמש פעיל
אני רוצה לראות חוות דעת של שמאי שדירתך בתוך בנין עם 32 משפחות חרדיות ברוכות ילדים ירד ערכה ב50 אלף שקל במידה ויהיה 34 ואפי' 36

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה