המתכון כאן
***********************
מיכיוון שאתן תמיד מתלוננות עלי שאני מביאה עוגות קשות להכנה...
וכל השכנועים שלי, שמדובר בשכבות אבל קלות להכנה כל אחת, לשווא.
אז אל תכינו - רק תסתכלו
ותאמרו לי מה דעתכן......
לא עושה חשק לנסות????
וחוצמזה שזה ממש קל קל (היי אמרתי שלא משכנעת יותר...)
אז מה יש לנו כאן?
בסיס קלתית שמכינים בקערה בלי מרגרינה
קרם פסטוקים שמכינים בקערה אחת בכף בלי מקסר
מוס תותים שמכינים בקערה ! (רק מקציפים את הריץ )
וגלסז' - מכינים בקערה ולמקרוגל... ואפשר לוותר עליו - אבל הוא כ"כ מוסיף
וגם- מכינים כמות כפולה ושומרים במקפיא (אצלי-במקפיא יש שאריות גלסז' בכל הצבעים..ואני שולפת .)
חוצמזה אין פה טיפת צבע מאכל- אז לא תכינו??
טוב לא שכנעתי.
אם תרצו להכין אשמח להעתיק את המתכון לכאן.
שבת שלום
***********************
מיכיוון שאתן תמיד מתלוננות עלי שאני מביאה עוגות קשות להכנה...
וכל השכנועים שלי, שמדובר בשכבות אבל קלות להכנה כל אחת, לשווא.
אז אל תכינו - רק תסתכלו
ותאמרו לי מה דעתכן......
לא עושה חשק לנסות????
וחוצמזה שזה ממש קל קל (היי אמרתי שלא משכנעת יותר...)
אז מה יש לנו כאן?
בסיס קלתית שמכינים בקערה בלי מרגרינה
קרם פסטוקים שמכינים בקערה אחת בכף בלי מקסר
מוס תותים שמכינים בקערה ! (רק מקציפים את הריץ )
וגלסז' - מכינים בקערה ולמקרוגל... ואפשר לוותר עליו - אבל הוא כ"כ מוסיף
וגם- מכינים כמות כפולה ושומרים במקפיא (אצלי-במקפיא יש שאריות גלסז' בכל הצבעים..ואני שולפת .)
חוצמזה אין פה טיפת צבע מאכל- אז לא תכינו??
טוב לא שכנעתי.
אם תרצו להכין אשמח להעתיק את המתכון לכאן.
שבת שלום