דרוש מתכון לקרעפלאך!

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בישראל לא מכינים פסטה בבית
לפי מה את קובעת?
בישראל מכינים המון פסטה בבית.
יש מכונות לרידוד פסטה ביתיות , לא חשמיות, קטנות קומפקטיות ולא יקרות
ויש הרבה בתים שמכינים לבד את הפסטה.

ראיתי הרבה מתכוני פסטה, הרבה תכניות בישול שמכינים פסטה
ואף פעם לא נתקלתי במתכון כזה.

תמיד נחמד להכיר דברים חדשים.
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מהניסיון שלי
בצק דק נקע ומאבד ומצורה, (יותר טעים-יותר בשר)
בצק מרודד אבל לא מידי דק שומר על צורה יותר יפה.
אם הבצק עשוי טוב, הוא לא יקרע גם כשהוא דקיק.
חבל שאין לי אפשרות לצלם לך את הקרעפלאך שהתבשלו היום בסיר של אמא שלי...
 

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
לפי מה את קובעת?
בישראל מכינים המון פסטה בבית.
יש מכונות לרידוד פסטה ביתיות , לא חשמיות, קטנות קומפקטיות ולא יקרות
ויש הרבה בתים שמכינים לבד את הפסטה.

ראיתי הרבה מתכוני פסטה, הרבה תכניות בישול שמכינים פסטה
ואף פעם לא נתקלתי במתכון כזה.

תמיד נחמד להכיר דברים חדשים.
סליחה מדייקת
בישראל לא מכינים כל יום פסטה בבית...
והאיטלקים לא מכינים פסטה ע מכונה... (לפחות ההיא ששלחה תמונות....)

יש להם על זה תורות שלמות למה מתאימה כל פסטה ואיך לבשל שיהיה אלדנטה (סורי איטלקים, אני אוהבת אותה מושי....)

בקצור נעים להכיר.....
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מדברת על בצק רבוך לפסטה שהם בטח מכינים אותו עם שמן...
יפה
ראיתי באמת מתכונים של טורטליני מבצק רבוך
היה מעניין להכיר.
אני לא יודע אם ההגדרה של זה היא פסטה.
עדיין היחס בין כמות המרגרינה לכמות הקמח נראית מוזרה.
 

מיכל רוזנוסר

0548476149
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
אני רוצה לספר לכם על קרעפלאך קצת שונים שאני מכינה מהם כמות
בר"ה אוכלים אותם כמנה ראשונה
וגם בסוכות לפעמים
ובעריוכ והו"ר אוכלים בתוך המרק
מדובר במתכון של בני סיידא למשולשי פילו במילוי עוף טחון
אם מעניין מישהו, אני אעלה פה
מצאתי אותם כטריפים הרבה יותר מהקרפלאך המבושלים הרוטטים הרגילים, סליחה מכל ההונגריות שפה.
כל המשפחה אוכלת , שבעה ומבקשת עוד, ואת לא נשארת עם כמות של קרפלעך מבויישים אחרי הסעודה.
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
אני מכינה קרעפלאך מבצק רבוך שהביאה לי ניקית (עתיקה)
הוא מעולה ונח מאוד לעבודה.
מקפיאה לפני הבישול, ומבשלת ישירות במרק של יום כיפור.
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אולי רק בקטנה מתכון למילוי
אפילו בערך
אני מכינה עכשיו
רק למילוי?
בשר טחון אפשר עוף
או בקר או גם וגם
במחבת לטגן הרבה בצל ושום
להכניס את הבשר וכל הזמן לפורר שלא יהיה גושים
לתבל -
פלפל שחור, פפריקה מעושנת קצת וכל תבלין אחר שאתם משתמשים לבשרי
לבשל עד שהבשר משנה צבע לאפרפר
לקרר ולהכניס למקרר
רק בבוקר לפתוח את הבצק לעשות עיגולים להוסיף במרכז בשר ולסובב/לסגור את פתח הבצק
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה