תודה רבה, זה באמת מנחם, אני בטוחה שלאבא טוב!!@נערה יהודיה
אין אפשרות לכמת (מלשון כמות) אובדן. במיוחד לא אובדן של אבא.
לפני חצי שנה ישבנו שבעה על אבא...
אחד המנחמים סיפר ווארט קצר שתפס אותי ונתן לי מעט ניחום.
"המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון ולא תוסיפו לדאבה עוד"
המקום - המקום בו אבא נמצא כרגע - ינחם אתכם
אבא נמצא כעת במקום שהכי טוב לו.
אדם כל כך טוב, עובד ד', עם כל התכונות הנפלאות, והיסורים שעבר - בטוח בגן עדן! יש מקום נפלא וטוב מזה?
המקום הטוב בו הוא נמצא כעת - ינחם אתכם ולא תדעו יותר צער
את בחורה אמיצה וחזקהתודה רבה, זה באמת מנחם, אני בטוחה שלאבא טוב!!
שמעתי גם ממישהו שאמר שהחולי קורונה שנפטרים כשהם לבד בבית חולים-זה מכפר להם על העוונות שלהם כאן בעולם הזה.. גם אף אחד לא היה לידו כשאיבד את ההכרה ואי אפשר לדעת כמה נילחם על כל נשימה ונשימה ולא היה אף אחד שיזעיק עזרה אף אחד שינסה לעזור לו, פשוט לבבדד זה כל כך קשה וכואב לחשוב על זה!!
זה כאב כל כך גדול, זה פשוט לא מסתדר שמישהו יכנס לבית ואבא לא ישב על הספה וילמד משניות כמו שעשה כל חייו, זה פשוט לא הגיוני שכשאחזור לעבודה אני אלך לבד בלי אבא, היינו הולכים ביחד הוא לבית הכנסת ואני לעבודה..
לוייה של קורונה זה דבר הזוי אסור להתקרב לנפטר, עושים מהר - אפילו לא הספקנו לבקש סליחה רק היום כשעלינו לקבר אח שלי ביקש סליחה בשם כולם.. בטוח שהכאב והצער הזה יעמדו לזכותו של אבא
גם כשיש מוות ברשלנות ורואים שיש אדם שאשם במוותכן, לשיטתכם ההזויה גם ההוא שקפץ מהגג לא מת סתם כמובן, אין שום תלונה עליו.
השם הוא זה שהחליט, ובזה נגמר הדיון...
אמרתי, משתתפת בכאבך...לא מאמינה שאני כותבת לכם שהיום זה ה- 30 של אבא,
30 ימים שאבא לא נמצא פה בעצם יותר הוא גם היה מאושפז בבית חולים, מצב ממש קשה ואנחנו עדיין לא מעקלים את זה. עדיין לא קולטים את זה, בטוחים שהוא נמצא בחדר השני ועוד רגע נראה אותו, אבל החדר השני פשוט ריקק!!
בבקשה מיכם כל אחד שיכול להגיד היום פרק תהילים / תפילה אחת / מעשה טוב / משהו קטן אחר שיגיד שזה יהיה לעילוי נשמת אבא יצחק בן מרים . ת.נ.צ.ב.ה
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: