כנראה את ישנה הרבה...בתור אחת שחוותה הרדמה כללית בניתוח
לא הבנתי מה כ"כ מהנה...
יש משהו שפיספסתי?
כלומר?כנראה את ישנה הרבה...
מכירה עוד הרבה שנהנו מהרדמה
וכן, גם בהרדמה הראשונה נהנתי
קצת נשמע לי מוגזםאם רשמתי אז כנראה שכן.
כשמתעוררים מתאכזבים שכבר התעוררו.
זה כנראה סדציה. בקטנהמדובר על ניתוח בלי חתך, אלא הכנסת מיקרוסקופ למיתרים.
לא בהכרח...זה כנראה סדציה. בקטנה
זה טשטוש.שזה אומר? תרגום תרגום...
כנראה שזה ההרדמה מקומית.זה טשטוש.
נעשה דרך הווריד וישנים עמוק מאד (מניסיון), אבל מכיון שאין חתך וגם משך ההתערבות הוא קצר קרוב לוודאי שזה לא הרדמה ממש.
תלוי באיזה מצב נמצאים, וכמה מסוגלים...אגב מה יותר קל הרדמה של 15 דקות שנקראת מקומית
או להרדמה ארוכה שנקראת הרדמה כללית?
כנראה זה משתנה באמת (וזה גם תלוי בסוג הניתוח). אני זוכרת שאני התעוררתי כמו שמתעוררים משינה רגילה פלוס קצת טשטוש, בנוסף הייתי נורא חלשה, (קראתי לאחיות שיבואו ורק אחר כך קלטתי שזה אפילו לא היה בגדר לחישה...).לא יודעת מאיפה התיאורים הנלבבים על נפלאות ההרדמה המלאה,
עברתי פעמיים ניתוח בהרדמה כללית
ופעמיים ההתעוררות היתה לא קלה בכלל -
טשטוש מוחלט בראייה (ראיתי גושים גדולים נעים סביבי, ואיפשהו בתת ההכרה הבנתי שאלו אנשים)
בלבול מוחלט, ארך לי המון זמן להבין מי אני ומה שמי
חולשה ברמה קיצונית.
אולי זה משתנה מאדם לאדם.
(אבל תכל'ס, זה לא כזה נורא. באמת).
שמים חומר בכמות לפי גובה ומשקל של המורדם ולפי זמן, אורך הניתוחהאם יכול להיות שכל מרדים שם חומר לפי המחשבה שלו ולכן יש גם בזה תחושות שונות?
או שיש כלל קבוע?
זה אומר שחובה להישקל בימים שקרובים להרדמה.שמים חומר בכמות לפי גובה ומשקל של המורדם ולפי זמן, אורך הניתוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: