תראי את הסרטון של אור יעקב על ניתוח ,יש לי ניתוח בתקופה הקרובה על מיתרי הקול והוא אמור להיות בהרדמה כללית.
אנא, תנו לי טיפים איך להרגיע את הלחץ והפחד.
וכן טיפים כלליים לניתוח ראשון בחיים (ובעז"ה אחרון)
לשנן כל הזמן שויתי ה' לנגדי תמיד, עם האימרה הידועה של רבי חיים ולוזינער זצ"ל.יש לי ניתוח בתקופה הקרובה על מיתרי הקול והוא אמור להיות בהרדמה כללית.
אנא, תנו לי טיפים איך להרגיע את הלחץ והפחד.
וכן טיפים כלליים לניתוח ראשון בחיים (ובעז"ה אחרון)
לגמרי!לקום מהרדמה כללית זה אחד הדברים הכפיים שיש.
כאילו היית בעולם אחר וחזרת. כמו שינה מתוקה.
רפוש
לי היה רופא מרדים ממש נחמד שאמר לי לחשוב על המשפחה שלי, שנייה אחרי כבר נרדמתי.ברגע שנרמת זה כבר האחריות שלהם רופא אחד אמר את זה הרבה למטופלים וזה ממש הרגיע אותם משהו כמו:
''את תחלמי חלום טוב ואני ישתדל שיהיה לך טוב...''
את עברת את זה שאת ככה מצהירה כזה דבר?לקום מהרדמה כללית זה אחד הדברים הכפיים שיש.
כאילו היית בעולם אחר וחזרת. כמו שינה מתוקה.
רפוש
לא קמים מבולבלים?יאאא זה חוייה מדהימה!!!
תהנו מכל רגע!!!אמיתי אמיתי!!!, עברתי למעלה מ20 הרדמות בחיי ב"ה
יתכן שכל אחד חווה את זה בצורה שונה, אני הייתי מבולבלת אולי 5 דקות הראשונות...לא קמים מבולבלים?
באמת? אולי בגלל ההרגל.יאאא זה חוייה מדהימה!!!
תהנו מכל רגע!!!אמיתי אמיתי!!!, עברתי למעלה מ20 הרדמות בחיי ב"ה
אהה העירוי זה עוד עניין, אני לא ידעתי שמאחרי הניתוח עד לשחרור יהיה מחובר עירוי לידעברתי יותר מפעם אחת ניתוח בהרדמה כללית, מה שהכי פחות נעים זה כששמים את העירוי אבל אם יש כבר וריד פתוח אז לא דוקרים שוב וזה יותר נחמד...
לגבי קורֿ תלוי באיזה ניתוח מדובר...אני הייתי הרבה בצד השני.
ובאמת המטופלים נורא לחוצים ומפוחדים שהם נכנסים לחדר ניתוח.
הדבר הראשון החדר ניתוח קפוא!!! תתכונני תבקשי שמיכה חמה או משהו
תבקשי משהו להרגעה לפני כדי שתוכלי לשכב שלווה עד ההרדמה.
ברגע שנרמת זה כבר האחריות שלהם רופא אחד אמר את זה הרבה למטופלים וזה ממש הרגיע אותם משהו כמו:
''את תחלמי חלום טוב ואני ישתדל שיהיה לך טוב...''
רפואה שלמה ושיעבור בקלות
מכירה עוד הרבה שנהנו מהרדמהבאמת? אולי בגלל ההרגל.
לי ההרדמה עצמה הייתה זכורה כמלחיצה, אני לא מחבבת זריקות.
הזריקה עצמה הלחיצה אותי, אבל די מהר נרדמתי (וגם הרופא המרדים ואח נוסף שהיה שם הרגיעו אותי)
אם רשמתי אז כנראה שכן.את עברת את זה שאת ככה מצהירה כזה דבר?
כי זה נשמע מדהים.. קצת לישון... זה אף פעם לא מזיק.
קמים מסטולים. אני התגלגלתי מצחוק כמו מפגרת... אבל הבנתי טוב מאוד מה קורה בחדר ומה אמרו...לא קמים מבולבלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: