נכתב ע"י דודוס;2347681:הפיראט האדום פותחים סניף חדש בבית שמש, ויש במבצע 100 חלקים ב150 ש״ח.
נראה לי של פלימגר.
הכי זול שאני ראיתי
צריך לבדוק עד מתי זה תקף
איפה הסניף החדש ממוקם?
תודה
נכתב ע"י דודוס;2347681:הפיראט האדום פותחים סניף חדש בבית שמש, ויש במבצע 100 חלקים ב150 ש״ח.
נראה לי של פלימגר.
הכי זול שאני ראיתי
צריך לבדוק עד מתי זה תקף
הלכתי למכירה וכנראה הם התחרטו...(לא היתה מכירה)נכתב ע"י rivkiy;2347925:יש היום מכירה באולמי זועיל בירושלים מוכרים פלימאגר 100 חלקים ב169 ופלימגס 50 חלקים ב160.
להשקיע 320 ש"ח במגנטים לא מתאים לי כרגע, האם הפלימגר שווה את ה169 ש"ח או שפשוט עדיף לא לקנות בכלל?
נכתב ע"י רותיי;2349725:איפה הסניף החדש ממוקם?
תודה
נכתב ע"י bela;2349508:אני מתלבטת מה לקנות לילדים לחנוכה מקליקונים מגנטים או חוליה בשורה -מה דעתכן?
נכתב ע"י עדידאס;2362878:שמתם לב שבחבילות החדשות של המגנטים מסוג פליימאגר אין מכונית וגם לא משטח גדול?
אולי יש עוד הבדלים אבל לא בדקתי לעומק..
יותר שווה לקנות את החבילה הישנה או החדשה?
נכתב ע"י rivkiy;2363046:אני קניתי לפני שבוע בפראט האדום (179) יש גם מכונית גם 2 משטחים גדולים.
גיסתיקנתה בצעצועי שטראוס ב180 וקיבלה חבילה קטנה עם שתי מכוניות. אבל אני לא יודעת אם גם בגדול היה מכונית ואת המשטח הגדול - אם זה מענין אשאל אותה בשמחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: