לא הבנתי את תשובתך.נכתב ע"י tuvyael;920911:לפי דעתי - 80 אחוז ממחיר העימוד. כי רוב העבודה כבר נעשתה
נכתב ע"י גילה;920980:ולעבור ל CS6, כי שם אפשר לעשות את זה בחצי זמן...
נכתב ע"י eden7115;920982:לא הבנתי את תשובתך.
אם רוב העבודה כבר נעשתה למה לקחת עוד 80% ממחיר העימוד?
לדעתי - תלוי עד כמה השינוי ישפיע על העיצוב הנוכחי.
סתם לדוגמא, אם זה ספר עם רקע חלק, תיבת טקסט משורשרת לכל אורכו ותמונות משובצות - אז העבודה תהיה לשנות רק את גודל התיבה בעמוד אב ולהזיז את התמונות למקומם החדש - ואז לפי דעתי צריך לגבות תוספת של 25% מערך העבודה.
אם העימוד מורכב יותר, בנוי על גריד מושקע שיש צורך לשנותו ולהתאימו לפורמט החדש, הטקסט אינו רציף ובנוי מקטעים קטעים שיהיה צורך לעבור לשנות את מיקומם ועימודם עמוד אחר עמוד + שינוי מיקום תמונות - זה לדעתי לא שווה בתוספת של פחות מ-50-75% (תלוי כמה גבית על העבודה מלכתחילה).
נכתב ע"י רמה פלוס;921022:אני ב- CS6!
ומה כוונתך שאפשר לעשות את זה בחצי מהזמן?
לכל עמוד יש קובץ מצורף, את מבינה מה זה אומר
נכתב ע"י כוכב103;921100:לפי דעתי, ללקוח יהיה הכי ברור שתגידי לו לפי שעות
כך הוא לא ירגיש מנוצל ולא נסחט.
נכתב ע"י רמה פלוס;921267:מה זאת אומרת???
עשיתי פעם ספר של 300 עמו' באזור ה-3 ימים,, אם נחשבן את זה לפי שעות-לא חושבת שזה לקח לי יותר מ-12 עד 15 שעות..
במקרה הזה-גם אם הייתי לוקחת 100 ש"ח לשעה, המחיר שהיה מתקבל זה 1200-1500 ש"ח... נשמע לך הגיוני, המחיר הוא לא פחות מכפול ואפילו יותר.. [תלוי ברמת הגרפיקה והעימוד...]..
ולבוא ולומר לבן אדם שאני לוקחת 200 ש"ח לשעה--זה מופרך!
בקיצור--גרפיקה לא לוקחים לפי שעות, אלא לפי עבודה.
אין כאן שום עניין של ניצול.
נכתב ע"י מוציאלאור;921871:א. למה שאלת? לא בשביל לקבל תשובה?
ב. איך המחיר אמור להיות יותר מכפול? האם הלקוח צריך לשלם יותר מאשר עלתה הגרפיקה ההתחלתית?
נכתב ע"י רמה פלוס;921876:א. שאלתי בשביל לקבל תשובה, נכון,, אבל יש תשובות שאני יודע מראש שהם אינם נכונות..
ב. תקרא שוב מה שכתבתי..
לילה טוב לכוווווווווווווווווווווווווווווווווולם.
איפה זה בcs6 עם לא קשה תדריך לי איפה אני מוצא האופציה. (עובד באנגלית)נכתב ע"י אברהם;921089:ב CS6 יש אפשרות לפריסה אלטרנטיבית (מיועד בעיקר לעימוד של ספרים אלקטרוניים, ע"מ להתאים למגוון של התקנים או להתקן שהעימוד משתנה עם הסיבוב)
נכתב ע"י מוציאלאור;921882:א. תשובה כזאת לא כ"כ מתקבלת על דעתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: