נכתב ע"י גאולונת;681715:למה זה כמובן?!
שאר התוכנות לא יודעות לסגור קבצים?!
זה נראה לי עבודה כפולה ומסורבלת.
פשוט מאוד - רק האינדיזיין סוגרת את הקבצים לגודל נורמלי...
נכתב ע"י גאולונת;681715:למה זה כמובן?!
שאר התוכנות לא יודעות לסגור קבצים?!
זה נראה לי עבודה כפולה ומסורבלת.
נכתב ע"י eden7115;682028:פשוט מאוד - רק האינדיזיין סוגרת את הקבצים לגודל נורמלי...
גם אני מרגיש לפעמים את הבעיה הזאת, שהדברים קצת נהפכים למסורבלים, והדמיון מעוכב,נכתב ע"י אלי ויסברג;681712:תלוי מה סגנון העבודה.
אני תמיד פותח אילוסטרייטור, ואם אני רוצה לעצב רקע כמו שצריך, או ליצור אפקט שקשה הרבה יותר ליצור באילוס (כמו אפקטי טקסטים), עובר לפוטושופ.
הבעיה בשיטה הזו, שדברים הופכים למסורבלים. והדימיון קצת מעוכב.
מסתבר שלא קראת את ההודעה הראשונה שלי כראוי...נכתב ע"י Shia;682080:אין שום בעיה לסגור קבצים בצורה מקצועית עם שליטה על כל הפרמטרים באילוסטרייטור.
נכתב ע"י eden7115;682189:מסתבר שלא קראת את ההודעה הראשונה שלי כראוי...
אני מעצבת רק לוגואים באילוסטרייטור...
כל שאר הוקטורי באינדיזיין, כל מה שמצריך עיבוד תמונה מיוחד בפוטושופ.
אני מוצאת את האינדיזיין ידידותית וזורמת יותר מהאילוסטרייטור.
(בדומה לקורל ולפריהנד ז"ל)
זה המון פעמים התלבטות בתחילת עבודה, לעשות באינד' או באילו' ?נכתב ע"י Shia;682238:סביבת העבודה של אילוס' יותר מתאימה ליצירת גרפיקה מורכבת מאשר זו של אינדיזיין.
עם מגוון כלים ועזרים המסייעים ביצירה ועיבוד של אלמנטים וקטוריים, גראדיאנטים, מסכות וכו'
באינדיזיין יש לעומת זאת המון כלים שמסייעים בהתמודדות עם מסמכים מרובי עמודים, עמודי מאסטר, סגנונות וכד'...
אם מתעקשים אפשר להכין חוברת גם באילוס' ואפשר לעצב מודעה מרשימה ועשירה גם באינדי', אבל יותר קל להתרגל להשתמש בכלים המתאימים לכל מטרה...
אגב, פריהנד היתה תוכנה מ-ז-ע-ז-ע-ת שאני כל כך שמח שהיא מתה.
נכתב ע"י Shia;682238:סביבת העבודה של אילוס' יותר מתאימה ליצירת גרפיקה מורכבת מאשר זו של אינדיזיין.
עם מגוון כלים ועזרים המסייעים ביצירה ועיבוד של אלמנטים וקטוריים, גראדיאנטים, מסכות וכו'
באינדיזיין יש לעומת זאת המון כלים שמסייעים בהתמודדות עם מסמכים מרובי עמודים, עמודי מאסטר, סגנונות וכד'...
אם מתעקשים אפשר להכין חוברת גם באילוס' ואפשר לעצב מודעה מרשימה ועשירה גם באינדי', אבל יותר קל להתרגל להשתמש בכלים המתאימים לכל מטרה...
אגב, פריהנד היתה תוכנה מ-ז-ע-ז-ע-ת שאני כל כך שמח שהיא מתה.
נכתב ע"י eden7115;682265:למה בשביל לעשות גרדייאנט על כותרת צריך "לשבור" אותה
קצת פחות ידידותית, והרבה פחות מתקדמת.נכתב ע"י eden7115;682265:היא היתה כמו קורל, רק קצת יותר מתקדמת (נכון לאז) וקצת יותר ידידותית.
בזמנו, כשהאלטרנטיבות היו "קורל 6" או "פריהנד 11" - פריהנד עלתה על הקורל.נכתב ע"י ונתנו10;682314:קצת פחות ידידותית, והרבה פחות מתקדמת.
כנראה שאת לא מכירה את קורל...
תאריך.. ?נכתב ע"י פשוט;755769:רק שתדעו...
עבודה עם תמונות יוצאת בהדפסה טובה פי שתיים אם היא בפוטושופ,
אילוסטריטור משולבת איתה בבסיס וכן היא תוכנה שמיועדת לעבודות ויקטוריות מורכבות והיא יותר נוחה עם טקסטים!!!!!
בהצלחה
תודה, זה היה לי חידוש.נכתב ע"י mig;682312:אין צורך, כדאי להתרגל לצבוע טקסט דרך חלון האפריאנס, הוא מאפשר גם גרדיאנטים.
אני לא מבינה למה כ"כ מתקוממים כשמקפיצים אשכול ישן.נכתב ע"י גולד;755783:תאריך.. ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: