השאלה האם כל החותמים מתכוונים באמת להפסיק לקנות שם?תודה על ההארה. ערכתי שם.
אדם אחד לבד לא יפסיק, כי לא ירגיש תועלת. אבל אם זו תהיה החלטה רבתי, לא נראה לי שכזה קשה לא לקנות שם!!!!השאלה האם כל החותמים מתכוונים באמת להפסיק לקנות שם?
אם לא אולי עדיף לא לחתום על התחייבות שלא מתכוונים בכלל לעמוד מאחריה?
יש משום מה דרישה לשם משפחה-כברירת מחדל [לא הייתה לי אפשרות לערוך זאת]יש שגיאה ואי אפשר לחתום
יש משום מה דרישה לשם משפחה-כברירת מחדל [לא הייתה לי אפשרות לערוך זאת]
מה הודעת השגיאה אומרת?
כן נכנסתי וגם לי זה מופיענראה כשגיאה זמנית
צפה בקובץ המצורף 1014314
חתמתי ושיתפתי.עצומה - לסגור את רשת FOX בשבתות וחגים
אנו לקוחות של רשת FOX, ותיקים וחדשים, או שלא. שמענו על ההחלטה לפתוח את הרשת בשבתות וחגים והצטערנו, משום שלפי היהדות אין לקנות בחנויות שפתוחות בריש גלי בשבת קודש, ומחללות את תורת ישראל. במיוחד במדינת היהודים אשר חרטה על דגלה את היותה מדינה יהודית לכל דבר! משום שחשוב לנו להמשיך לבקר בחנוי...www.atzuma.co.il
תזכו למצוות!!!
הם גם מחללים לא ידעתי , חבל, אני מאוד משתדלת שלא לקנות ,י גרושים אבל החלטתי להשתדל לא לקנות בחניות שמחללות שבת.. (וזה כולל גם את נעמן, קסטרו ועוד חניות רבות )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: