. תוך כמה זמן מגיע החשבונית? ואיך אני יכול לדעת כמה קילומטרים נסעתי אם לא בדקתי זאת בעצמי?
אפשר ג"כ לבדוק באתר שלהםעדיין מחכה לחיוב וחשבונית.
בדקתי אין מידע כתוב חיוב 0 ש"חאפשר ג"כ לבדוק באתר שלהם
נשמע מוזר בדר"כ החשבונית מגיע בטווח של יום פלוס מינוסבדקתי אין מידע כתוב חיוב 0 ש"ח
אתה לא רציני? ואם אף אחד לא יזמין את הרכב בחודש הקרוב אז אני בהמתנה....בסיטי קאר החשבונית מגיעה כשהלקוח הבא עשה הזמנה (רק אז נסגרת.)
כיון שעד אז האחריות על הלקוח האחרון (פנצ'ר, מצבר, דפיקות וכו'.)
אני מאוד מאמין שלא עשו הזמנה אני לא מדבר על רכב שנמצא במרכז בני ברק.לקחתי כמה פעמים בחודשיים האחרונים, ובאתר זה הופיע לי מיד.
חוץ מפעמיים האחרונות, שלא הופיע לי גם אחרי יום. (אחרי כמה ימים הופיע)
לא מאמין שלא עשו הזמנה אחרת בינתיים.
לא, יש זמן מסויים שהם כבר שולחים...אתה לא רציני? ואם אף אחד לא יזמין את הרכב בחודש הקרוב אז אני בהמתנה....
הרכב בינתיים יכול להדפק מ1000 כיוונים משכן שידפוק אותו בחניה וכדו'.
חבל שאין אופציה לצלם את הרכב כשחוזרים ולסגור ענין
נכון,זה שיקול רציני אם לשכור מהםאתה לא רציני? ואם אף אחד לא יזמין את הרכב בחודש הקרוב אז אני בהמתנה....
דיברתי על המקרה שלי. ירושלים. הרכבים שם מאוד בשימוש.אני מאוד מאמין שלא עשו הזמנה אני לא מדבר על רכב שנמצא במרכז בני ברק.
הרכבים בחיפה לא נראה לי כל כך בשימוש
אתה מכיר מישהו שחייבו אותו על זה?לא, יש זמן מסויים שהם כבר שולחים...
ובדרך כלל חוץ מפנצ'ר הם בדרך כלל מתחשבים (מניסיון.)
מסכים, באמת יש הרבה שנדפקו מזה.
כן.אתה מכיר מישהו שחייבו אותו על זה?
אפשר לצלם את הרכב כשחוזרים ואז אם יש בעיה לשלוח להם את התמונה.אתה לא רציני? ואם אף אחד לא יזמין את הרכב בחודש הקרוב אז אני בהמתנה....
מה זה? שיטת מצליח?אפשר לצלם את הרכב כשחוזרים ואז אם יש בעיה לשלוח להם את התמונה.
פעם החזרתי את הרכב כשהדלק היה קצת יותר מרבע מיכל וצילמתי(ע"פ ההוראות אין להחזיר מתחת לקו הרבע) והתקשרו לומר לי כי הלקוח שאחריי התלונן שלא היה דלק וזה קנס של (כמדומני 80 ש"ח) אמרתי לו כי יש לי תמונה של המד דלק בזמן ההחזרה ואם הוא רוצה אשלח לו, הוא טען לי כי לא צריך וירד מהעניין.
דווקא לא!מה זה? שיטת מצליח?
המחיר להשכרה יומית של רכב קטן במיי קאר עלה מ129 ל159
ללא שום פרסום.
סיטי קאר (עדיין... נקווה שישאר) ב120 ליום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: