אם שמתי את הקופון שלי בגרופ והוא חישב לי את ההנחה
ועדיין לא שילמתי זה אומר שקופון תקין? ואוכל להשתמש בו יותר מאוחר?
מידיעה?
מידיעהמידיעה?
אני גם עשיתי כך בקסטרו, עד שלב התשלום, ובסוף החזרתי את הארנק לכיס..
הקוד אבוד?
או לא?
נכון, אבל אפשר בהחלט למצוא דברים הזויים.רבותי, אל תתלהבו יותר מידי!!
גם 40% וגם 70 ש"ח הנחה....
בסטפ אין קניתי נעלי ילדים של גלי ב-101 ש"ח לפני הנחה + משלוח לחנות קרובה ב-15 ש"ח (משלוח עד הבית עולה 25) סה"כ לאחר קופון כולל משלוח 46 ש"ח, זה יחסית קצת מציאה....אגב, מישהו מצא מציאות בסטפ אין או בגילטי?
מוזר, אני נסתי לבצע קנייה של 2 פריטים בעלות כוללת של 120 ש"ח והוא לא אפשר.נכון, אבל אפשר בהחלט למצוא דברים הזויים.
קניתי 2 זוגות מכנסיים (במקום 70 כ"א) ב1.88 ש"ח בלבד לשניהם יחד, כולל משלוח חינם, אריזת מתנה, עם הקדשה מודפסת, (ואפשרות לתשלומים )
וכן קפוצון ו2 חולצות, בפחות מ40 ש"ח.
אגב, מישהו מצא מציאות בסטפ אין או בגילטי?
בקסטרו?מוזר, אני נסתי לבצע קנייה של 2 פריטים בעלות כוללת של 120 ש"ח והוא לא אפשר.
הבנתי שהוא קודם מחשב את ה40%, וכיון שכך המחיר ירד לפחות ממאה שקל... וממילא הקופון לא תקף.
עדיין רלוונטי למי שרוצהמי מעונין בקופון של גרופ תמורת קאסטרו?
מה זה גילטי?אני מעונינת בקופון של קסטרו תמורת גילטי או גרו.
הזמנתי בגרו בלנדר מקל *2 (לי לאימי יצא כ50 ש"ח לאחד.)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: